Οριστικά δικαστικής αστυνομίας-υγειονομικά, αθλήματα, ψυχοτεχνικά 2024
Re: Οριστικά δικαστικής αστυνομίας-υγειονομικά, αθλήματα, ψυχοτεχνικά 2024
Πως σας ενημέρωσαν για νέα προκήρυξη αφού το υπουργείο λέει δεν ξέρουν τίποτα για νέα προκήρυξη. Οι θέσεις αυτές που είπανε κάποιοι πάνω υπάρχουν αλλά είπανε δεν γνωρίζουν αν θα τις πάρουν. Απο αυτούς εξαρτάται αν θα τους πάρουν η όχι
Ρε φίλε πρώτη φορά ασχολείσαι με προκηρύξεις; Περιμένετε πραγματικά ορισμένοι να σας απαντήσει στ'αλήθεια το υπουργείο εάν θα βγάλει νέα προκήρυξη ή όχι; Πόσο αφελείς είστε;:roll:Επισκέπτης έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 05, 2024 12:01 pm Πως σας ενημέρωσαν για νέα προκήρυξη αφού το υπουργείο λέει δεν ξέρουν τίποτα για νέα προκήρυξη. Οι θέσεις αυτές που είπανε κάποιοι πάνω υπάρχουν αλλά είπανε δεν γνωρίζουν αν θα τις πάρουν. Απο αυτούς εξαρτάται αν θα τους πάρουν η όχι
Μονο με συνεχεις πιεσεις ισως τελικα γινει κατι και τραβηξουν επιπλέον ατομα διαφορετικα δεν θ γινει τιποτα και θ τα κανουν οπως θελουν.
Γεια σας,
Υπαρχει καποιος απο εδω που ειχε δωσει για δικαστικη αστυνομια και ειναι ειδικη κατηγορια πολυτεκνων ο οποιος να εχει κινηθει δικαστικα για τη μη καλυψη του ποσοστού που οριζει ο νομος καθως αυτοι καλυψαν η 61 η 62 απο τις 65 συνολικα θεσεις που ηταν για πολυτεκνους. Με ενδιαφερει να κινηθω δικαστικα. Ευχαριστω
Υπαρχει καποιος απο εδω που ειχε δωσει για δικαστικη αστυνομια και ειναι ειδικη κατηγορια πολυτεκνων ο οποιος να εχει κινηθει δικαστικα για τη μη καλυψη του ποσοστού που οριζει ο νομος καθως αυτοι καλυψαν η 61 η 62 απο τις 65 συνολικα θεσεις που ηταν για πολυτεκνους. Με ενδιαφερει να κινηθω δικαστικα. Ευχαριστω
Άμα παρατηρήσεις αδερφέ το διόρθωσαν αυτό όταν κάλεσαν τους υπόλοιπους με το ΦΕΚ που ήταν κάπου 60 κάτι άτομα πήρανε σε θέσεις που παραιτήθηκαν χωρίς ειδική κατηγορία ειδικέςPetr έγραψε: ↑Τετ Σεπ 11, 2024 8:31 pm Γεια σας,
Επισκέπτης έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 12, 2024 7:31 amΆμα παρατηρήσεις αδερφέ το διόρθωσαν αυτό όταν κάλεσαν τους υπόλοιπους με το ΦΕΚ που ήταν κάπου 60 κάτι άτομα πήρανε σε θέσεις που παραιτήθηκαν χωρίς ειδική κατηγορία ειδικέςPetr έγραψε: ↑Τετ Σεπ 11, 2024 8:31 pm Γεια σας,
Eννοεις πηραν μετα τους υπολοιπους 4 ειδικη κατηγορια η τραβηξαν απο το πινακα;
Ευχαριστω
Εκεί που για παράδειγμα έπρεπε να τραβήξει ένα άτομο ειδική σαν αναπλήρωση τράβηξε παραπάνω γιατί δεν τους είχανε βάλει στην αρχήPetr έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 12, 2024 9:45 amΕπισκέπτης έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 12, 2024 7:31 amΆμα παρατηρήσεις αδερφέ το διόρθωσαν αυτό όταν κάλεσαν τους υπόλοιπους με το ΦΕΚ που ήταν κάπου 60 κάτι άτομα πήρανε σε θέσεις που παραιτήθηκαν χωρίς ειδική κατηγορία ειδικέςPetr έγραψε: ↑Τετ Σεπ 11, 2024 8:31 pm Γεια σας,
Ευχαριστω
Καταρχην ευχαριστώ για την απαντηση. Αυτο ομως δεν εχει να κανει και θα σου πω γιατι η επιλογή των ατομων εγινε καπως αυθαιρετα δηλαδη παραδειγμα το οποιο γνωριζω στην περιοχη μου τε τραβηξαν αρχικα ενα παλικαρι ειδικη κατηγορια μετα αυτος παραιτηθηκε και τραβηξαν ατομο χωρις την ιδιότητα της ειδικης κατηγοριας. Περαν αυτου ποτε δεν ανεβηκε στο σαιτ του υπουργειου αναλυτικα τελικα ποιοι καλυψαν τις θεσεις και ποσοι ηταν ειδικες κατηγοριες και που. Επισης σε οτι αφορα την πρωτη μου επιλογη και με εντοπιοτητα στον αρχικο πινακα τραβηξαν τριτεκνο με περισσοτερα μορια δεν αντιλεγω ομως στην αρχικη φαση των πινάκων θα μπορουσε καποιος να πει οτι επρεπε η θεση να καλυφθει απο πολυτεκνο εστω και με λιγότερα μορια οοως εγινε σε αρκετες θεσεις της προκηρυξης και ατομα τα οποια δεν ειχαν αυτην την ιδιοτητα και με περισσότερα μορια εμεινα εκτος. Εν κατακλείδι δεν αντιλεγω με τα παιδια που μπηκαν ομως υπαρχουν αρκετα θεματα τα οποια δεν εγιναν ολως πρεπει. Βαση του νομου 4765 λεει οτι 16%των θεσεων καλύπτονται απο πολυτεκνους ακολουθει 12%τριτεκνοι κτλ. Αναφερει λοιπον το αρθρο 13 οτι αυτο αφορα το συνολο των θεσεων. Και μονο εαν δεν βρεθει υποψήφιος της εκάστοτε ειδικης κατηγοριας θα τραβηξει απο το πινακα. Πωςς λοιπόν και μιλαω για μεμα στημ πρωτη μου επιλογη αφου το ποσοστο δεν καλυφθηκε πληρως δεν τραβηξαν πολυτεκνο παρα καλυψαν σε 1φαση τριτεκνο. Και εαν καποιος πει μα ειχε περισσότερα μορια οπως μου ισχυριστηκε ενας στον ασεπ υποτιθεται γνωστης γιατι για τις θεσεις της αθηνας πηγες και τραβηξες πολυτεκνους και μαλιστα περισσοτερους χωρις εμπειρία παρα με εμπειρια και με λιγοτερα μορια. Εκει τι ηθελες να καλυψεις την αθηνα... Και εμειναν εκτος παιδια με περισσοτερα μορια. Λυπαμαι που το λεω αλλα οσοι εδω μεσα ειναι σε καποια ειδικη κατηγορια ας ψαχτουν λιγακι και ας μην κολωσουν σε αυτα που τους λεει το ασεπ.Επισκέπτης έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 12, 2024 12:49 pmΕκεί που για παράδειγμα έπρεπε να τραβήξει ένα άτομο ειδική σαν αναπλήρωση τράβηξε παραπάνω γιατί δεν τους είχανε βάλει στην αρχήPetr έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 12, 2024 9:45 amΕπισκέπτης έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 12, 2024 7:31 am
Άμα παρατηρήσεις αδερφέ το διόρθωσαν αυτό όταν κάλεσαν τους υπόλοιπους με το ΦΕΚ που ήταν κάπου 60 κάτι άτομα πήρανε σε θέσεις που παραιτήθηκαν χωρίς ειδική κατηγορία ειδικές
Ευχαριστω
Δεν ξέρω πως λειτουργούν σε αυτή την προκήρυξη εγώ ξέρω για τις κανονικές προκηρύξεις πως λειτουργούν μόνο. Οι υπεύθυνοι της προκήρυξης ξέρουν τι έχουν κάνει γιατί όντως κανεις δεν ξέρει ποιος είναι και σε ποια θέση και αν αυτή ήταν όπως περιέγραφε το ΦΕΚ μέσα. Περιεργα πράγματα!
Θα το ξαναπώ και ας γινομαι κουραστικος μονο εαν πιεσουμε με επιστολες και διαφορα αλλα ισωα έχουμε μια πιθανοτητα να τραβηξουν απο τους πινακες. Η εστω να καλυψουν τις 125 θεσεις του αρχικου φεκ. Θεωρω πολλα παιδια αν περάσουν δημοτικη θα φυγουν αλλα καθως ο διαγωνισμος για την δημοτικη παει πολύ αργα καλο ειναι να πιεσουμε οπως μπορούμε
Παρακαλω εαν υπαρχει καποια ομαδικη ας σημειωθει εδω να συμβαλλουμς ολοι μας. Πολλοι απο μας πλεον λογω ηλικιας ειναι και η τελευταία προσπάθεια.
Καλη συνεχεια
Παρακαλω εαν υπαρχει καποια ομαδικη ας σημειωθει εδω να συμβαλλουμς ολοι μας. Πολλοι απο μας πλεον λογω ηλικιας ειναι και η τελευταία προσπάθεια.
Καλη συνεχεια
Θα συμφωνήσω παιδιά αν δεν πιεσουμε εμείς δεν θα το κάνει κανένας για μας είναι κρίμα τόση ταλαιπωρία και τρεξιμο να πάει χαμένο είμαι και εγώ από την 4η πρόσκληση και μέσα σε δύο μέρες μας βάλανε να κατεβουμε Αθήνα με περασμένους γιατρους επιεικώς απαράδεκτοι και να πάει χαμένος τόσος κόπος και τόση ταλαιπωρία μέχρι στιγμής έχω δει δύο σαιτ έχουν ανεβάσει για τους επιλαχοντες με επιστολή στον υπουργό για το τι θα γίνει με τους επιλαχοντες. Και κάτι τελευταίο μου έχουνε πει δυστυχώς πως πάει για νέα προκυρηξη από το 2025 για την δικαστικη για να αποδεσμευση σιγά σιγά τους αστυνομικούς της Ελλάς οπότε ότι είναι να κάνουμε να το κάνουμε μέχρι φέτος. Ευχαριστώ και συγγνώμη για το ποίημα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες