Δύσκολα είσαι φίλε πρέπει να κοπούν και να μην πάνε καν 80 άτομα για να μπειςΕπισκέπτης έγραψε: ↑Τρί Δεκ 03, 2024 2:09 pm Εγώ είμαι 1140 θέση στην Α κατηγορία έχω ελπίδες με τους 600 εκεί που έχει φτάσει ο πινακας;,
Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Εγώ πιστεύω μπαίνει! Και 580 να σταμάτησει η σειρά τώρα που δεν το νωμιζω θα καλεσει μέχρι των 1380 για πκε οπότε έχει πολλές πιθανότητες! Θα κοπούν πάρα πολλοί και δεν θα παρουσιαστουν καν! Στην Α υπάρχει μεγάλη αποχή και κόψιμο μέχρι στιγμής! Για 240 άτομα σκέψου έφτασε 580 η σειρά και ανάθεμα αν συμπληρώσουν με αυτούς και δεν φτάσει 600+ οπότε αδερφέ για μένα αρχισε να ετοιμάζεσαι!
Επισκέπτης έγραψε: ↑Τρί Δεκ 03, 2024 3:41 pm Εγώ πιστεύω μπαίνει! Και 580 να σταμάτησει η σειρά τώρα που δεν το νωμιζω θα καλεσει μέχρι των 1380 για πκε οπότε έχει πολλές πιθανότητες! Θα κοπούν πάρα πολλοί και δεν θα παρουσιαστουν καν! Στην Α υπάρχει μεγάλη αποχή και κόψιμο μέχρι στιγμής! Για 240 άτομα σκέψου έφτασε 580 η σειρά και ανάθεμα αν συμπληρώσουν με αυτούς και δεν φτάσει 600+ οπότε αδερφέ για μένα αρχισε να ετοιμάζεσαι!
Για να μπει πρέπει να κοπούν 80 άτομα συνολικά έχει αρκετές ελπίδες γιατί θα βγουν και προσωρινα δημοτικής ΔΕ
Να ρωτήσω εάν γνωρίζετε, την καρτέλα μπορεί κάποιος με πληρεξούσιο να την παραλάβει για λογαριασμό κάποιου άλλου, και μήπως γνωρίζει κάποιος με το που τελειώνει κάποιος την σχολή μετά από πόσο καιρό αναλαμβάνει υπηρεσία σε τμήμα ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Νομίζω πως δεν γίνεται, πρέπει να παει ο/η ίδιος/α.Επισκέπτης έγραψε: ↑Τρί Δεκ 03, 2024 7:34 pm Να ρωτήσω εάν γνωρίζετε, την καρτέλα μπορεί κάποιος με πληρεξούσιο να την παραλάβει για λογαριασμό κάποιου άλλου, και μήπως γνωρίζει κάποιος με το που τελειώνει κάποιος την σχολή μετά από πόσο καιρό αναλαμβάνει υπηρεσία σε τμήμα ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Άρα να υποθέσω κόπηκαν πολλοί και είχε και αποχή...
Μια εκτίμηση με τους 600 πόσο θα φτάσει ο πίνακας;
Καλημέρα υπάρχει χρονική προθεσμία παραλαβής και συμπλήρωσης της καρτέλας από γιατρούς από την στιγμή που σε καλούν να την παραλάβεις;
Υποθέτω ότι είναι μικρή η διορία. Μην το καθυστερείς καλύτερα.
Επισκέπτης έγραψε: ↑Τετ Δεκ 04, 2024 9:12 am Μια εκτίμηση με τους 600 πόσο θα φτάσει ο πίνακας;
Ο τελευταίος που θα μπει στην Α εκτιμώ θα είναι 1040-1090 και β 300-330
Παρακάτω δεν φτανει
Λέτε μέσα Δεκεμβρίου να ξεκινήσουν πκε για τους 600; Ακόμη δεν έχει φύγει από το στε η προκηρυξη ούτε έχει εκδοθεί. Κατ μου λέει για Ιανουαρίο παεο
Ακόμα δεν συμπληρώθηκαν τα άτομα για τους 300 για αυτό πιστεύω δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η διαδικασία για τους 600! Προσωπικά πιστεύω θα κατέβει πολύ η σειρά! Μην ξεχνάτε μέσα του μήνα βγαίνουν τα αποτελέσματα για δημοτική αστυνομία που εκεί σίγουρα θα απορροφήσει αρκετό κόσμο.
Επισκέπτης έγραψε: ↑Τετ Δεκ 04, 2024 11:59 am Ακόμα δεν συμπληρώθηκαν τα άτομα για τους 300 για αυτό πιστεύω δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η διαδικασία για τους 600! Προσωπικά πιστεύω θα κατέβει πολύ η σειρά! Μην ξεχνάτε μέσα του μήνα βγαίνουν τα αποτελέσματα για δημοτική αστυνομία που εκεί σίγουρα θα απορροφήσει αρκετό κόσμο.
Μην λέμε μπούρδες αυτοί που είναι μέχρι 1100 έχουν ελπίδες από εκεί και κάτω δύσκολα θα φτάσει
Καλησπέρα περίπου 850 σειρά με τους 600 έχω ελπίδες
Από πότε στους ΕΦ δεν γίνεται βασική εκπαίδευση; Σήμερα έχει έξοδο. Τι ξεφτίλα είναι αυτή.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες