Επιλαχόντες 9Κ/2021

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 06, 2024 2:31 pm Η 9κ φίλε το έχει ξεφτιλίσει. Αυτό που ξέρω είναι ότι εκκρεμούν πολλές θέσεις γυναικών υπάρχουν πολλά κενά! Οι τελευταίες που καλέστηκαν δεν πέρασαν κ πέρασαν μόνο τα μισα από τα προστατευόμενα άτομα που κάλεσαν. Κ εκ νέου κάλεσαν το καλοκαίρι όπως είδαμε ΚΑΠΟΙΟΥΣ κωδικούς θέσεων μόνο για κάποιες περιοχές που αφορά σε εμάς σε άνδρες. Μάλλον θα τραβήξει κ άλλο αυτή η προκήρυξη
Γιατί πολύ απλά δεν βάζουν τους επιλαχόντες που είναι σε σειρά για αυτές τις 196 θέσεις και όταν με το καλό περάσουν είτε γυναίκες είτε οι άλλες κατηγορίες να μπουνε. Απλά τα πράγματα
Giannis89
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Giannis89 »

Έτσι θα γίνει φίλε μου. Απλά δώσανε έγκριση για αλλά 50-60 άτομα πέραν των 190, είπανε όμως ότι δεν επηρεάζει χρονικά την διαδικασία... Μακάρι να είναι αλήθεια!
Επισκέπτης

Giannis89 έγραψε: Τετ Νοέμ 06, 2024 4:10 pm Έτσι θα γίνει φίλε μου. Απλά δώσανε έγκριση για αλλά 50-60 άτομα πέραν των 190, είπανε όμως ότι δεν επηρεάζει χρονικά την διαδικασία... Μακάρι να είναι αλήθεια!
Δηλαδή όσοι είχανε περάσει υγειονομικά αθλήματα κλπ τότε περνάνε …
Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από ale3andros12 »

Από ότι είχε πει ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ στην συνάντηση που είχε με την πουεφ μέχρι τέλος Νοεμβρίου θα έχουν βγει τα αποτελέσματα. Της 6κ βγήκαν τον Οκτώβριο οπότε τώρα αναμένουμε για εμάς.
Giannis89
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 06, 2024 4:14 pm
Giannis89 έγραψε: Τετ Νοέμ 06, 2024 4:10 pm Έτσι θα γίνει φίλε μου. Απλά δώσανε έγκριση για αλλά 50-60 άτομα πέραν των 190, είπανε όμως ότι δεν επηρεάζει χρονικά την διαδικασία... Μακάρι να είναι αλήθεια!
Απ' ότι κατάλαβα κ εγώ για τις θέσεις που έβγαλαν τον Αύγουστο θα πάρουν αλλά 50-60 άτομα
Επισκέπτης

Giannis89 έγραψε: Τετ Νοέμ 06, 2024 7:17 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 06, 2024 4:14 pm
Απ' ότι κατάλαβα κ εγώ για τις θέσεις που έβγαλαν τον Αύγουστο θα πάρουν αλλά 50-60 άτομα
Με τόσες θέσεις ρε παιδιά δεν μένει κανένας έξω, διορίζονται όλοι …
yefkk2023

Δημοσίευση από yefkk2023 »

Παιδια ειναι κανενας ΥΕΦΚΚ για Κορυδαλλο?
Επισκέπτης

Για ελάτε Κορυδαλλό να πάρουμε κανένα ρεπό. Δεν πάει άλλο.
Giannis89
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Απ' τις θέσεις του ΟΑΕΔ υπάρχει ένα άτομο αλλά από τους επιλαχόντες της 9κ νομίζω είναι για συγκεκριμένες θέσεις εκτός Κορυδαλλού
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 06, 2024 8:31 pm Για ελάτε Κορυδαλλό να πάρουμε κανένα ρεπό. Δεν πάει άλλο.
Για να το λες αυτό αδερφε μαλλον εισαι εξω. Γιατί εμείς μέσα αυτή τη στιγμή τα ρεπο μας τα παίρνουμε...
Επισκέπτης

Δεν τον βλέπεις ρε συ τον γελοίο που κοροϊδεύει αυτό γράφει κάθε φορά που γράφουμε στο νήμα. Να πάμε κορυδαλλο να πάρει αυτός ρεπό. Τι έχεις περάσει για να ειρωνεύεσαι συναδέλφους σου. Φαντάσου
Επισκέπτης

Δεν ειρωνεύομαι ρε παιδιά. Έξω είμαι και μας έχει πάει αίμα. Δεν διαβάζετε για την υποστελέχωση παντού;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 07, 2024 1:32 pm Δεν τον βλέπεις ρε συ τον γελοίο που κοροϊδεύει αυτό γράφει κάθε φορά που γράφουμε στο νήμα. Να πάμε κορυδαλλο να πάρει αυτός ρεπό. Τι έχεις περάσει για να ειρωνεύεσαι συναδέλφους σου. Φαντάσου
Φίλε δεν σε κοροϊδεύει. Ειπα οτι εγω που είμαι μέσα τα παίρνω. Οι εξω όμως γνωρίζω ότι στάζουν. Δν ειπα οτι λεει ψέματα. Εκανα απλα διαπίστωση ότι οι εξω δεν τα παίρνουν... Αν έρθετε όμως εσείς οι υπηρεσίες θα βγαίνουν πιο καλα... Όπως και σε εμάς μεσα όλα τα παιδιά σχεδόν είναι από επαρχία και θελουν να φύγουν. Όσα πιο πολλά φύγουν όμως τόσο πιο δύσκολα θα βγαίνουν οι υπηρεσίες για εμάς που μένουμε πίσω...
Επισκέπτης

Παιδιά είδα στον ΑΣΕΠ έβγαλε ότι αύριο θα γίνει κλήρωση ισοβαθμουντων όποτε μάλλον από μέρα σε μέρα.
Επισκέπτης

Καινούργια προκήρυξη θα βγάλει το 2025 για εξωτερικούς φρουρούς?
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες