Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Παιδια καλησπερα, ο αρχιφυλακας ειμαι, ειχα καιρο να μπω στο φορουμ γιατι ειχα καποιο προβλημα με το κινητο, ευχομαι να ειστε ολοι καλα, να σας ενημερωσω οτι οι διαδικασιες για την προσληψη των 600 ειδικων φρουρων προχωρανε, να υπενθυμισω οτι θα γινει απο τους πινακες των 300. Το χρονοδιαγραμμα ειναι να μπειτε στην σχολη σας στην τριπολη μεχρι τελη γεναρη. Μια διαφορα με τους 300 ειναι οτι εσεις θα κανετε 3 μηνες περιπου σχολη και 1 μηνα περιπου πρακτικη εξω. Ενω οι 300 θα κανουν 2 μηνες περιπου σχολη και 2 μηνες περιπου πρακτικη εξω. Τελος για καποιο παιδι που ρωταει ποτε ενας ειδικος φρουρος μπορει να γινει με εξετασεις αρχιφυλακας και αν υπαρχει οριο ηλικιας. Οσο εισαι στον βαθμο του ειδικου φρουρου δεν μπορεις να δωσεις εξετασεις. Το πιο γρηγορο σεναριο που μπορεις να δωσεις εξετασεις για αρχιφυλακας ειναι οταν γινεις αστυφυλακας στα 8 χρονια και μεινεις και 1 χρονο στον βαθμο αυτο. Στα 9 χρονια συνολικα λοιπον οταν κλεισεις απο την ημερα καταταξης σου στο σωμα (τη μερα που ορκιστηκες πριν μπεις στην σχολη). Απο τοτε θα μπορεις να δινεις για τις εξετασεις αρχιφυλακων. Μπορεις να δινεις καθε χρονο αν δεν πετυχαινεις. Υπαρχει οριο ηλικιας και ειναι τα 44 ετη. Οσοι ειναι απο 45 και πανω δεν εχουν δικαιωμα να δωσουν εξετασεις για αρχιφυλακας. Καλο βραδυ να εχετε παιδια, θα τα ξαναπουμε
Kwlotoumpas

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

Φαντάζομαι είτε αυτήν είτε την άλλη εβδομάδα (πιο πιθανό την άλλη) να μάθουμε περισσότερα για την εξέλιξη της διαδικασίας με βάση το προεδρικό διάταγμα τώρα που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ.9 Δεκεμβρίου δημοσιεύθηκε οπότε έχουμε ακόμα περιθώριο για κάτι παραπάνω πιστεύω προσωπικά. Αν όχι τότε ναι από Ιανουάριο.
Επισκέπτης

Ναι ίσως για καρτέλες κ μετά από αρχές Γενάρη πάμε για τα ΠΚΕ
Επισκέπτης

Είμαι ειδικός φρουρός από το 2019. Τον πρώτο χρόνο παιδιά θα πάρετε γύρω στα 700€ γιατί θα έχετε πολλές κρατήσεις. Μετά τον 1ο χρόνο θα στρώσουν τα πράματα.
Εγώ προσωπικά μετά από 5 χρονια παίρνω 1056€ το μήνα
Όσοι είστε από επαρχία θα κάνετε και 2η δουλειά σίγουρα αν δεν έχετε λεφτά να σας δώσουν οι γονείς σας. Επίσης από το 2026 θα πάρουμε επιδομα επικίνδυνοτητας 150€
episkeptis

Δημοσίευση από episkeptis »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 11, 2024 9:38 am Είμαι ειδικός φρουρός από το 2019. Τον πρώτο χρόνο παιδιά θα πάρετε γύρω στα 700€ γιατί θα έχετε πολλές κρατήσεις. Μετά τον 1ο χρόνο θα στρώσουν τα πράματα.
Όσοι είστε από επαρχία θα κάνετε και 2η δουλειά σίγουρα αν δεν έχετε λεφτά να σας δώσουν οι γονείς σας. Επίσης από το 2026 θα πάρουμε επιδομα επικίνδυνοτητας 150€

με τα νυχτερινά 700€;
Επισκέπτης

Παιδια καλημερα, ο αρχιφυλακας ειμαι και παλι, εχω νεα για τους 600, θα ξεκινησετε 7 ιανουαριου πκε, θα ενημερωθειτε τις επομενες μερες. Να ειστε ολοι καλα για οτι νεοτερο θα επανελθω.
Επισκέπτης

episkeptis έγραψε: Τετ Δεκ 11, 2024 9:54 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 11, 2024 9:38 am Είμαι ειδικός φρουρός από το 2019. Τον πρώτο χρόνο παιδιά θα πάρετε γύρω στα 700€ γιατί θα έχετε πολλές κρατήσεις. Μετά τον 1ο χρόνο θα στρώσουν τα πράματα.

με τα νυχτερινά 700€;
Ναι με τα νυχτερινά
OrestisMt

Δημοσίευση από OrestisMt »

Κύριε αρχιφύλακα καλημέρα!
Δηλαδή θα έχουμε ενημέρωση για καρτέλες μέχρι την άλλη εβδομάδα;
Επισκέπτης

Κύριε αρχιφύλακα καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση μήπως γνωρίζετε με τους 300 ειδικούς φρουρούς που θα τους τοποθετήσουν;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 11, 2024 10:07 am

Αποκλείεται να παίρνεις 700 ευρώ μαζί με τα νυχτερινά γύρω στα 850 ευρώ με 900 είναι μαζί με τα νυχτερινά

με τα νυχτερινά 700€;
Ναι με τα νυχτερινά
Αποκλείεται να παίρνεις 700 ευρώ μαζί με τα νυχτερινά γύρω στα 850 ευρώ με 900 είναι μαζί με τα νυχτερινά
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 11, 2024 10:46 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 11, 2024 10:07 am

με τα νυχτερινά 700€;
Ναι με τα νυχτερινά

Είμαι 5 χρόνια στο σώμα και ξέρεις καλύτερα από εμένα;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Το σχετικό ΠΔ για την σύσταση των 600 οργανικών θέσεων ειδικών φρουρών

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%95%CE% ... nline=true
Επισκέπτης

Μελλοντικέ ελπίζω συνάδελφε συγχαρητήρια για την μονιμοποίηση σας αρχικώς! Τώρα με τα λευτα μας έχετε μπερδέψει λίγο γτ μια σειρά σου πριν λίγες μέρες μας είπε περνει 1130 να φανταστώ αλλάζει με τα πενθήμερα και τα νυχτερινά που δουλεύει ο καθένας! Όσο αφορά τα 700€ για τον πρώτο χρόνο αν ισχύει είναι πραγματικά απειροελάχιστα για τα έξοδα που θα έχουμε οι πιο πολλοί που θα κατέβουμε από επαρχία... Πραγματικά μόνο με 2η δουλειά μπορείς να επιβιώσεις έστω τουλάχιστον μέχρι να φτάσεις τα 1050-1100 που (κάπως) θα παλεύεται...
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 11, 2024 12:27 pm Μελλοντικέ ελπίζω συνάδελφε συγχαρητήρια για την μονιμοποίηση σας αρχικώς! Τώρα με τα λευτα μας έχετε μπερδέψει λίγο γτ μια σειρά σου πριν λίγες μέρες μας είπε περνει 1130 να φανταστώ αλλάζει με τα πενθήμερα και τα νυχτερινά που δουλεύει ο καθένας! Όσο αφορά τα 700€ για τον πρώτο χρόνο αν ισχύει είναι πραγματικά απειροελάχιστα για τα έξοδα που θα έχουμε οι πιο πολλοί που θα κατέβουμε από επαρχία... Πραγματικά μόνο με 2η δουλειά μπορείς να επιβιώσεις έστω τουλάχιστον μέχρι να φτάσεις τα 1050-1100 που (κάπως) θα παλεύεται...

Τα λεφτά τον πρώτο χρόνο τόσο είναι 700€. Μετά θα φτιάξει. Θα χρειαστεί να έχετε κουμπάρα για να τα βγάλετε πέρα η να κάνετε δεύτερη δουλειά. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολα να ξέρετε
Επισκέπτης

Παιδια δεν ξερω που θα γινει η τοποθετηση των 300 και των 600.7 γεναρη θα ξεκινησουν τα πκε για τους 600 οποτε καποιες μερες πριν δεν ξερω ακριβως ποσες θα σας καλεσουν για τις καρτελες. λιγο υπομονη ακομα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες