Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Ενδιαφέροντα: ....
- Επάγγελμα: Αγροτης
- Επικοινωνία:
Re: Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)
Εγώ πιστεύω θα παει 23 για να μπεισ... Εμοδε είναι είναι ειδική μονάδα και έχει όριο 35... Πιστεύω να αντιλαμβανεσαι ότι η γενικών στην χειρότερη θα είναι 35... Για οδηγους πολύ παραπάνω. Θα το δεις τέλη Νοεμβρίου. Επίσης θα διαγωνιστείς για 1000 θεσεις όσες θα είναι κ τα κενά.
Καλά Πύρρο μην παθιάζεσαι να μας την πεις. Υποθέσεις κάνουμε όχι προσδοκίες εγώ προσωπικά και 1000 άτομα να πάρει έχω και τα μόρια και το ηλικιακό κομπλέ καθώς το 25 γίνομαι 28 οπότε ότι και να κάνει θα μπω τουλάχιστον εποχικός. Τώρα για πλήρη μονιμοποίηση μέσω εμοδε είναι ένα άλλο παπαευαγγελιο. Απλά φοβάμαι μην κάνει καμία ***** όπως φέτος που έλεγε θα πάρει κόσμο και την περιμέναμε όλοι πώς και πώς και δεν πήρε τίποτα το ζώον και πήγε αντιπυρικη χωρίς κόσμο κάνοντας ένα κάλεσμα απελπισίας ενώ δεν έχει μείνει τίποτα στους πίνακες επιλαχόντων.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Επικοινωνία:
Ρε αδερφε εγώ σου λέω πως έχουν τα πράγματα. Ναι φετος κάνανε τρελή μλκια κατά τη γνώμη μ έπρεπε να βγάλει προκήρυξη γτ υπάρχουν παιδιά που έχουν βγάλει διπλώματα μόρια κτλπ. Μην σκας είσαι μικρός του χρόνου θα είσαι μέσα κ συ και τα υπόλοιπα παιδιά που βλέπω ότι το θέλετε πραγματικά. Απλά που γράφουν κάποιοι για μπαρμπαδια θα καταλάβατε ποσο δύσκολο είναι να είσαι στον αέρα
-
- Συνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Αν η φετινή αντιπυρική, βαπτιστεί επιτυχής, από τον στρατηγό Κικίλια και τον Κούλη, ποιος μας λέει ότι δεν θα πάει έτσι και του χρόνου; Ανανεώνει για ένα ακόμα χρόνο του εποχικούς, θα βρει καμία 20.000 εθελοντές και πάει λέγοντας. Ας περιμένουμε.
Πύρρο μου τα μπάρμπαδια μπαίνανε πυροσβεστική και αστυνομία και στρατούς και με βυσματακι παλιά. Απλά τα σνομπαραν τότε αυτά γιατί δεν είχε σκάσει η κρίση και κάνανε ζωάρα. Όταν το θυμήθηκαν όμως ήταν αργά το τραίνο είχε φύγει και άρχισαν να το κυνηγούν ξυπόλυτοι. Δεν σου λέω μακάρι να τούς κάνει και πενταετοις απλά ρε συ εμείς έχουμε έχουμε δώσει κοντά πέντε χιλιάδες για διπλώματα αμαξιού φορτηγών λεωφορείων και μηχανής αγγλικά κτλπ. Και προσπαθούμε να μπούμε αστυνομία η πυροσβεστική. Και από τι φαίνεται θα καταλήξουμε στρατό!
Ο σημερινός 40αρης εποχικός που κλαίει γτ δεν μπαίνει το 2003 ήταν 19χρονων. Ας δούμε λοιπόν τι είχε μπροστά του τότε
2003 προκήρυξη εποχικών
2004 προκήρυξη 600 νέων εποχικών στους ολυμπιακούς αγώνες
2005 προκήρυξη μονίμων στη πυροσβεστική
2007 προκήρυξη ξανά 1260 μονίμων στη πυροσβεστική
2007 καινούργια προκήρυξη εποχικών πυροσβεστών
2011 προκήρυξη 4000 5ετων πυροσβεστών με απορρόφηση σταδιακά ΟΛΩΝ των προηγούμενων εποχικών
2012 προκήρυξη 725 μονίμων πυροσβεστών
Πες τώρα μπάρμπα ότι το σύστημα είναι άδικο και έχεις προτεραιότητα κτλ. Και μιλάμε τότε για κριτήρια του κ@λου όχι τα σημερινά
2003 προκήρυξη εποχικών
2004 προκήρυξη 600 νέων εποχικών στους ολυμπιακούς αγώνες
2005 προκήρυξη μονίμων στη πυροσβεστική
2007 προκήρυξη ξανά 1260 μονίμων στη πυροσβεστική
2007 καινούργια προκήρυξη εποχικών πυροσβεστών
2011 προκήρυξη 4000 5ετων πυροσβεστών με απορρόφηση σταδιακά ΟΛΩΝ των προηγούμενων εποχικών
2012 προκήρυξη 725 μονίμων πυροσβεστών
Πες τώρα μπάρμπα ότι το σύστημα είναι άδικο και έχεις προτεραιότητα κτλ. Και μιλάμε τότε για κριτήρια του κ@λου όχι τα σημερινά
Από τι φαίνεται αδερφέ μου νιασιμα θα πάρει σίγουρα εποχικούς μετά το κάψιμο της Αττικής. Λογικά θέλουν να πάρουν σίγουρα κόσμο μιας και τις φωτιές αυτοί τις βάζουν!
Εποχικούς δεν θα πάρει επιπλέον πάλι 2.500 θα είναι, η πιο αποτελεσματική λύση για τις φωτιές είναι οι δασοκομαντος και η λογική λέει ότι θα ξανά πάρει, αλλά με αυτούς που έχουμε μπλέξει ποτέ δεν ξέρεις
Για να μην παρεξηγηθώ δεν εννοώ ότι δεν θα βγεί προκήρυξη αλλά και που θα βγεί δεν νομίζω να αυξήσουν τις θέσεις των εποχικώνΕπισκέπτης έγραψε: ↑Δευ Αύγ 12, 2024 2:35 pm Εποχικούς δεν θα πάρει επιπλέον πάλι 2.500 θα είναι, η πιο αποτελεσματική λύση για τις φωτιές είναι οι δασοκομαντος και η λογική λέει ότι θα ξανά πάρει, αλλά με αυτούς που έχουμε μπλέξει ποτέ δεν ξέρεις
Τους βολεύει η εποχικότητα. Για 6 μήνες να βγάζουν την αντιπυρικη και τον χειμώνα ταμείο γλυτώνουν πολλά λεφτά. Τα επόμενα χρόνια πιστεύω θα είναι εποχικοί εθελοντές ΕΜΟΔΕ και ότι παίρνει από πανελλαδικές. Ούτε πενταετής ούτε μόνιμοι εκτός σχολής. Και ΕΜΟΔΕ πλέον θα κλείσει ότι πήραν πήραν εκεί. Την εποχικότητα θα στηρίζουν και τον εθελοντισμό (το τζάμπα δηλαδή)
-
- Συνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Έτσι λέγαμε και για φέτος και πήραμε αγγούρι! Του χρόνου δεν θα ισχύουν οι πίνακες, οπότε υπάρχουν αυξημένες πιθανοτητες, τα κενά να καλυφθούν με νέα προκ. Δεν νομίζω 2500, που λέει ο ιπτάμενος βλάκας. Θα δούμε τι απολογισμό θα κάνουν, αυτοί που κυβερνάνε, στο τελος της αντιπυρικής και τι θα γίνει με τους νυν εποχικούς. Εκεί θα κριθούν όλα.Επισκέπτης έγραψε: ↑Δευ Αύγ 12, 2024 12:04 pm Από τι φαίνεται αδερφέ μου νιασιμα θα πάρει σίγουρα εποχικούς μετά το κάψιμο της Αττικής. Λογικά θέλουν να πάρουν σίγουρα κόσμο μιας και τις φωτιές αυτοί τις βάζουν!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Επικοινωνία:
Φίλε δεν αντιλέγω σαυτα που λες αλλά εφόσον τους έδωσε τ δικαίωμα και του προσελαβε είναι λογικό να ζητάνε. Νιασιμας στη χειρότερη θα πάρει εμοδε αν όχι γενικών φέτος. Οπότε τα κενά θα πάνε σε προκήρυξη δεν πάει άλλο. Εύχομαι ότι καλύτερο και υπομονή ... Και στο φίλο επισκέπτη δεν είμαι μπάρμπας
Το θέμα είναι να πάρει εποχικούς σε πρώτο χρόνο, έστω και 1500 άτομα να μπούμε εκεί ούτως ώστε να μαζέψουμε μόρια από τις αντιπυρικες και να μπούμε στις μελλοντικές προκηρύξεις των εμοδε που θα βγάλουν.
Ρε φίλε στοχεύεται την ΕΜΟΔΕ για μονιμότητα και μόνο; Ξέρετε πόσοι θέλουν να φύγουν; Πατε καλύτερα εθελοντές ή εποχικοί…. Νομίζετε ότι η ΕΜΟΔΕ είναι το δέκα τη καλό ε; Αν μπείτε εποχικοί είστε τυχεροί κάποια στιγμή θα απορροφήσει και τους εποχικούς όπως έκανε πιο παλιά και θα γίνει να είστε σίγουροι. Αν δεν γουστάρετε πραγματικά ένα σώμα όπως είναι η εμοδε καλύτερα μην πατε μόνο και μόνο για την μονιμοποίηση. Επισης κανεις δεν ξέρει τι θα βγει ο ένας λέει 800 για σταθμούς, ο άλλος λέει 900 άτομα πάλι για σταθμούς, ο άλλος για σταδιακή απορρόφηση με προκήρυξη όπως το 2010 ποτε ήταν δεν θυμάμαι, ο άλλος λέει ότι δεν θα πάρει εμοδε για 3-4 χρονια (λόγια του Κικίλια) και ο άλλος λέει ότι η υποστήριξη των σταθμών το χειμώνα θα γίνει από την εμοδε δλδ θα μετακινήσουν τους εμοδιτες στους σταθμούς για χειμώνα… όλα παίζουν … το τι έχει σίγουρο ο καθένας μας βάση δικών του γνωμεων είναι σχετικό και κανεις δεν το λαμβάνει υπόψη …. Μέσα σ ένα βράδι έγιναν 5ετης κ μόνιμοι παλιοί εποχικοί το ίδιο μπορεί να συμβεί ανά πάσα ώρα κ στιγμή όπως επισης ότι προ ειπα παραπάνω …. Κανεις όμως δεν ξέρει τίποτα… ότι και να συζητάμε εδώ δυστυχώς είναι τίποτα … καλημέρα από εμένα εύχομαι όσοι είστε στα πεδία καλή δύναμη και όσοι είναι κάτοικοι των περιοχών που καίγονται εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην έπαθαν τίποτα οι ίδιοι και οι περιουσίες τους. Πραγματικά να σας έχει ο θεός καλά όλους σας το σεβασμό μου και την συμπαράσταση μου σε όλους
Αν βγάλει γενικών καθηκόντων υπάρχει περίπτωση η προκήρυξη να είναι σαν αυτή του 10; Δηλαδή να έχει αγγλικά μηχανή ειδικές δυνάμεις το απολυτήριο και φυσικά τα επαγγελματικά διπλώματα μοριοδοτουμενα; Η θα είναι φωτογραφική για να μπουνε μόνο οι εποχικοί και όχι οι πολίτες; Χίλιες φορές να βγάλει εποχικούς έστω μια 1000αρα να μπει και νέος Κόσμος τώρα και μετά να κυνηγήσει την μονιμοποίηση.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες