Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιούλ 28, 2024 10:54 pm Η βάση στους ΔΕ θα είναι 600 μόρια χωρίς εμπειρία μην λέτε πίπες δεν βαρεθηκατε τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια;
Και με εμπειρια πόσο;
Επισκέπτης

Δεν ξέρουμε τι θα μετρήσουν σαν εμπειρία δεν μπορούμε να πουμε ποσό θα είναι η βάση. Θα έχουμε μια εικόνα λογικά στα προσωρινά. Όπως κ να έχει στα αθληματα θα κριθούν όλα. Μπορεί να έχεις 3.000 μόρια με εμπειριες κ δεν ξέρω κ εγώ τι κ να κοπεις εκεί. Τι συζητάτε ποσο το ένα κ πόσο το άλλο δεν έχει νόημα.
Mancini
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Mancini »

Καλησπέρα, στην ΤΕ κατηγορία με εμπειρία πιστεύετε έχει κάποιος ελπίδα με 700 μόρια να περάσει σε μια από τις 8 θέσεις εκτός Αθήνας, σε επαρχία.
Επισκέπτης

Mancini έγραψε: Δευ Ιούλ 29, 2024 1:17 pm Καλησπέρα, στην ΤΕ κατηγορία με εμπειρία πιστεύετε έχει κάποιος ελπίδα με 700 μόρια να περάσει σε μια από τις 8 θέσεις εκτός Αθήνας, σε επαρχία.
Μετά τα αθλήματα ίσως...
Επισκέπτης

Με 720 μορια ΔΕ με εμπειρία έχω ελπίδες?
Επισκέπτης

Παίδες για τον υπολογισμό των μορίων σας, επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους, τους βρήκα στην σελίδα του ΑΣΕΠ.

ΠΕ - ΤΕ:https://info.asep.gr/calculate-marks/tactical_pe_te
ΔΕ:https://info.asep.gr/calculate-marks/tactical_de

8-)
Nohmon
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nohmon »

Έχει καταλάβει κανεις τι θα γίνει με την εκπαίδευση;

3 μήνες Αθήνα,1 μήνα κάποια σχολή και άλλους 2 μήνες πρακτική;

Επίσης ξέρετε πότε θα βγουν περίπου αποτελέσματα;

Ελπίζω μέχρι Νοέμβρη να έχουν βγει...

Επίσης ελπίζω τσιπακι στα αθλήματα για να μην περάσουν παχύσαρκοι και ΑΜΕΑ όπως γίνεται σε προκυρηξεις της ΕΛΑΣ με τους Ε. Φ.
Επισκέπτης

Τσιπάκι θα έχει κατα 90% είναι εξ ολοκλήρου ΑΣΕΠ κ θα είναι η επιτροπή του ΑΣΕΠ κ όχι της ελας. Εκτός αν αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή που δεν νομίζω δεν έχει καμία σχέση η ελας να εμπλακεί. Πρέπει μέχρι τέλος του έτους να έχουμε τελειώσει με τις διαδικασίες. Η εκπαίδευση θα είναι 4 μήνες εκτός σε κάποια σχολη και οι 2 μήνες στο δήμο που θα περάσει.6 μήνες στο σύνολο.
Επισκέπτης

Nohmon έγραψε: Τετ Ιούλ 31, 2024 11:16 am Έχει καταλάβει κανεις τι θα γίνει με την εκπαίδευση;

3 μήνες Αθήνα,1 μήνα κάποια σχολή και άλλους 2 μήνες πρακτική;

Επίσης ξέρετε πότε θα βγουν περίπου αποτελέσματα;

Ελπίζω μέχρι Νοέμβρη να έχουν βγει...

Επίσης ελπίζω τσιπακι στα αθλήματα για να μην περάσουν παχύσαρκοι και ΑΜΕΑ όπως γίνεται σε προκυρηξεις της ΕΛΑΣ με τους Ε. Φ.

Θα ηταν πιο ωραιο να εκφραζεσαι λιγο καλυτερα και με σεβασμο σε καθε ατομο που θα συμμετασχει, χωρις χαρακτηρισμους τετοιους. Φιλικα στο λεω
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 31, 2024 11:56 am Τσιπάκι θα έχει κατα 90% είναι εξ ολοκλήρου ΑΣΕΠ κ θα είναι η επιτροπή του ΑΣΕΠ κ όχι της ελας. Εκτός αν αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή που δεν νομίζω δεν έχει καμία σχέση η ελας να εμπλακεί. Πρέπει μέχρι τέλος του έτους να έχουμε τελειώσει με τις διαδικασίες. Η εκπαίδευση θα είναι 4 μήνες εκτός σε κάποια σχολη και οι 2 μήνες στο δήμο που θα περάσει.6 μήνες στο σύνολο.
Προσωπικά πιστεύω αθλήματα θα δώσουμε μετά τα Χριστούγεννα
Επισκέπτης

Πολύ λες φίλε. Αν πάρει τόσο καήκαμε. Εγώ θέλω να πιστεύω Οκτώβρη Νοέμβρη έτσι ώστε να βγουν μετά Γενάρη τα αποτελέσματα κ απο Φλεβάρη μαρτη εκπαίδευση! Μακάρι δηλαδή
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 31, 2024 2:35 pm Πολύ λες φίλε. Αν πάρει τόσο καήκαμε. Εγώ θέλω να πιστεύω Οκτώβρη Νοέμβρη έτσι ώστε να βγουν μετά Γενάρη τα αποτελέσματα κ απο Φλεβάρη μαρτη εκπαίδευση! Μακάρι δηλαδή
Αν βγούνε τα προσωρινά Σεπτέμβριο ίσως πάμε Νοέμβριο και Δεκέμβριο να έχουν τελειώσει τα αθλήματα
Επισκέπτης

Ούτε μέχρι καλοκαίρι του 25 δεν θα έχουμε τελειωσει
Επισκέπτης

https://www.bloko.gr/2024/04/blog-post_68.html?m=1
Καλησπέρα σας αυτούς πότε θα τους πάρει?
Επισκέπτης

Κάποια εκτίμηση για βαση στο περίπου ;
ΔΕ
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες