Γιατί πολύ απλά δεν βάζουν τους επιλαχόντες που είναι σε σειρά για αυτές τις 196 θέσεις και όταν με το καλό περάσουν είτε γυναίκες είτε οι άλλες κατηγορίες να μπουνε. Απλά τα πράγματαΕπισκέπτης έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 06, 2024 2:31 pm Η 9κ φίλε το έχει ξεφτιλίσει. Αυτό που ξέρω είναι ότι εκκρεμούν πολλές θέσεις γυναικών υπάρχουν πολλά κενά! Οι τελευταίες που καλέστηκαν δεν πέρασαν κ πέρασαν μόνο τα μισα από τα προστατευόμενα άτομα που κάλεσαν. Κ εκ νέου κάλεσαν το καλοκαίρι όπως είδαμε ΚΑΠΟΙΟΥΣ κωδικούς θέσεων μόνο για κάποιες περιοχές που αφορά σε εμάς σε άνδρες. Μάλλον θα τραβήξει κ άλλο αυτή η προκήρυξη
Επιλαχόντες 9Κ/2021
Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021
-
- Υποδεκανέας
Έτσι θα γίνει φίλε μου. Απλά δώσανε έγκριση για αλλά 50-60 άτομα πέραν των 190, είπανε όμως ότι δεν επηρεάζει χρονικά την διαδικασία... Μακάρι να είναι αλήθεια!
- ale3andros12
- Ταγματάρχης
Από ότι είχε πει ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ στην συνάντηση που είχε με την πουεφ μέχρι τέλος Νοεμβρίου θα έχουν βγει τα αποτελέσματα. Της 6κ βγήκαν τον Οκτώβριο οπότε τώρα αναμένουμε για εμάς.
-
- Υποδεκανέας
Απ' ότι κατάλαβα κ εγώ για τις θέσεις που έβγαλαν τον Αύγουστο θα πάρουν αλλά 50-60 άτομαΕπισκέπτης έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 06, 2024 4:14 pmΔηλαδή όσοι είχανε περάσει υγειονομικά αθλήματα κλπ τότε περνάνε …
Με τόσες θέσεις ρε παιδιά δεν μένει κανένας έξω, διορίζονται όλοι …
Για ελάτε Κορυδαλλό να πάρουμε κανένα ρεπό. Δεν πάει άλλο.
-
- Υποδεκανέας
Απ' τις θέσεις του ΟΑΕΔ υπάρχει ένα άτομο αλλά από τους επιλαχόντες της 9κ νομίζω είναι για συγκεκριμένες θέσεις εκτός Κορυδαλλού
Για να το λες αυτό αδερφε μαλλον εισαι εξω. Γιατί εμείς μέσα αυτή τη στιγμή τα ρεπο μας τα παίρνουμε...Επισκέπτης έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 06, 2024 8:31 pm Για ελάτε Κορυδαλλό να πάρουμε κανένα ρεπό. Δεν πάει άλλο.
Δεν τον βλέπεις ρε συ τον γελοίο που κοροϊδεύει αυτό γράφει κάθε φορά που γράφουμε στο νήμα. Να πάμε κορυδαλλο να πάρει αυτός ρεπό. Τι έχεις περάσει για να ειρωνεύεσαι συναδέλφους σου. Φαντάσου
Δεν ειρωνεύομαι ρε παιδιά. Έξω είμαι και μας έχει πάει αίμα. Δεν διαβάζετε για την υποστελέχωση παντού;
Φίλε δεν σε κοροϊδεύει. Ειπα οτι εγω που είμαι μέσα τα παίρνω. Οι εξω όμως γνωρίζω ότι στάζουν. Δν ειπα οτι λεει ψέματα. Εκανα απλα διαπίστωση ότι οι εξω δεν τα παίρνουν... Αν έρθετε όμως εσείς οι υπηρεσίες θα βγαίνουν πιο καλα... Όπως και σε εμάς μεσα όλα τα παιδιά σχεδόν είναι από επαρχία και θελουν να φύγουν. Όσα πιο πολλά φύγουν όμως τόσο πιο δύσκολα θα βγαίνουν οι υπηρεσίες για εμάς που μένουμε πίσω...Επισκέπτης έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 07, 2024 1:32 pm Δεν τον βλέπεις ρε συ τον γελοίο που κοροϊδεύει αυτό γράφει κάθε φορά που γράφουμε στο νήμα. Να πάμε κορυδαλλο να πάρει αυτός ρεπό. Τι έχεις περάσει για να ειρωνεύεσαι συναδέλφους σου. Φαντάσου
Παιδιά είδα στον ΑΣΕΠ έβγαλε ότι αύριο θα γίνει κλήρωση ισοβαθμουντων όποτε μάλλον από μέρα σε μέρα.
Καινούργια προκήρυξη θα βγάλει το 2025 για εξωτερικούς φρουρούς?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες