Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Παιδια γεια σας, ο αρχιφυλακας ειμαι, στα προηγουμενα μηνυματα σας απαντησε ενα παιδι σωστα για το ποσους αναλυτικα θα καλεσουν για τα πκε. σας το γραφω και γω. για την α κατηγορια θα καλεσει περιπου 1200 και θα παρει 480, θα μετρησετε απο τον τελευταιο που μπηκε με τους 300 και μετα. αν πχ ο τελευταιος που μπηκε στην α κατηγορια με τους 300 ειχε θεση 600 υπολογιστε οτι θα καλεστειτε οσοι εχετε θεση μεχρι 1800 περιπου. αντιστοιχα και στην β κατηγορια. απο εδω θα καλεσει περιπου 300 και θα παρει τους 120. αν ο τελευταιος απο β μπηκε στους 300 πχ με σειρα 200 θα καλεσει μεχρι θεση 500 περιπου για πκε. οι θεσεις ειναι υποθετικες. δεν γνωριζω μεχρι που εχουν φτασει οι τελευταιοι των 300 στις 2 κατηγοριες. παραδειγματα σας εγραψα απλα για να υπολογισετε.
Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω γνώμες εγώ πιάνω γύρο στα 2140 μόρια, πιστεύετε αν βγει μια προκυρηξη για 300 ειδικούς φρουρούς ότι θα με παρουν; Παρακαλώ αν μπορεί κάποιος έμπειρος ή κάποιος που είναι στο σώμα να απαντήσει με βάση το τι πιστεύει ο ίδιος. Λεω 300 επειδη απο οτι εχω ακουσει τωρα 300-300 θα βγάζουν. Ευχαριστω.
Πολλά παίζουν ρόλο αλλά δύσκολα αδερφέ, ειδικά αν μιλάμε για Α κατηγορία. Και γω τόσα έχω περίπου για την Β αλλά αν δεν έπαιρνε τους 600 δεν θα είχα καμία ελπίδα. Αν θες να το ψάξεις και μόνος σου οι πίνακες του 19 και οι φετινοι υπάρχουν αναρτημένοι, ψαξε για άτομα που έχουν τα δικά σου μόρια να δεις περίπου σε τι θέση θα είσαι.
Χαίρετε δυστυχώς ενώ εγώ ήμουν επιτυχών στους 300 για λόγους ανωτέρας βίας και με πολύ μεγάλη λύπη δεν αποδέχτηκα τη θέση ενώ είχα περάσει και τις πκε. Πιστεύεται ή έχει ακούσει κάποιος αν θα βγάλει ξανά σε δύο - τρεια χρόνια γιατί είναι κάτι που το θέλω πολύ ;
-
- Στρατιώτης
Καλησπέρα παιδιά εγώ είμαι θέση λιγο πανω απο 730... Απο ο, τι έχω καταλάβει μεσα στο 2025 θα πάρουν αλλους 300 απο την δικη μας λιστα για τους προηγούμενους 300; Εχω ελπιδες με θεση λιγο πανω απο 730; Επίσης η εκπαίδευση θα γίνεται στο στρατόπεδο της τρίπολης και μετα θα μας στειλουν αναλογα τον καθένα; Ισχύει αυτο που λεγαν οτι οι περισσοτεροι διορισμοί θα γινουν Αθήνα ;
Από Θεσσαλονίκη γράφω. Τα ψυχομετρικά ήταν ζόρικα και η επιτροπή του υγειονομικού πάρα πολύ χαλαρή. Με μανίκι μέχρι τον αγκώνα και πέρασα. Καλή επιτυχία σε όλους.
Θα πάρουν άλλους 600 φίλε, στην θέση που βρίσκεσαι θα θεωρείσαι επιτυχών εκεί που έφτασαν οι λίστες. Εκπαίδευση Τρίπολη και έπειτα όλοι Αθήνα.tomsmith έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 12, 2024 5:15 pm Καλησπέρα παιδιά εγώ είμαι θέση λιγο πανω απο 730... Απο ο, τι έχω καταλάβει μεσα στο 2025 θα πάρουν αλλους 300 απο την δικη μας λιστα για τους προηγούμενους 300; Εχω ελπιδες με θεση λιγο πανω απο 730; Επίσης η εκπαίδευση θα γίνεται στο στρατόπεδο της τρίπολης και μετα θα μας στειλουν αναλογα τον καθένα; Ισχύει αυτο που λεγαν οτι οι περισσοτεροι διορισμοί θα γινουν Αθήνα ;
600 θα παρει, οχι 300. αν εισαι α κατηγορια με θεση 730 που εχεις εισαι επιτυχων αρκει να περασεις πκε
Λέτε να πάρει κι άλλους επιλαχόντες για τους 300;
Αρχιφύλακα να σε ρωτήσω εφόσον είσαι εκεί όπως λες τι θα γίνει με τις μετακινήσεις - αποσπάσεις τις εσωτερικές ;
Πότε θα γίνει αυτό το κωλο συμβούλιο να αλλάξουμε υπηρεσία ;
Πότε θα γίνει αυτό το κωλο συμβούλιο να αλλάξουμε υπηρεσία ;
Καλησπέρα μπορεί κάποιος να απαντήσει από πού μπορούμε να βρούμε μέχρι ποιος ήταν τελευταίος στις λίστες; Ή κάποιος να πει στη β κατηγορία μέχρι ποια σειρά έχει φτάσει μέχρι στιγμής;
Μέχρι 120 έχει φτάσει η Β με τα σημερινά δεδομένα! Αύριο δίνουν αθλήματα θα μάθουμε αν εν τέλη κλείσει στους 120 η πάει για παραπάνω.
Υπάρχουν οι λίστες επιτυχόντων των ΠΚΕ στο σάιτ της αστυνομίας αλλά ξέρουμε ότι κάποιοι δεν πήγαν στην σχολή και άλλοι έφυγαν οπότε κανείς δεν μπορεί να σου πει που έχει φτάσει ακριβώς. Γύρω στο 100 υπολόγισε για την Β ίσως κ λίγο πιο πίσω.Επισκέπτης έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 12, 2024 8:24 pm Καλησπέρα μπορεί κάποιος να απαντήσει από πού μπορούμε να βρούμε μέχρι ποιος ήταν τελευταίος στις λίστες; Ή κάποιος να πει στη β κατηγορία μέχρι ποια σειρά έχει φτάσει μέχρι στιγμής;
Πλάκα θα έχει να πάρει κι άλλους ειδικούς φρουρούς και ακόμη περισσότερη να είναι απο τους ίδιους πίνακες.https://www.policenet.gr/article/erheta ... a-analabei
Καλησπέρα σε όλους εγώ θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι θα βγει νέα προκήρυξη το 2025 και δεν θα πάρει από τους ίδιους πίνακες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες