Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)

Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Dimiya

Re: Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)

Δημοσίευση από Dimiya »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 06, 2024 8:48 pm Με τα εως τωρα δεδομενα, και συμφωνα με αυτα που εχουν ανακοινωθει, οι ανω των 40 εποχικοι οι οποιοι ηταν μαχιμοι, αποκλειονται απο την επομενη προκυρηξη. Περιπου 500 εποχικοι ειναι ανω των 40 απο τους 2500. Παρολαυτα αν καποιοι απο αυτους εχουν επαγγελματικο διπλωμα, μπορουν να λαβουν μερος στην νεα προκυρηξη ως οδηγοι, εφοσον εχουν και αντιπυρικες για μορια. Οποτε απο την νεα προκυρηξη για εποχικους το 2025, θα μπορεσουν να μπουν απο 500 εως 800 ατομα πολιτες, εφοσον μπορουν να εχουν περισσοτερα μορια απο καποιον που μπηκε το 2024 επιλαχων αλλα δεν εχει ειδικες δυναμεις, αρα ενα πολιτης με ειδικες δυναμεις, τριετες εθελοντικο και πολυτεκνια, ειναι πανω απο αυτον σε μορια. Θεωρητικα παντα. Ομως εδω τιθεται ενας αγνωστος παραγοντας: Ο Κικιλιας θα παρει ποδι στον επικειμενο ανασχηματισμο, οπου αυτο σημαινει οτι τα δεδομενα μπορουν να αλλαξουν ανα πασα στιγμη. Η Πασσυπ εχει νομικα επιχειρηματα, οπου δεν μπορουν να αμφισβητηθουν, και με προεξαρχουσα την Ζωη Κωσταντοπουλου ως δικηγορο και πολιτικο, ολα παιζονται ακομη. Διοτι επαναλαβανω πως αν αλλαξει ο Υπουργος, αναθεωρουνται ΟΛΑ.

μην με ρωτησετε πηγες. Ειναι εγκυρες.
Αν δεν κάνω λάθος για τους εθελοντές βάση της προηγούμενης προκηρύξεις εποχικών είναι 1000 μόρια για κάθε ένα πλήρες έτος και έως 5 έτη... Μπορεί να κάνω και λαθος
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

1000 μόρια έδινε το 2020, όπως και στους εθελοντές (για έως 5 έτη).

Αυτό όμως θα αλλάξει το 2025 καθώς για κάθε αντιπυρική θα δίνει από 4000 και πάνω στους εποχικούς, στην νέα προκήρυξη.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Δεν γίνεται αυτό ρε δεν υπάρχει περίπτωση αν γίνει αυτό θα είναι σκάνδαλο μεγάλο. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Πού το άκουσες αυτό?
Επισκέπτης

Κανένα σκάνδαλο και φυσικά και γίνεται όπως έγινε στην εμοδε. Δεν θα αφήσουν αυτούς π έχουν έμπειρα έξω οπότε ναι περίπου 4000 με 5000 μόρια θα δώσουν το είχαν πει από την αρχή για υπερμοριοδοτηση των αντιπυρικών σαν εποχικός
Επισκέπτης

1000 μόρια θα δίνει για την κάθε αντιπυρικη θα το δούμε και στο ΦΕΚ άλλωστε. Τα υπόλοιπα είναι όνειρα θερινής νυκτός
niasimas
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από niasimas »

Αφού έδινε 1000 για κάθε αντιπυρική, στις προηγούμενες και τώρα είπε αυξημένη μοριοδότηση, πως θα μείνει η ίδια; Απλά ελληνικά είναι. Εκτός και αν εκεί στο υπουργείο άλλα λένε και άλλα εννοούνε.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 07, 2024 10:49 pm 1000 μόρια θα δίνει για την κάθε αντιπυρικη θα το δούμε και στο ΦΕΚ άλλωστε. Τα υπόλοιπα είναι όνειρα θερινής νυκτός
1.000 μόρια σε εθελοντές από 3εως5 έτη,4.000 μόρια σε πυροσβέστες εποχιακής απασχόλησης για κάθε αντιπυρική !
Και για τους εποχιακούς είναι και απολύτως φυσιολογικό και δίκαιο ! Πολίτης είμαι και μπορεί να μην με συμφέρει να είναι έτσι η μοριοδότηση γιατί δεν έχω και τόσα πολλά μόρια για να κοντράρω να μπω σίγουρα, αλλά μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας, αυτή θα είναι η μοριοδότηση και έτσι πρέπει να είναι για τους ήδη εποχιακούς με τόσες αντιπυρικές στην πλάτη τους, και για όσα έχουν προσφέρει στο σώμα μέχρι τώρα αλλά και στην πατρίδα μας ! Και μακάρι να μην αλλάξει κάτι στην μοριοδότηση των εποχιακών μιλώντας πάντα !
Giwrgoskl

Δημοσίευση από Giwrgoskl »

Πόσες αντιπυρικές χρειάζεται περιπου με ειδικές δυνάμεις για μονιμοποίηση ;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 08, 2024 7:16 am
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 07, 2024 10:49 pm 1000 μόρια θα δίνει για την κάθε αντιπυρικη θα το δούμε και στο ΦΕΚ άλλωστε. Τα υπόλοιπα είναι όνειρα θερινής νυκτός
1.000 μόρια σε εθελοντές από 3εως5 έτη,4.000 μόρια σε πυροσβέστες εποχιακής απασχόλησης για κάθε αντιπυρική !
Και για τους εποχιακούς είναι και απολύτως φυσιολογικό και δίκαιο ! Πολίτης είμαι και μπορεί να μην με συμφέρει να είναι έτσι η μοριοδότηση γιατί δεν έχω και τόσα πολλά μόρια για να κοντράρω να μπω σίγουρα, αλλά μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας, αυτή θα είναι η μοριοδότηση και έτσι πρέπει να είναι για τους ήδη εποχιακούς με τόσες αντιπυρικές στην πλάτη τους, και για όσα έχουν προσφέρει στο σώμα μέχρι τώρα αλλά και στην πατρίδα μας ! Και μακάρι να μην αλλάξει κάτι στην μοριοδότηση των εποχιακών μιλώντας πάντα !
Αδερφέ καλή επιτυχία πολλοί από εμάς δεν θα κάνουμε χαρτιά που ήμασταν 5,6 χρόνια εποχικοί. Δεν αξίζει να χάσεις την ζωή σου και τα καλοκαίρια σου για μια δουλειά πού θα σε πετάξει στο δρόμο. Δεν αξίζει.
Επισκέπτης

Giwrgoskl έγραψε: Δευ Νοέμ 11, 2024 1:22 pm Πόσες αντιπυρικές χρειάζεται περιπου με ειδικές δυνάμεις για μονιμοποίηση ;
Αδερφέ, δεν είναι σίγουρο γιατί πάει με τα μόρια του καθενός, ο μόνος δρόμος για 12μηνη εργασία μέσο εποχιακού πυροσβέστη για μονιμοποίηση, είναι η ΕΜΟΔΕ, δεν βλέπεις όλοι οι εποχιακοί πυροσβέστες τι τράβηξαν για να μπουν μόνιμοι.;! Και δυστυχώς δεν δικαιώθηκαν τα αιτήματα τους κι, όλας….
Αν δεν έχεις σκοπό να ακολουθήσεις την ΕΜΟΔΕ με κάποια προκήρυξη που ίσως βγάλουν μετά από χρόνια, μην μπεις καν εποχιακός, χίλιες φορές αν σε παίρνει το ηλικιακό δώσε πανελλήνιες φίλε μου… και πολλά παιδιά που μπήκαν ΕΜΟΔΕ το μετανιώνουν κι’ολας
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 12, 2024 9:48 pm
Αδερφέ καλή επιτυχία πολλοί από εμάς δεν θα κάνουμε χαρτιά που ήμασταν 5,6 χρόνια εποχικοί. Δεν αξίζει να χάσεις την ζωή σου και τα καλοκαίρια σου για μια δουλειά πού θα σε πετάξει στο δρόμο. Δεν αξίζει.
Αδερφέ, για αρχή ευχαριστούμε για όσα έχετε προσφέρει για αυτήν την χώρα, και το εννοώ, σας σέβομαι απόλυτα και εκτιμώ το γεγονός ότι ξέροντας πως μετά από την αντιπυρική μένετε εκτός σώματος δίνετε το 100% τον ικανοτήτων σας ! Σεβασμός και μόνο για εσένα και όλους εσάς ! Σκέφτομαι το εποχιακό κομμάτι, και μετά ίσως και εφόσον μαζέψω τα μόρια για ΕΜΟΔΕ, γιατί στις πανελλήνιες δεν κατάφερα να περάσω στην σχολή, και ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να μπω στο σώμα…ξεκινώντας από το εποχιακό κομμάτι.! Ξανά σκέφτομαι και το γεγονός της σχολής βέβαια.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 13, 2024 8:49 am
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 12, 2024 9:48 pm

Αδερφέ, για αρχή ευχαριστούμε για όσα έχετε προσφέρει για αυτήν την χώρα, και το εννοώ, σας σέβομαι απόλυτα και εκτιμώ το γεγονός ότι ξέροντας πως μετά από την αντιπυρική μένετε εκτός σώματος δίνετε το 100% τον ικανοτήτων σας ! Σεβασμός και μόνο για εσένα και όλους εσάς ! Σκέφτομαι το εποχιακό κομμάτι, και μετά ίσως και εφόσον μαζέψω τα μόρια για ΕΜΟΔΕ, γιατί στις πανελλήνιες δεν κατάφερα να περάσω στην σχολή, και ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να μπω στο σώμα…ξεκινώντας από το εποχιακό κομμάτι.! Ξανά σκέφτομαι και το γεγονός της σχολής βέβαια.

Τελευταία εμοδε για φέτος.
niasimas
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από niasimas »

Λογικά, αφού μιλάμε, για πολλά άτομα, η προκ πάει για Μάρτη, για να προλάβουν και την αντιπυρική;
Giorgos42

Δημοσίευση από Giorgos42 »

Με λένε Γιώργο και είμαι εποχικος πυροσβεστης από το 2019. Μπήκα 36 χρονών και τώρα είμαι 41. Δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να διαγωνιστω σε μια προκήρυξη για εμοδε η κάτι άλλο. Ο Υπουργος ανακοίνωσε πως άνω των 40 μας διώχνει. Φεύγω πληγωμένος γιατί έδωσα τη ψυχή μου όλα αυτά τα χρόνια γι αυτό που αγαπούσα. Φεύγω αηδιασμένος για αυτούς που κυβερνούν τη χώρα αυτή. Λυπάμαι τα νέα παιδιά που θα μπουν εποχικοι και θα τους πετάξουν στο δρόμο κι αυτούς μόλις φτάσουν 35-40 χρονών. Βρείτε κάτι άλλο παλικάρια να κάνετε αυτοί δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία έκανα φίλους αδελφικους, έζησα στιγμές συγκινητικές και δύσκολες. Τώρα πρέπει να ξανασταθω στα πόδια μου και στα 42 μου να αρχίσω από το μηδέν. Εις το επανιδείν ήταν τιμή μου που υπηρέτησα τη πατρίδα μαζί σας αυτά τα 5 χρόνια.
Επισκέπτης

Giorgos42 έγραψε: Παρ Νοέμ 15, 2024 2:21 am Με λένε Γιώργο και είμαι εποχικος πυροσβεστης από το 2019. Μπήκα 36 χρονών και τώρα είμαι 41. Δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να διαγωνιστω σε μια προκήρυξη για εμοδε η κάτι άλλο. Ο Υπουργος ανακοίνωσε πως άνω των 40 μας διώχνει. Φεύγω πληγωμένος γιατί έδωσα τη ψυχή μου όλα αυτά τα χρόνια γι αυτό που αγαπούσα. Φεύγω αηδιασμένος για αυτούς που κυβερνούν τη χώρα αυτή. Λυπάμαι τα νέα παιδιά που θα μπουν εποχικοι και θα τους πετάξουν στο δρόμο κι αυτούς μόλις φτάσουν 35-40 χρονών. Βρείτε κάτι άλλο παλικάρια να κάνετε αυτοί δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία έκανα φίλους αδελφικους, έζησα στιγμές συγκινητικές και δύσκολες. Τώρα πρέπει να ξανασταθω στα πόδια μου και στα 42 μου να αρχίσω από το μηδέν. Εις το επανιδείν ήταν τιμή μου που υπηρέτησα τη πατρίδα μαζί σας αυτά τα 5 χρόνια.
Γιατί δεν κάνεις για οδηγός φίλε μου;50 το όριο ηλικίας εκεί.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες