Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπέρα σε όλους! Τους επιλαχόντες που κάλεσε μέχρι 120 θέση στη Β κατηγορία είναι για θέση διαφορισμού η για καβάντζα αν κοπεί κάποιος ; ΟΠΚΕ γίνεται να πας έχει μπει φίλος μου με την προκήρυξη των ειδικών φρουρών το 2019 απλά ήθελε λίγο βύσμα
Markus

Δημοσίευση από Markus »

Pezos έγραψε: Σάβ Δεκ 07, 2024 4:27 pm
Markus έγραψε: Σάβ Δεκ 07, 2024 4:23 pm Υπηρεσίες : ΟΠΚΕ, Δίας, δράση
Συνελθε ρε που θα πας ΟΠΚΕ :lol:
Φιλαράκο μου, έτσι μας είπαν. Πλέον οι ΕΦ πάνε παντού. Κακώς αλλά κάνε παντού κ περιπολικό. Πιες τον καφέ σου τώρα και αργότερα ίσως συνέλθω και εγώ.
Pezos

Δημοσίευση από Pezos »

Markus έγραψε: Σάβ Δεκ 07, 2024 4:47 pm
Markus έγραψε: Σάβ Δεκ 07, 2024 4:23 pm Υπηρεσίες : ΟΠΚΕ, Δίας, δράση
Φιλαράκο μου, έτσι μας είπαν. Πλέον οι ΕΦ πάνε παντού. Κακώς αλλά κάνε παντού κ περιπολικό. Πιες τον καφέ σου τώρα και αργότερα ίσως συνέλθω και εγώ.
Ρε αγόρι μου άλλο πάνε παντού και άλλο με 0 υπηρεσιακή εμπειρία να πας στην ΟΠΚΕ!

Άσε τις ειρωνίες τραχανά.
Markus

Δημοσίευση από Markus »

Pezos έγραψε: Σάβ Δεκ 07, 2024 4:50 pm

Ρε αγόρι μου άλλο πάνε παντού και άλλο με 0 υπηρεσιακή εμπειρία να πας στην ΟΠΚΕ!

Ενώ Δίας που είναι πιο επικίνδυνα μπαίνεις με όλη σου την εμπειρία. Όταν μου μιλήσεις με σεβασμό, θα σου απαντήσω με σεβασμό. Μόνο να απαιτείτε ξέρετε
Επισκέπτης

Καλησπέρα σε όλους! Τους επιλαχόντες που κάλεσε μέχρι 120 θέση στη Β κατηγορία είναι για θέση διαφορισμού η για καβάντζα αν κοπεί κάποιος ;
Ggg

Δημοσίευση από Ggg »

:P Προσωπική μου άποψη είναι πως αν δεν υπήρχαν ανάγκες δε θα τους καλούσε. Ενοληγεις πολύ πιθανό να έχουν φύγει πολλοί από την εκπαίδευση.
Επισκέπτης

Ανυπομονώ να γίνω ειδικός φρουρός
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Παιδια για τα αθλήματα ζοριστήκατε πολύ; Θέλω να πω κάνατε προπονήσει προ του πάτε να δώσετε;
Εκεί πως είναι οι επιτροπές αυστηρές;
Pezos

Δημοσίευση από Pezos »

Markus έγραψε: Σάβ Δεκ 07, 2024 4:53 pm
Pezos έγραψε: Σάβ Δεκ 07, 2024 4:50 pm

Ενώ Δίας που είναι πιο επικίνδυνα μπαίνεις με όλη σου την εμπειρία. Όταν μου μιλήσεις με σεβασμό, θα σου απαντήσω με σεβασμό. Μόνο να απαιτείτε ξέρετε
Όταν ιδρύθηκε η ΔΙΑΣ το 70% ήτανε στελεχωμένη από την νέα φουρνιά των ΕΦ, η ΟΠΚΕ είναι επίλεκτη ομάδα και η σύσταση της γίνεται με διαφορετικά κριτήρια.

Σταμάτα να το παίζεις ξερολας, δεν έχεις μπει καν και νομίζεις πως τα γνωρίζεις όλα.

Στην θεωρία τα λες όλα ωραία η πράξη όμως είναι κάτι πιο δύσκολο.

Άσε το ύφος και μπες με σεβασμό μόνο έτσι θα μάθεις την δουλειά.
Nohmon
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Nohmon »

Στην αστυνομία, δεν φοβάσαι τους έξω, αλλά τους μέσα.

Αυτοί κάνουν τα χειρότερα!

Όποιος ξέρει, θα καταλάβει !
Ssss

Δημοσίευση από Ssss »

Καλημέρα. Για τα τατουάζ από άτομα που πέρασαν την προηγούμενη φάση πως ήταν τα πράγματα. Εχω ένα στον ώμο και φτάνει μέχρι τον αγκώνα. Οριακά φαίνεται ένα μικρό σημάδι με κοντομάνικο. Είμαι στου επιλαχόντες για θεσς και
Επισκέπτης

Και εγω θα ήθελα να μαθω, γιατί ακούγονται πολλά για τατουαζ. Εχω εναν γνωστό πήγε σε makeup artist και του κάλυψε το μανίκι αλλα κόπηκε μετα στα αθλήματα. Αυτός όμως είπε πως εδωσε τσάμπα λεφτα για να το καλύψει καθώς δεν τους ένοιαζε αν έχεις τατουαζ αλλα τι ταουαζ έχεις. Σας παρακαλώ όσοι περάσατε σίγουρα ας μας απαντήσουν καθώς πολλοί το ρώτησαν αλλα κανείς δεν έλαβε απάντηση απο κάποιον επιτυχόν. Καλησπέρα σε όλους
Επισκέπτης

Καλησπέρα ! Αρχιφύλακα ερώτηση, στα πόσα χρόνια μπορούμε να δώσουμε από ειδικοί φρουροί για Αρχιφυλάκων; Έχει ηλικιακό όριο ; Γιατί κάποιοι που είναι 28 μπορεί να μην τους παίρνει! Ευχαριστώ πολύ
Markosss

Δημοσίευση από Markosss »

Καλησπέρα.! Λέτε οι διοριστέοι με τους 600 να φτάσουν τους 250 στην Β κατηγορία ;
PAPAXITOS
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 08, 2024 3:35 pm Καλησπέρα ! Αρχιφύλακα ερώτηση, στα πόσα χρόνια μπορούμε να δώσουμε από ειδικοί φρουροί για Αρχιφυλάκων; Έχει ηλικιακό όριο ; Γιατί κάποιοι που είναι 28 μπορεί να μην τους παίρνει! Ευχαριστώ πολύ
Καλησπερα. Στα 8 χρονια γινεσε αστυφυλακας και μετα απο ενα χρονο μπορεις να δωσεις αρχιφυλακων. Δεν υπαρχει ηλικιακο οριο.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες