Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

, φίλε πρόσεχε Μν διοριστεις πολύ κα πάθεις τπτ απ' τν πολυ διορισμο
Psyxiatreio

Δημοσίευση από Psyxiatreio »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 22, 2024 1:52 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 22, 2024 11:43 am Φίλε
Μν κουράζεσαι τώρα μίλησα με ΑΣΕΠ τα αποτέλεσματα θα βγουν μέχρι τέλος του μήνα χωρίς καμία έκπληξη όπως μου είπαν. Οποτε πάρε τα κουβαδάκια σου και πήγαινε άλλου να παίξεις
Δεν κουραζουμαι φιλε εγω θα διοριστω. Αν σου ειπαν ετσι καλως. Αλλα δεν ειναι ετσι. Εσυ αγχωνεσαι για αυτα τα αποτελεσματα βλεπω κδεν μποεω να καταλαβω γιατι. Αν ειναι ολα κομπλε δεν εχεις να φοβασαι τπτ αλλα κατι φοβασαι απο οτι καταλαβαινω εγω δεν εχω κερδος απο αυτο γιατι ημουν απο πριν μεσα.
Τότε γιατί κάθεσαι και γράφεις συναρτήσεις?
Επισκέπτης

Παιδιά λίγη ηρεμία... Τσακωνομαστε για ανούσια πράγματα... Από τη στιγμή που έχουν δοθεί δικαίωμα για ενστάσεις είναι συνταγματικό δικαίωμα του καθενός να κάνει (ενσταση). Τώρα αν αυτή θα γίνει δεκτή είναι άλλο θέμα... Φυσιολογικα δν θα αλλαξουν και πολλά λογω μικρότερου αριθμού επιλαχοντων πλέον αρα και μικρότερο περιθώριο λαθών από πλευράς ασεπ. Για όσους τωρα έχουν κάνει ένσταση λογω λάθους εγγράφων που προσκομισαν το 2018 και βγαινουν λιγοτερα τα μόρια τους είναι φυσικό να μν γίνει δεκτή... Οι ενστάσεις αφορούν την επαναξιολογηση των ήδη υπάρχουσων αιτήσεων για περιπτωση κάποιου λάθους από πλευράς ασεπ...
Επισκέπτης

Πες τα ρε άνθρωπε. Αντε και μια φωνή λογικής. Εν τω μεταξύ οι αιτήσεις ειδικά των παλαιοτέρων επιλαχόντων έχουν ελεγχθεί αυτεπαγγέλτως από το ΑΣΕΠ πολλές φορές και δεν άλλαξε τίποτα
Επισκέπτης

Καλησπέρα παίδες. Να ρωτήσω μόνο οριστικά θα βγάλει για τις 50 θέσεις ή θα βγάλει και για τις αναπλήρωσης; Που είχε μέσα στο καλοκαίρι?
Επισκέπτης

Παιδια ξερουμε τωρα τι διαδικασια ακολουθει για τους διοριστεους;
Επισκέπτης

Απορώ γιατι μας έτρεχαν στην Αθήνα και δεν μας εκαναν σαν αυτούς τους 9 που ξέρουν οτι θα διοριστούν κ μετα θα δώσουν τις δοκιμασίες. Δεν έχει ξαναγίνει αυτο τραγικο. Μονο δόντι τπτ αλλο...
sssss

Δημοσίευση από sssss »

Παιδια δεν νομιζω να τελειωσε η διαδικασια ! Δεν καλεσαν χιλια ατομα για δεκα θεσεις! Θα βγον και αλλες πιστευω !
Επισκέπτης

Παιδιά ξέρει κάποιος απ' του διοριστεους πως εξελίσσεται η διαδικασία και τι να περιμένουμε από δω και πέρα;
Επισκέπτης

Θα περιμένεις ταχυδρομικά η με email, να στείλεις τα χαρτιά πού θα σού ζητήσουν να τα στείλεις εντός 5 ημερών και όταν θα είναι κομπλέ μετά θα περιμένεις να σε ενημερώσουν!
Zxd

Δημοσίευση από Zxd »

Έχουν στείλει σε κάποιον email απ' το ΑΣΕΠ και να του ζητάνε χαρτιά;
Επισκέπτης

Σε εμένα έστειλαν καμία βδομάδα μετά τη δημοσίευση του πίνακα διορισθέντων του σεπτεμβριοου. Τα έστειλα 15/09 περίπου αλλά ακόμη να μας ειδοποιήσουν να πάμε να ορκιστούμε. Εχει ακούσει κανείς που βρίσκεται η διαδικασία;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 28, 2024 4:07 pm Σε εμένα έστειλαν καμία βδομάδα μετά τη δημοσίευση του πίνακα διορισθέντων του σεπτεμβριοου. Τα έστειλα 15/09 περίπου αλλά ακόμη να μας ειδοποιήσουν να πάμε να ορκιστούμε. Εχει ακούσει κανείς που βρίσκεται η διαδικασία;
Εσυ εισαι πολύ κοντά στο διορισμό... Είτε θα πας μέχρι 15 δεκεμβριου είτε μετά πας για ιανουαριο... Εξαρτάται και από τις γιορτες τωρα...
Επισκέπτης

Καλησπέρα παίδες!
Υπάρχει κάποιο νεότερο σχετικά με τους εξωτερικούς?
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης