Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)

Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Στην εμοδε μια χαρά 4000 μόρια έβαλε για κάθε αντιπυρική. Εκεί δεν έγινε σκάνδαλο;
Saudi

Δημοσίευση από Saudi »

Ωραία πολιτική κάνουν πάνω σε νεκρούς οι εποχικοί. Λες και αν τους επαιρναν ολους θα ξαμπάζωναν τα ρέματα.
Ο πατρινός συνδικαλιστής που λένε ότι έχει τη σελίδα των εποχικών δεν το πάει καλά. Ανεβάσει συνέχεια και την φάτσα του για διαφήμιση.
Επισκέπτης

Saudi έγραψε: Δευ Δεκ 02, 2024 10:32 pm Ωραία πολιτική κάνουν πάνω σε νεκρούς οι εποχικοί. Λες και αν τους επαιρναν ολους θα ξαμπάζωναν τα ρέματα.
Ο πατρινός συνδικαλιστής που λένε ότι έχει τη σελίδα των εποχικών δεν το πάει καλά. Ανεβάσει συνέχεια και την φάτσα του για διαφήμιση.
Βλέπουμε και σας τους εθελοντές. Όλη την ώρα φωτογραφίες σελφι σε κάτι που δεν κάνατε εσείς ουσιαστικά μήπως και πάρετε την εμπάθεια του κόσμου. Ευτυχώς σας πήρε χαμπάρι ο κόσμος όμως ποιος είναι ο ρόλος σας
AkisBardakis

Δημοσίευση από AkisBardakis »

Saudi έγραψε: Δευ Δεκ 02, 2024 10:32 pm Ωραία πολιτική κάνουν πάνω σε νεκρούς οι εποχικοί. Λες και αν τους επαιρναν ολους θα ξαμπάζωναν τα ρέματα.
Επειδή είστε όλοι άντρες με παντελονια απ' ότι βλέπω εδώ μέσα και γράφετε όλοι με ψευδώνυμα, εγώ θα σας απαντήσω με το πραγματικό μου όνομα, έτσι γιατί έχω το θάρρος του λόγου μου και δεν κρύβομαι πίσω από ψευδώνυμα.

Πρώτον, η σελίδα Εποχικοί Πυροσβέστες υπάρχει πολύ πριν μπω εγώ στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Δεύτερον εχει βγάλει ανακοίνωση η σελιδα μήνες πριν πως οποιον θέλει να ανέβει κάτι στέλνει βίντεο και κειμενο και ανεβαίνει.

Τρίτον έριξα μια ματιά στη σελίδα και δεν είδα κάπου να γίνεται πολιτική επάνω σε νεκρούς. Εκτός και αν πολιτική σε νεκρούς λες την ενημέρωση πως έχουμε νεκρούς από την κακοκαιρία. Τότε μάλλον το ίδιο σχόλιο θα έκανες και στα κανάλια κ σε όλα τα site που μετέδωσαν την είδηση.

Τέταρτον ενημερωσου για τα κενα στο Πυροσβεστικό Σώμα. Ναι αν μας έπαιρναν όλους πάλι θα είχαμε πλημμυρίσει. Μπες όμως στη σελίδα στο Facebook " Συμβαίνει τώρα στην Ρόδο" και απάντησε στους πολίτες εκει που καταγγελουν ότι δεν παίρνουν τηλέφωνα και δεν απαντάει κανένας στη πυροσβεστική. Δεν τα λέω εγώ, εκει οι πολίτες τα λένε

Πέμπτον, έψαξα και πάλι να δω που έχει ανέβει η φάτσα μου όπως λες. Είδα δύο βίντεο, ένα με τον Πρόεδρο και ένα με εμενα. Λογικό μου φαίνεται πάντως να αναπαράγεται κάτι που αφορά τους εποχικούς είτε μιλαω εγώ είτε κάποιος άλλος που τους εκπροσωπεί.

Περιμένω την απάντηση σου με το ονοματεπώνυμο σου, μην είσαι 🐓 καλή συνέχεια σε όλους και καλή επιτυχία σε όσους παλεύουν να μπουν στην οικογένεια του Πυροσβεστικού Σώματος. Προετοιμαστειτε και θα τα καταφέρετε!
mike22

Δημοσίευση από mike22 »

Παιδια καλησπερα. Σε περιπτωση που βγει προκηρυξη για εποχικους, αξιζει λετε να προσπαθησω.; Ειμαι 34 χρονων κ εχω αρκετα μορια…
niasimas
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από niasimas »

Από εσένα εξαρτάται, πόσο το θες. Είδες τι αντιμετώπιση έχουν οι εποχικοί, από την κυβέρνηση. Μόνο όσοι το θέλουν πολύ, ακόμη και αν δεν γίνουν μόνιμοι μετά, μέσω άλλης προκ.
Επισκέπτης

mike22 έγραψε: Δευ Δεκ 09, 2024 12:01 am Παιδια καλησπερα. Σε περιπτωση που βγει προκηρυξη για εποχικους, αξιζει λετε να προσπαθησω.; Ειμαι 34 χρονων κ εχω αρκετα μορια…
Δεν αξίζει φίλε. Εάν παρακολουθείς τις εξελίξεις θα έχεις δει πως αντιμετωπίζουν εμάς τους εποχικούς.
Επισκέπτης

mike22 έγραψε: Δευ Δεκ 09, 2024 12:01 am Παιδια καλησπερα. Σε περιπτωση που βγει προκηρυξη για εποχικους, αξιζει λετε να προσπαθησω.; Ειμαι 34 χρονων κ εχω αρκετα μορια…
Όχι μόνο άν έφευγε η χούντα του Μητσοτάκη θά αξίζε γιατί θα σε αξιοποιούσαν, καθώς όλα τα κόμματα έχουν ταχθεί υπέρ μας εκτός από την συμμορία Μητσοτάκη
Επισκέπτης

Όλα αυτά που είπαν τα παιδιά συν ότι θα χεις εθελοντές να στο παίζουν εξουσία και ότι είναι ανώτεροι σου. Που δεν είναι απλά έτσι ζουν στον κόσμο τους. Και έξω στα συμβάντα θα σου κάνουν αγάπες επειδή τους κοιτάζει ο κόσμος
mike22

Δημοσίευση από mike22 »

Το θεμα ειναι οτι οταν βγηκε η τελευταια το 19 νομιζω ειχα δωσει βαση στην προκηρυξη του λιμενικου κ την εχασα κ τραβαω τα μαλλια μου απο τοτε. Κ λεω σε περιπτωση που περασω αν βγει, μην παω 39 κ μου πουν φευγεις εκτος κ αν βγει καποια προκηρυξη μεχρι τοτε για μονιμοτητα… κ παλι δεν πιανει το οριο. Τι να πω. Μακαρι να αλλαξει κατι ρε παιδια για ολους.!
Επισκέπτης

mike22 έγραψε: Δευ Δεκ 09, 2024 10:28 am Το θεμα ειναι οτι οταν βγηκε η τελευταια το 19 νομιζω ειχα δωσει βαση στην προκηρυξη του λιμενικου κ την εχασα κ τραβαω τα μαλλια μου απο τοτε. Κ λεω σε περιπτωση που περασω αν βγει, μην παω 39 κ μου πουν φευγεις εκτος κ αν βγει καποια προκηρυξη μεχρι τοτε για μονιμοτητα… κ παλι δεν πιανει το οριο. Τι να πω. Μακαρι να αλλαξει κατι ρε παιδια για ολους.!
Βρες άλλη δουλειά. Οι άνω των 35 δεν έχουν καν ελπίδες πλέον. Κι αυτά τα όρια είναι κοροϊδία που βάζουν. Απλά για να πάει κόσμος που δεν ξέρει τα πράγματα στο πυροσνεστεηκο να τους κάνει την δουλειά.
yolk

Δημοσίευση από yolk »

Ας μην τα βάφουμε μαύρα, όπως ξέρετε η κυβερνήσεις αλλάζουν, τα δεδομένα αλλάζουν,
Ακόμα και τώρα πολλά πράγματα είναι ρευστά, μην τα βάφεται μαύρο το ότι αυτή η κυβέρνηση κάνει αυτά που βλέπουμε δεν σημαίνει ότι θα τα κάνουν οι επόμενοι επίσης υπάρχουν και τα σωματεία οι νόμοι και πολλά πράγματα που μπορούν να πατήσουν οι τωρινοί εποχικοι έτσι ώστε κάποια στιγμή να αποκατασταθούν… το οποίο θα συμβεί κάποια στιγμή. Μην λέτε μην κάνεις χαρτιά ψάξε άλλη δουλειά κλπ κλπ αρχικά ξέρουν και οι ίδιοι ότι αν κάνουν αυτά που λένε για πολύ κάνεις δεν θα πηγαίνει ούτε εποχικός, μην κοιτάτε τώρα που πολλοί ζουν με τις ψευδαισθήσεις της εμοδε, η εμοδε μια φέτος θα βγει και τέρμα μετά οπότε δεν ξέρω κατά πόσο τους συμφέρει … σκεφτείτε απλά ότι ολα αλλάζουν και τίποτα άλλο
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Επειδή προκήρυξη δεν φαίνεται να βγαίνει το 2024, το θέμα κλειδώνεται και μπορούμε να συνεχίσουμε στο ίδιο θέμα για το 2025.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες