Οριστικά δικαστικής αστυνομίας-υγειονομικά, αθλήματα, ψυχοτεχνικά 2024

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Οριστικά δικαστικής αστυνομίας-υγειονομικά, αθλήματα, ψυχοτεχνικά 2024

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Το πολιτικό προσωπικό δηλαδή τι θα είναι; Θα μπορούν να κάνουν και άτομα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης?
Sakisttt

Δημοσίευση από Sakisttt »

BlackJack έγραψε: Παρ Ιαν 10, 2025 11:38 pm Ήδη υπάρχουν 50 κενά, με την λογική ότι στην Υεφκκ ακόμα τραβάει άτομα απο το 2018 για μένα το κεφάλαιο 1ΔΑ δεν εχει κλείσει ακόμα.
ειδικά τώρα με προκυρήξεις για τους φρουρούς της Ελ. Ας + την Δημοτική, σίγουρα τα κενά θα γίνουν περισσότερα. Το σίγουρο ειναι ένα, για το 2025 ΔΕΝ εχουν εγκριθεί θέσεις για Δικαστική. Τώρα να βγαλει τελος του χρόνου προκυρηξη για να τους πάρει το 2026, εννοείτε οτι ειναι εφικτό αφου έτσι έκανε και με την 1ΔΑ.
Για τα παιδια που περιμένουν εχω να τους πω να μην χανουν τις ελπιδες τους, καντε αιτησεις παντου και κανεις δεν παει χαμενος.
Για τον φιλο που λεει οτι ο υφυπουργος του ειπε οτι δεν θα παρει επιλαχοντες, εχω να του πω, οτι κανεις δεν σου λεει οτι λες ψεμματα, αλλα τα πραγματα αλλαζουν απο την μια στιγμη στην αλλη, σκεψου μονο οτι μεχρι προχτες δεν εισασταν ανακριτικοι υπαλληλοι και σημερα ειστε. Σκεψου οτι το 2018 καποιος έκανε αιτηση Υεφκκ και τον φώναξαν τώρα. Ολα γινονται.
Ποιοι είναι ανακριτικοι υπάλληλοι; Οι φρουροί της Δικαστικής?
Επισκέπτης

Στους σωφρονιστικούς καλεί από το 2018 την προκήρυξη γιατί ο ΑΣΕΠ βάση νόμου κρατάει πίνακες έως 5 χρόνια η δικαστική δεν ήταν ΑΣΕΠ απλή βιτρίνα ήταν για να νομίζουν δεν θα γίνει βυσματικά που έγινε βυσματικά. Στην δικαστική το γράφει μέσα οι πίνακες διαρκούν 1 χρόνο μετά τον Απρίλιο τελείωσαν οι πίνακες και οι επιλαχόντες δεν θα υπάρχουν κάπου. Τωρα κενά από παραιτήσεις υπάρχουν γιατί δεν τα καλύπτουν κανείς δεν ξέρει όσες φορές και να τους ρωτήσεις στο τηλέφωνο.
Επισκέπτης

Οι επιλαχόντες ειναι από την πρώτη στιγμή ξεχασμένοι. Θα καλυφθούν τον Μάρτιο τα κενά και τέλη Οκτωβρίου θα βγει νέα προκήρυξη. Υπάρχουν παιδιά της ΝΔ τα οποία πρέπει να μπουν
Επισκέπτης

Σας το είπα ρε παιδιά ξανά και ξανά. Γύρω στα 30-40 άτομα από τους επιλαχόντες θα μπουν οι υπόλοιποι μπουλο και αντίο, ούτε απορρόφηση ούτε τίποτα! Κάντε πάλι τα χαρτιά σας στην νέα προκήρυξη και άμα περάσετε σας περιμένουμε
Loxias6666

Δημοσίευση από Loxias6666 »

Ρε παιδιά εσείς που είστε μέσα, ακούγεται αν θα δοθεί κάνα επίδομα; Στην Αθήνα θα κάνετε νύχτες και ΣΚ?
Επισκέπτης

Loxias6666 έγραψε: Σάβ Ιαν 11, 2025 9:26 pm Ρε παιδιά εσείς που είστε μέσα, ακούγεται αν θα δοθεί κάνα επίδομα; Στην Αθήνα θα κάνετε νύχτες και ΣΚ;
Δεν έχουμε ενημέρωση για επιδόματα το μόνο που μάθαμε είναι ότι μετά την παραλαβή οπλισμου θα ξεκινήσουμε βάρδιες κανονικα όλοι ακόμα και στις επαρχίες
Επισκέπτης

Αυτοί που θα μπουν θα είναι φουλ βύσματα της ΒΡΩΜΟνδουλας; Εννοώ αυτά τα 40-50 άτομα που λες?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιαν 12, 2025 3:31 am Αυτοί που θα μπουν θα είναι φουλ βύσματα της ΒΡΩΜΟνδουλας; Εννοώ αυτά τα 40-50 άτομα που λες;
Αν ήταν κάποιου άλλου κόμματος βύσματα θα αισθανόσουν καλύτερα; Ή αριστερά είναι ό, τι χειρότερο έχει υπάρξει στην ανθρωπότητα. Ουτοπία.
Επισκέπτης

Όλα καρκινοκομματα είναι αδερφέ αλλά δεν θα καθόμαστε τώρα να λιβανιζουμε την εγκληματική οργάνωση με το επιχείρημα ότι η αριστερά είναι χειρότερη ξέρω εγώ. Που για να είμαι ειλικρινής όσο ΓΤΠ ήταν ο τσιριζα άλλο τόσο είναι και αυτοί τώρα μην σου πω και χειρότεροι και μπορώ να το τεκμηριώσω πίστεψε με. Αλλά δεν χρειάζεται δεν έκανε νήμα για πολιτική συζήτηση, εδώ είμαστε για άλλο λόγο.
Επισκέπτης

Έβαλα γνωστό μου που ξέρει τον Πούλιο να τον ρωτήσει τι θα γίνει με την δικαστική. Αυτό που του απάντησε είναι ότι στο θέμα ενίσχυσης του ανθρώπινου δυναμικού θα το συζητήσουν τέλη του μηνός που θα συναντηθούν με τον υπουργό αλλά ο ίδιος προσωπικά έχει λάβει άπειρα μηνύματα από εισαγγελιες να ενισχύσουν άμεσα το σώμα με νέο προσωπικό. Εύχομαι να σας πάρει όλους τους επιλαχόντες παιδιά σας έχουμε ανάγκη είμαι διορισμένος σε επαρχία και με τα νέα καθήκοντα δεν μας βλέπω καλά αν δεν βάλει κόσμο μέσα. Σας εύχομαι τα καλύτερα σας περιμένουμε να γίνουμε συνάδελφοι.
Venom94
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Venom94 »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιαν 12, 2025 9:21 pm Έβαλα γνωστό μου που ξέρει τον Πούλιο να τον ρωτήσει τι θα γίνει με την δικαστική. Αυτό που του απάντησε είναι ότι στο θέμα ενίσχυσης του ανθρώπινου δυναμικού θα το συζητήσουν τέλη του μηνός που θα συναντηθούν με τον υπουργό αλλά ο ίδιος προσωπικά έχει λάβει άπειρα μηνύματα από εισαγγελιες να ενισχύσουν άμεσα το σώμα με νέο προσωπικό. Εύχομαι να σας πάρει όλους τους επιλαχόντες παιδιά σας έχουμε ανάγκη είμαι διορισμένος σε επαρχία και με τα νέα καθήκοντα δεν μας βλέπω καλά αν δεν βάλει κόσμο μέσα. Σας εύχομαι τα καλύτερα σας περιμένουμε να γίνουμε συνάδελφοι.
Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση, επιτέλους και ένα αξιόλογο παιδί από όσους έχουν περάσει που δεν κοιτάζει να βγάλει το μάτι του διπλανού του. Μακάρι πολλοί να σκέφτονταν σαν εσένα.
Sakisttt

Δημοσίευση από Sakisttt »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιαν 12, 2025 9:21 pm Έβαλα γνωστό μου που ξέρει τον Πούλιο να τον ρωτήσει τι θα γίνει με την δικαστική. Αυτό που του απάντησε είναι ότι στο θέμα ενίσχυσης του ανθρώπινου δυναμικού θα το συζητήσουν τέλη του μηνός που θα συναντηθούν με τον υπουργό αλλά ο ίδιος προσωπικά έχει λάβει άπειρα μηνύματα από εισαγγελιες να ενισχύσουν άμεσα το σώμα με νέο προσωπικό. Εύχομαι να σας πάρει όλους τους επιλαχόντες παιδιά σας έχουμε ανάγκη είμαι διορισμένος σε επαρχία και με τα νέα καθήκοντα δεν μας βλέπω καλά αν δεν βάλει κόσμο μέσα. Σας εύχομαι τα καλύτερα σας περιμένουμε να γίνουμε συνάδελφοι.
Κάνα επίδομα θα δοθεί ρε φίλε ή θα μείνουν με τα 755 συν τις νύχτες αν κάνουν?
Επισκέπτης

Venom94 έγραψε: Κυρ Ιαν 12, 2025 9:38 pm
Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση, επιτέλους και ένα αξιόλογο παιδί από όσους έχουν περάσει που δεν κοιτάζει να βγάλει το μάτι του διπλανού του. Μακάρι πολλοί να σκέφτονταν σαν εσένα.
Δηλαδή τα οποία σχόλια εμπεριέχουν την ευχή να προσληφθούν οι επιλαχόντες κρίνονται ως σχόλια απο αξιόλογα άτομα ενώ τα υπόλοιπα οχι;
Για ποιο λόγο να θεωρήσουμε αξιόπιστα αυτά που γραφεί ο συνάδελφος και οχι αυτά που ανέφεραν οι προηγούμενοι, που υποτιθέμενα, τους τα είπαν Υφυπουργός, γνωστοί απο το υπουργείο;
Για ποιο λόγο νομίζετε όταν σας λεμέ ότι έχει κλείσει η 1ΔΑ/23 σημαίνει ότι δεν θέλουμε να περάσετε ή θέλουμε να βγάλουμε το μάτι του διπλανού;
Σοβαρευτείτε λίγο Κύριοι/ες και μην ελπίζεται σε ένα πιθανό διορισμό που μπορεί να μην έρθει και ποτέ. Να εμπιστεύεστε μόνο τις δίκες σας πηγές πληροφόρησης και να μην πείθεστε απο τον καθένα που γραφεί αναξιόπιστα σε ανώνυμα φόρουμ μόνο και μόνο επειδή η πληροφορία συνάδει με τις προτιμήσεις σας.
Επισκέπτης

Αστούς μωρέ απλά θέλουν να ακούνε ψέματα έχουν τσακωθεί με την αλήθεια. Θεωρούν ότι επειδη κάλεσε όλο τον κόσμο για τα αθλήματα ότι θα τους απορροφήσει.
Η 1ΔΑ/2023 έκλεισε.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες