Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
-
- Υποδεκανέας
Re: Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Καλησπέρα σε όλους! Ερώτηση: Γνωρίζεται αν επιτρέπεται αμοιβαία μετάθεση πριν κλείσεις την διετή δοκιμή περιοδο; Άλλοι λένε απαγορεύεται άλλοι λένε επιτρέπεται. Ευχαριστώ!
-
- Υποδεκανέας
Ευχαριστώ πολύ!
Καλησπέρα παιδιά!
Υπάρχει κάποιο άτομο πού έιναι για εξωτερικός?
Υπάρχει κάποιο άτομο πού έιναι για εξωτερικός?
-
- Υποδεκανέας
bΓηκε το φεκ!
-
- Υποδεκανέας
Μήπως γνωρίζει κάποιος σε ποιο σημείο βρίσκεται η διαδικασία για τους 37 που είχαν βγει από αυτούς τους 50;
Καλησπέρα φιλαράκι είμαι για εξωτερικός αλλά δεν γνωρίζω το πότε θα μας καλέσουν για σχοληΕπισκέπτης έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 30, 2024 6:34 pm Καλησπέρα παιδιά!
Υπάρχει κάποιο άτομο πού έιναι για εξωτερικός;
Παιδιά καλησπέρα. Τωρα που βγήκε και το ΦΕΚ δλδ ξεκινάμε δουλειά η περιμένουμε κτ αλλο
Φυσιολογικά μέχρι Μαρτιο το αργότερο θα είστε όλοι στις υπηρεσίες σας!Επισκέπτης έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 01, 2024 4:40 pm Παιδιά καλησπέρα. Τωρα που βγήκε και το ΦΕΚ δλδ ξεκινάμε δουλειά η περιμένουμε κτ αλλο
Μια από τα ίδια είμαι και εγώ, μακάρι να ύπαρξη ειδοποίηση πριν αλλάξει η χρονιά, όπως πέρσι!
Ρε παιδιά τι γίνεται τώρα που βγήκε το ΦΕΚ; Τι περιμένουμε τώρα; Μετράμε αντίστροφα για να πιάσουμε δουλειά;
Μετράτε αντιστροφα για αποστολή μειλ αποδοχής της θέσης. Για δουλεια υπολογίστε σε 3 μηνες από τωρα...Επισκέπτης έγραψε: ↑Δευ Δεκ 02, 2024 11:48 am Ρε παιδιά τι γίνεται τώρα που βγήκε το ΦΕΚ; Τι περιμένουμε τώρα; Μετράμε αντίστροφα για να πιάσουμε δουλειά;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες