Ναι το ξέρω.Επισκέπτης έγραψε: ↑Παρ Δεκ 13, 2024 1:33 pmΕχει βγει ΦΕΚ για 24 μήνεςΕπισκέπτης έγραψε: ↑Παρ Δεκ 13, 2024 1:18 pm Επίσης και για την αστυνομία σιδηροδρόμων θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο για να μην χρειάζεται να βγάλουν πάλι προκήρυξη. Γιατί να το κάνουν για 24 μήνες άλλωστε. Είπαμε. Πόσοι θα παραιτηθούν; Παρ’ όλ’ αυτά κι εγώ πιστεύω πιο πιθανό είναι να βγάλουν νέα προκήρυξη αλλά ποιος ξέρει. Θα μάθουμε το επόμενο διάστημα είπε ο οικονόμου.
Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Ναι δεν διαφωνώ το είπε ο Υπουργός σε μια συνέντευξη και εκεί δίνω παραπάνω έμφαση αλλα απέχει απο το να το δείς στην πράξη. Όσοι έχουν ρωτήσει και ξέρουν απο μέσα σίγουρα θα ξέρουν καλύτερα.Kwlotoumpas έγραψε: ↑Παρ Δεκ 13, 2024 1:14 pmΤο λέει ο ίδιος ο υπουργός ότι θα είναι από τον υπάρχων και έχει βγει και ρύθμιση που λέει ότι οι πίνακες οι τωρινοί θα είναι ενεργοί για 24 μήνες. Άσε τι λέει το workenter. Κι εγώ προβληματίστηκα αλλά δεν ξέρουν καλύτερα αυτοί από τον υπουργό. Πάμε παρακάτω.guest3 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 13, 2024 1:05 pm Πάντως το work enter δεν θεωρείτε σάιτ το οποίο δίνει πληροφορίες που δεν ισχύουν. Μένει να καθοριστεί το πως και τι αλλά οσο νάναι οταν βλέπεις νέα έκδοση προκήρυξης σε κάνει να προβήματίζεσαι.
Ρε δεν πάτε καλά ρεεε... Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει με τους 300 και εσείς κάνετε μυθοπλασίες για άλλους πέρα των 600; Ρε γαμ. Τα πτυχία σας γροθοι!
Καλά εσύ τον παίζεις με τα 2 χέρια άστο δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς.Επισκέπτης έγραψε: ↑Παρ Δεκ 13, 2024 1:44 pm Ρε δεν πάτε καλά ρεεε... Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει με τους 300 και εσείς κάνετε μυθοπλασίες για άλλους πέρα των 600; Ρε γαμ. Τα πτυχία σας γροθοι!
Εσύ προσωπικά θα κάθεσαι στάση προσοχής όταν μου αναφέρεσαι γροθε
Κοιταξα τους πίνακες με τα μόρια στην τελευταία προκυρηξη το νούμερο 600 είχε 2900 μόρια αλλά είχε τα 1000 από το πτυχίο δηλαδή χωρίς πτυχιο έπιανε 1900 εγώ πιάνω 2140 μόρια χωρίς πτυχιο υπάρχει περίπτωση αν βγαλει 600 άτομα προκυρηξη χωρίς πτυχιο να μπω ή θα με φάνε?
Όσοι παρακολουθείτε το φόρουμ αρκετό καιρό θα θυμάστε ένα παιδί που ρώτησε για τους 600 στο υπουργείο και του απάντησαν με μέιλ ότι το χρονοδιάγραμμα είναι να μπουν στην σχολή μέχρι τέλη Γενάρη, ο αρχιφύλακας μας γράφει ακριβώς τα ιδια συν τις ημερομηνίες των ΠΚΕ και από το στόμα του υπουργού και του δημάρχου Τριπόλεως ειπώθηκε ότι περιμένουν σύντομα ειδικους φρουρούς στο στρατόπεδο της πολης, οπότε όλα δείχνουν ότι μάλλον από τις ίδιες λίστες θα τραβήξουν για να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα. Υπομονή και θα δούμε
Έτσι ακρίβως είναι όπως τα λές. Οι εκπαιδευτές βγαίνουν όσο αναφορά για τους 600 που θα είναι Tρίπολη και έχουν βγάλει και προκηρυξη για αυτό και όντως τρέχει γρήγορα και άμεσα. Σίγουρα γράφονται κάποια πράγματα υπάρχει και το προεδρικό διάταγμα το οπόιο βγήκε πριν κάτι μέρες, υπάρχει κόσμος που ανησυχεί και είναι λογικό και σίγουρα όλοι δεν έχουμε αυτές τις ακρες να μάθουμε κάτι από μέσα. Οπότε πιστεύω πιο πολύ αυτά + το ότι παιδιά που πήγαν για τα αθλήματα των 300 του είπαν οτι θα πάρουν 600 απο την ίδια λίστα.Επισκέπτης έγραψε: ↑Παρ Δεκ 13, 2024 2:11 pm Όσοι παρακολουθείτε το φόρουμ αρκετό καιρό θα θυμάστε ένα παιδί που ρώτησε για τους 600 στο υπουργείο και του απάντησαν με μέιλ ότι το χρονοδιάγραμμα είναι να μπουν στην σχολή μέχρι τέλη Γενάρη, ο αρχιφύλακας μας γράφει ακριβώς τα ιδια συν τις ημερομηνίες των ΠΚΕ και από το στόμα του υπουργού και του δημάρχου Τριπόλεως ειπώθηκε ότι περιμένουν σύντομα ειδικους φρουρούς στο στρατόπεδο της πολης, οπότε όλα δείχνουν ότι μάλλον από τις ίδιες λίστες θα τραβήξουν για να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα. Υπομονή και θα δούμε
Τελικά κάποιος υπεύθυνα μπορεί να μας πει εάν οι 600 θα τραβηχτούν από την υπάρχουσα λίστα;
Πραγματικά δεν γίνεται να είσται τόσο ανίδεοι. Μαλιασε η γλώσσα μας να σας λέμε εδώ και εβδομάδες ότι θα είναι από τους υπάρχοντες πίνακες! Φτάνει με αυτό το πράγμα έλεος.
Παιδια καλησπερα, ο αρχιφυλακας ειμαι, για 2 λεπτα μπηκα, επειδη ακομα καποια παιδια εχουν απορια και εχουν μπερδευτει με τους 600 ειδικους φρουρους που θα μπουνε αρχες του ετους να ξεκαθαρισω οτι δεν θα βγει νεα προκηρυξη. Οι 600 οπως εχουμε πει πολλες φορες μεχρι τωρα θα μπουνε απο την προκηρυξη των 300.
Σήμερα στη Θεσσαλονίκη αποδείχτηκε το πόσο σάπιο και αναξιοκρατικό ήταν το σύστημα εξέτασης στα αθλήματα. Δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Όλοι οι άντρες υποψήφιοι πέρασαν το χιλιάρι και πολλοί εμφανώς εκτός ορίου. Η επιτροπή ανακοίνωνε χρόνους τελείως λάθος και με άφθονο μαγείρεμα. Δεν σου επέτρεπαν να δεις τους χρόνους στη λίστα γιατί προφανώς έπεφτε μαγείρεμα. Παιδιά που τερμάτισαν με δύο μέτρα απόσταση είχαν 5 και 10 δευτερόλεπτα διαφορά κατά την επιτροπή. Πέρασαν υποψηφίους με πάνω από 4:45 και έκοψαν την πλειοψηφία των γυναικών με χρόνους έως 4:30. Όταν ισχύει κάτι, πρέπει να ισχύει για όλους. Η επιτροπή δήλωσε πως η "διαδικασία στην Αθήνα ήταν άλλη". Μιλάμε πάντα για την ίδια προκήρυξη; Στην Αθήνα πέρασαν υποψηφίους γνωστούς μου με 4:50. Να τη χαίρεστε την Ελληνική Αστυνομία σας και τους αξιωματικούς της που επιτρέπουν αυτά τα αίσχη να συμβαίνουν σε παιδιά που είχαν μόλις δύο εβδομάδες για προετοιμασία, ξόδεψαν τόσο προσωπικό χρόνο και χρήμα με άδειες από τη δουλειά και πολλοί ήρθαν μέχρι και από νησιά για αυτό το όνειρο.
Τελικά που έφτασε η λίστα ; Ο πρώτος για τους 600 από που θα ξεκινήσει;
Φιλαράκι μην λες ότι να ναι στα αθλήματα στην Αθήνα δεν χάρισαν σε κανέναν 4:20 οποίος δεν το έκανε σου λέγανε γεια σας όπως και στην σφαίρα και στο ύψος ήταν άτομα έξω γονείς κλπ που βλέπανε κανονικά τις διαδικασίες και βγάζανε βίντεο και χρονομετρουσαν
Φίλε εσύ που έδινες σήμερα αθλήματα πως τα είδες τα πράγματα θα κλείσουν τους 300 η σημερινοί που πέρασαν πκε η θα καλέσουν κιαλους?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες