Προκήρυξη για συνοριοφύλακες (2024)
Re: Προκήρυξη για συνοριοφύλακες (2024)
Θέλω να πιστεύω ότι θα βγουν αυτόν τον μήνα, τι σκατα 150 θέσεις είναι και είναι και με εντοπιότητα οπότε θα έπρεπε να έχουν ξεμπερδέψει έως τώρα. Οι ενστάσεις έχουν τελειώσει εδώ και καιρό.
Παιδιά επειδή βλέπω στον Έβρο οι συνάδελφοι φοράνε πράσινες στολές και στην Αθήνα στο ταύρο μπλε, εμείς στη Καβάλα τι χρώμα θα φοράμε ; Σκέφτομαι να πάω να κάνω μερικά ψώνια αυτές τις μέρες. Είμαι επιτυχών
Συνάδελφε πάνε πάρε τις μπλε και βουτα θάλασσα. Βάλε κανα βύσμα στα ψυχομετρικά γιατι σε βλέπω να περνάς απτή Καρβαλη μόνο για κεράκι στον άγιο Γρηγοριο
Νομίζω πράσινα φοράνε. Έμαθες κάτι σίγουρο; Πότε θα βγούνε. Τα αποτελέσματα; . Οι ειδικοί φρουροί έμαθαν και έχουν πάρει την καρτέλα και τρέχουν σε γιατρούς...
Ακούσατε μήπως που θα γίνει η εκπαίδευση; Κάποιοι λένε Τρίπολη. Είναι αλήθεια?
Πώς γίνεται στον κύριο πίνακα να υπάρχουν άτομα χωρίς τα μόρια της εντοπιότητας;
Στον κύριο πίνακα μπαίνουν όσοι ανήκουν στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, επομένως κάποιος ο οποίος δεν είναι από νομό Καβάλας η Κομοτηνής δεν θα λάβει τα μόρια
Παιδιά έχετε μάθει τίποτα; Πότε πιστεύετε θα βγουν. Δηλαδη αν ήταν πιο πολλές οι θέσεις τι θα γινόταν.
Sff έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 16, 2024 3:12 pm Μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται θα έχουμε νέα
Που το ξερεις εσυ οτι θα εχουμε νεα; Μακαρι να ειναι αληθεια αυτο που λες
Για 150 θέσεις κάνουν τόσον καιρό χαχαχα δηλαδή έλεος τι να πεις με αυτούς.Μακάρι την εβδομάδα που έρχεται να μάθουμε κάτι καινούριο.
Απτον β πίνακα πιστεύεται θα πάρουν κανέναν ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες