Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)
Re: Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)
Βασικά δεν λέγαμε ότι πιστεύαμε μιλούσαμε με βάσιμες πληροφορίες σύμφωνα με τίς πήγες μας. Τουλάχιστον εγώ και κάποιοι άλλοι πού φαινόταν ότι έλεγαν αλήθεια σύμφωνα με τα επιχειρήματα τους, μέχρι και ο δυκ είχε αναφέρει ότι θα πάρουν εποχικούς φέτος αλλά που το άλλαξαν γιατί είμαι σκουπίδια ανίκανοι να κυβερνήσουν και κατώτεροι των περιστάσεων και καίνε επίτηδες τη χώρα για να φτιάξουν αιολικά πάρκα με ανεμογεννήτριες ξενοδοχεία και διάφορες τουριστικές μονάδες! Τώρα εις ότι αφορά τον λακαμα τον επισκέπτη δεν ήξερε τι έλεγε απλά ήθελε να είναι πνεύμα αντιλογίας και να ενοχλήσει τον κόσμο γιατί δεν είχε ζωή και κατά πάσα πιθανότητα είναι ένα 23 χρόνο τσουτσέκι που το ταιζει μάνα και ο πατέρας του ακόμη και προσεύχεται να μπει μπας και γλιτώσει και το παίζει γκόμενος με τη στολή του πυροσβέστη.
Δεν έχω να προσθέσω τίποτα με κάλυψε πλήρως ο φίλος. Αυτό που έχω να πω μονάχα είναι να μην χολοσκαει κανείς. Του χρόνου θα βγάλει για εποχικούς 100% δεν ξέρω αν είναι 2500 άτομα όπως είπε το ΑΜΕΑ ο Τουρνάς αλλά λογικά καμιά 1000αρα θα την πάρει σίγουρα ειδικά οδηγούς δεν βρίσκει ούτε με το κυαλι έχει τεράστιο πρόβλημα αλλά και μάχιμους. Οπότε μαζέψτε μόρια και αναμένεται μέχρι την επόμενη άνοιξη ο καιρός περνάει γρήγορα και ο χρόνος είναι αμείλικτος για όλους μας δυστυχώς.
-
- Συνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Επειδή η κυβερνηση, τα βρήκε όλα καλώς, με την αντιπυρική φέτος, στο υπουργικό που έγινε, ας περιμένουμε τι θα γίνει του χρόνου, μην μείνουμε πάλι με το αγγούρι στο χέρι!
Για εμοδε οποίος θέλει θα μείνει με το αγγούρι στο χέρι, σε 4 χρονια θα ξαναπάρει πάντως
Και εποχικούς δεν το κόβω να ξαναπαίρνει σύντομα.
Δεν ξέρουμε τι θα γίνει τα πράγματα είναι ρευστά. Το σίγουρο είναι τον Οκτώβριο λήγουν οι συμβάσεις 2500 εποχικών. Το τι θα γίνει μετά κανείς δεν ξέρει. Προσωπικά πιστεύω νέα έκδοση προκήρυξης (ίσως λίγο αυξημένου αριθμού πχ 3000) με αναδιανομή θέσεων στην επικράτεια (εφόσον καταργήθηκαν τα πεζοπόρα θα πάνε όλοι σε σταθμούς) και ηλικιακους περιορισμούς πχ 35. Οι ήδη εποχικοί μοριοδοτηση βάση αντιπυρικων και συμμετοχή εκ νέου στη προκήρυξη για όσους έχουν το ηλικιακό.
Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε αλλά ακούω πολύ για απορροφήσεις εποχικών τύπου πενταετία. Και επίσης λένε για τελευταία προκήρυξη εποχικών. Βέβαια ένα από τα δύο πιστεύω είναι ράδιο αρβύλα
-
- Συνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Όσο η κυβέρνηση θεωρεί ότι όλα πάνε καλά, στην αντιπυρική, τόσο θα σου πουν του χρόνου, ότι είμαστε κομπλέ και δεν χρειαζόμαστε τίποτα. Άντε να ανανεώσουν για κανά χρόνο ακόμα τους εποχικούς και μέχρι εκεί. Θα βρουν και καμιά 20.000 εθελοντές και τελειώσαμε!
2500 εποχικούς του χρόνου ότι και να λέτε. Όσοι πληρούν κριτήρια ανάλογα με το ηλικιακό αν το πειράξει ή όχι θα ανανεωθούν από τους ήδη εποχικούς και όσα κενά μείνουν θα μπουν νέοι, κυρίως οδηγοί που το σώμα τους ψάχνει με τα κυάλια ! ΕΜΟΔΕ πόση να πάρει πια ; Δύσκολο ! Αλλά εποχικούς θα πάρει σίγουρα μιας και οι συμβάσεις λήγουν και δε μπορεί να ανανεώσει
Έχει ακούσει κανεις για προκήρυξη για τους
σταθμούς 800 άτομα το χειμώνα;
σταθμούς 800 άτομα το χειμώνα;
Ναι αυτό ρωτάω, εάν έχετε ακούσει κι εσείς κάτι τέτοιο
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Ενδιαφέροντα: ....
- Επάγγελμα: Αγροτης
- Επικοινωνία:
Ναι φίλε ακούγεται... 300 άτομα φραπορτ και 400 οδηγοί... Υπάρχει πιθανότητα και για εμοδε. Εποχικους εννοείται νέα προκήρυξη για τα κενά οι υπόλοιποι ανανέωση...
Παίδες μη ξεχνάμε ότι εμοδε έχουν και 200 άτομα που μπορούν να πάρουν ανα πάσα στιγμή από την τελευταία προκήρυξη και με όσους έχω μιλήσει μου έχουν πει ότι τους πάει τάπα και χρειάζονται κόσμο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες