Αν θα είναι κάποιος επιτυχιών ;Lalala έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 18, 2024 12:09 pm Τι εννοείς αν θα πάρουν;
Προκήρυξη για συνοριοφύλακες (2024)
Re: Προκήρυξη για συνοριοφύλακες (2024)
Προφανώς και θα πάρουν άτομα από την β κατηγορία, την προκήρυξη την διάβασες;
Πιστεύετε ότι θα είναι αυστηροί στα αθλήματα ή στο ΔΜΣ?
Ρε τι θα γίνει θα βγάλουν επιτέλους τα αποτελέσματα; Τι γελοίοι είναι αυτοί πωπω απίστευτο.
Παιδιά περιμένουν να τελειώσουν τα αθλήματα με τους ειδικούς φρουρούς για να πάμε εμείς, θα είναι η ίδια επιτροπή από ότι έμαθα εγώ. Όποτε από την επόμενη εβδομάδα ξεκινάμε καρτελες Και αθλήματα. Νομίζω χθες τελείωσαν οι ειδικοί φρουροί
Τα αθλήματα κατά πάσα πιθανότητα θα γίνουν είτε Κομοτηνή είτε Θεσσαλονίκη
Τα αποτελέσματα κατά πάσα πιθανότητα θα βγουν μέσα στην εβδομάδα
Τα αποτελέσματα κατά πάσα πιθανότητα θα βγουν μέσα στην εβδομάδα
Οι υποψήφιοι ειδικών φρουρών τελειώνουν αυριο 21/11 τα αθλήματα αλλά είναι και οι αναβολές στη μέση μέχρι 23/11.
-
- Α/ΓΕΝ
22-11-2024: Δημοσίευση των τελικών, κυρωμένων, αναμορφωμένων πινάκων των κατ’ αρχήν πληρούντων τα προσόντα και τις προϋποθέσεις για πρόσληψη, ξεχωριστά για τον κύριο και επικουρικό πίνακα θέσεων, ανά γενική σειρά και ειδική κατηγορία και επιμέρους ανά κατηγορία Α’ 80% και Β’ 20% και κατά φθίνουσα σειρά μορίων και αυτών που δεν πληρούν τα προσόντα και τις προϋποθέσεις για πρόσληψη, του υπ’ αριθ.6000/2/7717-ρλδ’ από 26-08-2024 διαγωνισμού πρόσληψης εκατόν πενήντα (150) Συνοριακών Φυλάκων Ορισμένου Χρόνου στην Ελληνική Αστυνομία, για τις Περιφερειακές Ενότητες Καβάλας και Ροδόπης, με Α. Δ. Α.: ΕΙΨΕ46ΜΤΛΒ-ΔΥΧ
https://www.astynomia.gr/2024/11/22/22- ... a-theseon/
https://www.astynomia.gr/2024/11/22/22- ... a-theseon/
Παιδιά εμένα με πήρανε τηλέφωνο από Κομοτηνή να παραλάβω καρτέλα αλλά είμαι εκτός του 80% της κατηγορίας που δήλωσα. Καλούν έξτρα κόσμο ;
Εννοεις οτι εισαι στον επικουρικο πινακα και σε καλεσαν ;Borderpolice25 έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 22, 2024 11:49 am Παιδιά εμένα με πήρανε τηλέφωνο από Κομοτηνή να παραλάβω καρτέλα αλλά είμαι εκτός του 80% της κατηγορίας που δήλωσα. Καλούν έξτρα κόσμο ;
Ρε παιδια πως γινεται στον κυριο πινακα να υπαρχουν ατομα χωρις εντοπιοτητα γινεται αυτο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες