Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Όσο για τους 600 ΕΦ δεν αναφέρει ότι θα πάρει 600 το 2025 απλώς αναφέρει ότι την τετραετία 2025-2029 θα πάρει στο σύνολο 600 και όχι κάθε χρόνο 600
Τα ΠΚΕ για την αστυφυλάκων από ότι διάβασα λένε ότι θα γίνουν από τον Μάρτιο και ύστερα, οπότε δεν βγάζει λογική να ετοιμάζουν από τώρα. Ολα δείχνουν ότι είναι για τους 600. Ο αρχιφύλακας που μας είχε γράψει, είχε πει ότι για πκε μπορεί να καλέσουν οποιαδήποτε στιγμή από 7 μέχρι 31 Γενάρη οπότε μην αγχώνεστε, μολις ετοιμαστούν, θα βγει η ανακοίνωση για τα ΠΚΕ κ θα αρχίσουν να καλούν σιγά σιγά για καρτέλες.Επισκέπτης έγραψε: ↑Τετ Ιαν 08, 2025 4:41 pm Ετοιμάζουν τον χώρο γιατί ξεκινάνε οι διαδικασίες για τους αστυφύλακες για της πανελλήνιες.
Καλημέρα σε όλους έχουμε κάποια ενημέρωση σχετικά με τους 600 ;
Τίποτα ακόμαΕπισκέπτης έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 09, 2025 11:21 am Καλημέρα σε όλους έχουμε κάποια ενημέρωση σχετικά με τους 600 ;
Λέτε από Δευτέρα να μας καλέσουν; Γιατί σήμερα δεν νομίζω
Οι 600 ειμαστε βεβαιοι οτι θα ειναι απ τη λιστα των 300 η θα παρθουν με νεα προκυρηξη ;
Έχει ειπωθεί πολλές φορές ότι θα είναι από την ίδια λιστα, για νέα προκήρυξη από την άλλη δεν έχει ειπωθεί τίποτα. Υπομονή λίγες μέρες ακόμα και λογικά θα αρχίσουν να καλούν.Επισκέπτης έγραψε: ↑Παρ Ιαν 10, 2025 11:30 am Οι 600 ειμαστε βεβαιοι οτι θα ειναι απ τη λιστα των 300 η θα παρθουν με νεα προκυρηξη ;
Υπάρχει περίπτωση να μην είναι έτοιμο το στρατόπεδο στην Τρίπολη που θα φιλοξενήσει τους 600; Άκουσα κάπου ότι δεν είχε θέρμανση και το υπουργείο ζήτησε από τον δήμο κλιματιστικά !:lol:
Παιδιά τηλεφωνούν για καρτέλες. Στις 20 ΠΚΕ. Καλή επιτυχία σε όλους-ες.Επισκέπτης έγραψε: ↑Παρ Ιαν 10, 2025 11:16 am Λέτε από Δευτέρα να μας καλέσουν; Γιατί σήμερα δεν νομίζω
Τι εννοείς καλούν για καρτέλες, εγω είμαι από τους πρώτους και δεν με έχουν καλέσει.
Μην ανησυχείς. Θα σε καλέσουν. Πάρε και εσύ τλφν στο ΑΤ πού κατέθεσες τα χαρτιά σου και ρώτησέ τους. Καλή επιτυχία.Επισκέπτης έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 12, 2025 3:38 pm Τι εννοείς καλούν για καρτέλες, εγω είμαι από τους πρώτους και δεν με έχουν καλέσει.
Μόλις ξεκίνησαν τα τηλέφωνα. Μόλις με ειδοποίησαν εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους ! Να έχετε το νου σας σήμερα !
Εσένα σε πήραν δλδ; Είμαι από τους πρώτους και δεν με πήραν. Πήραν κάποιον άλλον παιδιά;Guest3 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 13, 2025 10:20 am Μόλις ξεκίνησαν τα τηλέφωνα. Μόλις με ειδοποίησαν εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους ! Να έχετε το νου σας σήμερα !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες