Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)
-
- Λοχίας
- Επικοινωνία:
Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Και στο αλλο που εκανα παραθεση πιο πανω παλι εγραφε οτι συντομα θα βγουν τα προσωρινα αρα κι εγω προσωπικα για Σεπτεμβρη υποψιαζομαι! Εξαλλου εκει βγαινει και το χρονοδιαγραμμα περιπου με βαση το πως πηγε μεχρι τωρα,just saying
Ρε παιδια εχουμε καμια ενημερωση η καμια "πληροφορια" απο ΑΣΕΠ τι θα μετρησουν ως εμπειρια; Δεν εχει κανενας κανενα γνωστο μεσα η να γνωριζει πανω κατω απο παλιους;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Επικοινωνία:
Ένας έγραψε τι μετράει, αν ανατρέξεις 2-3 σελίδες θα δεις.Επισκέπτης έγραψε: ↑Τρί Σεπ 03, 2024 7:56 pm Ρε παιδια εχουμε καμια ενημερωση η καμια "πληροφορια" απο ΑΣΕΠ τι θα μετρησουν ως εμπειρια; Δεν εχει κανενας κανενα γνωστο μεσα η να γνωριζει πανω κατω απο παλιους;
Σεκιουριτι πως θα μετρησει εφοσον η δημοτικη δεν κανει φυλαξη ; Σε καμια αρμοδιοτητα της δεν αναφερει την φυλαξη.Επισκέπτης έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 18, 2024 4:33 pm Εγώ όταν είχα πάρει στον ασεπ μου είπαν ότι θα μετρήσει ότι έχει να κάνει με δουλειά γραφείου, σεκιουριτι και σώματα ασφαλείας, εποπ, αστυνομια κτλ
Σωστα, μπορεί να μην μετρήσει,(εκτός αν μετρήσει, γιατι και οι ειδικές δυνάμεις είχαν πει αρχικά ότι δεν θα μετρούσαν αλλά μοριοδοτηθηκαν).Επισκέπτης έγραψε: ↑Τετ Σεπ 04, 2024 11:49 amΣεκιουριτι πως θα μετρησει εφοσον η δημοτικη δεν κανει φυλαξη ; Σε καμια αρμοδιοτητα της δεν αναφερει την φυλαξη.Επισκέπτης έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 18, 2024 4:33 pm Εγώ όταν είχα πάρει στον ασεπ μου είπαν ότι θα μετρήσει ότι έχει να κάνει με δουλειά γραφείου, σεκιουριτι και σώματα ασφαλείας, εποπ, αστυνομια κτλ
100 μόρια έδωσαν μόνο στις εδ δεν το λες κ μοριοδότηση αυτό αλλά οκ. Όσο για την εμπειρία σεκιουριτι δεν θα μετρήσει δεν έχει καμία σχέση ρε παιδιά με το αντικείμενο κ τις αρμοδιότητες. Δεν είναι φυλαξη η δημοτική
Πριν τα αθληματα 700-750Επισκέπτης έγραψε: ↑Τετ Σεπ 04, 2024 3:27 pm Εκτίμηση βάσεων ΔΕ χωρίς εμπειρία;
μετα τα αθληματα μπορει και 500-550
Χαχαχα ρε φίλε που να ξέρουμε βάσεις κ στο περίπου που ρωτάς; Όλα θα κριθούν στα ΠΚΕ. Ας βγει ο αρχικός πίνακας να δουμε που κυμαινόμαστε και από εκεί κ έπειτα θα συζητάμε με το καλό μέχρι που θα κατέβει η βάση
Έχουμε καμία εκτίμηση για προσωρινά αποτελέσματα;
Θα βγουν φέτος; Ή από του χρόνου όπως έλεγε σε ένα σαίτ?
Θα βγουν φέτος; Ή από του χρόνου όπως έλεγε σε ένα σαίτ?
Δεν σηκωνουν καν τηλ στον ΑΣΕΠGplayer έγραψε: ↑Παρ Σεπ 06, 2024 8:20 am Έχουμε καμία εκτίμηση για προσωρινά αποτελέσματα;
Θα βγουν φέτος; Ή από του χρόνου όπως έλεγε σε ένα σαίτ;
Και στο τηλ δεν λένε κάτι συγκεκριμένο! Απαντάνε με γενικόλογα! Θα γεράσουμε και μετά
-
- Πολίτης
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα σας! Μια ερώτηση ... Είναι κάποιος υποψήφιος για τον διαγωνισμό από Ιωάννινα. Που έχει ξεκινήσει προετοιμασία για αθλήματα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες