Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μα κύριε αρχιφύλακα δεν έχουμε την οικονομική άνεση να το υποστηρίξουμε αυτό. Είστε σίγουρος ότι ισχύει αυτό για τα ντροουνς; Μα καλά τώρα πού το ξανά σκέφτομαι που θα μας χρησιμεύσουν τα Ντροουνς ρε παιδιά; Στη γιωτο αστυνομία θα είμαστε με όλους τους πατσοκοιλους θα είμαστε όχι στην Αμερική!
Επισκέπτης

Εμένα πάντως με έπεισε πάω να ξεκινήσω αμέσως μαθήματα από Δευτέρα και μετά πάμε να πάρουμε την Πόλη! Θα μάθω να πετάω και Μπαϊρακτάρ για να είμαι 100% σίγουρος. Έτσι κύριε αρχιφύλακα μου;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Δεκ 14, 2024 2:51 pm Παιδια γεια σας, ο αρχιφυλακας του αρχηγειου ειμαι, μετα απο αρκετη σκεψη αποφασισα να μην ξαναμπω στο φορουμ, ειναι το τελευταιο μηνυμα που σας γραφω, ξερω οτι θα στεναχωρησω πολλα παιδια που καθε φορα περιμεναν νεα μου, αν εμφανισθει καποιος αλλος δηθεν για μενα να ξερετε οτι δεν θα ειμαι εγω. Επισης ο τυπος που πιστευει οτι δηθεν ειμαι αστυνομικος και δηθεν ειμαι στο αρχηγειο ελπιζω να διαβασε τα παλια μηνυματα μου και να ειδε οτι πολλες φορες εγραψα πραγματα πρωτος που ειχα μαθει και εγιναν. Γιατι λεω αληθεια φιλε μου. Δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου. Επειδη παιδια ειναι το τελευταιο μηνυμα θελω να σας δωσω μια συμβουλη για κατι τελευταιο που εμαθα. Να υπενθυμισω πρωτα οτι οι 600 θα μπουνε απο την προκηρυξη των 300 και τα πκε θα γινουν μεσα στο διαστημα 7 με 31 γεναρη. Η συμβουλη μου ειναι η εξης, επειδη θα γινουν μαθηματα οδηγησης μοτ/τας και αυτοκινητου και στην δικη σας σχολη οπως στην αμυγδαλεζα να ξερετε οτι οσοι δεν τα καταφερουν στις εξετασεις δυστυχως θα κοπουν και ας περασουν τα αλλα μαθηματα, οποτε οσοι δεν εχετε διπλωμα η εχετε και δεν ξερετε καλη οδηγηση καλο ειναι μεχρι να μπειτε στην σχολη να πατε σε δασκαλο να σας δειξει μερικα μαθηματα για να εχετε μια εμπειρια μεχρι να μπειτε στην σχολη. Αυτα απο μενα. Να ειστε ολοι καλα ευχομαι και εσυ που δεν με πιστευεις πραγματικα ευχομαι να εισαι καλα και καποια στιγμη να καταλαβεις πως εκανες λαθος. Καλη επιτυχια σε ολους. Γεια σας. Ο αρχιφυλακας απο το αρχηγειο.
Σε ευχαριστούμε για ό, τι πληροφορία μας εχεις στείλει έως τώρα μην αφήνεις τα διάφορα τρολ να σε επηρεάζουν είναι άξιοι της μοίρας τους εμείς που ενδιαφερόμαστε πραγματικά με σεβασμό σου λέω εάν μπορείς να στέλνεις πληροφορίες για τους 600
Επισκέπτης

Δηλαδή όποιος δεν πιστεύει ότι αυτός είναι αρχιφύλακας και ότι αυτά που λέει στέκουν είναι τρολλ; Άσε ρε τώρα… κι εγώ μπορώ να πω ότι είμαι ό, τι θέλω εδώ μέσα ανώνυμα τι μ’ αυτό; Τέλος πάντων μακάρι ρε φίλε να μην λες ψέματα και να κάνω λάθος αλλά εγώ θα περιμένω πάντα επίσημη πληροφόρηση γιατί εδώ δύσκολο είναι να εμπιστευτείς τον οποιονδήποτε χωρίς πηγές. Τέλος πάντων πολύ τράβηξε αυτό.
Επισκέπτης

Τελικά ξέρουμε πότε θα μας καλέσουν για παραλαβή καρτέλας;
Ethelontis123123

Δημοσίευση από Ethelontis123123 »

Ρε παιδιά ότι είναι να γίνει θα γίνει. Παντως ξέρουμε αν θα βγάλει νέα προκυρηξη για να μπουν άτομα καινούργια όχι από τους προηγούμενους πινακες; Αν ναι πότε περίπου και πόσα άτομα θα πάρει. Επισης εγώ έχω περίπου 2140 μόρια πιστεύετε θα μπω ή θα με φάνε?
Επισκέπτης

Ας μας γράψει κάποιο παιδί από την σχολή η κάποιος που ξέρει πόσα άτομα έχουν μείνει μέσα τώρα.
Επισκέπτης

Ειχαμε εναν ανθρωπο που μας εδινε πληροφοριες και ενα ζωο μας τον εδιωξε
Επισκέπτης

Συμφωνω φιλε μαζι σου, μεγαλος ***** αυτος που μας εδιωξε τον αρχιφυλακα, οτι μας ελεγε επεφτε μεσα
Sam179
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Sam179 »

Προς τον αρχιφύλακα του υπουργείου, υπάρχει μια ομάδα στο Facebook με όνομα ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ Ε. Φ μπορείς να γράψεις ανώνυμα εκεί να μας βοηθήσεις είναι πολύ σημαντικό να ενημερωθούμε για οποίες εξελίξεις υπάρχουν! Είμαι ο διαχειριστής θα βλέπω ΜΟΝΟ εγώ ποιος είσαι! Αν μπει κάποιος να τρολαρει τότε θα υποστεί τις συνέπειες θα τον στολίσουν αλλά 100+ άτομα !
Επισκέπτης

Sam179 έγραψε: Σάβ Δεκ 14, 2024 10:50 pm Προς τον αρχιφύλακα του υπουργείου, υπάρχει μια ομάδα στο Facebook με όνομα ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ Ε. Φ μπορείς να γράψεις ανώνυμα εκεί να μας βοηθήσεις είναι πολύ σημαντικό να ενημερωθούμε για οποίες εξελίξεις υπάρχουν! Είμαι ο διαχειριστής θα βλέπω ΜΟΝΟ εγώ ποιος είσαι! Αν μπει κάποιος να τρολαρει τότε θα υποστεί τις συνέπειες θα τον στολίσουν αλλά 100+ άτομα !
Καλημέρα παρακαλώ εχω κάνει αίτημα για την ομαδική στο Facebook
Επισκέπτης

Καλημερα παιδια, ο αρχιφυλακας απο το αρχηγειο ειμαι, ο μονος λογος που μπηκα ειναι να σας ευχαριστησω ολους για τα μηνυματα σας αλλα η αποφαση μου ειναι οριστικη. δεν θα ξαναμπω ουτε εδω ουτε σε εναν φιλο που με προσκαλεσε σε ομαδα facebook, δεν χρησιμοποιω καν facebook. να ειστε ολοι καλα και μην ξεχνατε οτι αν δειτε μηνυμα οτι ειμαι εγω ειναι παραπλανητικο. καποιο αλλο νεο δεν εχω για τους 600. αλλιως θα σας εγραφα με την ευκαιρια. γεια σας. να ειστε καλα.
Επισκέπτης

Καλημέρα φίλε σε ευχαριστούμε για τις χρήσιμες πληροφορίες σου! Παίζει να γνωρίζεις στο περίπου από τους 233 πόσοι είναι από την Α και πόσοι από την Β?
Επισκέπτης

Φιλε panic2 σε ευχαριστουμε, οτι αλλο νεο εχεις ξανα σε παρακαλω να μας ξαναγραψεις, οσο για μαθηματα ντροουν κανεις δεν πιστεψε, τα εγραψε ενα τρολ που παριστανε τον αρχιφυλακα.
Επισκέπτης

panic2 έγραψε: Κυρ Δεκ 15, 2024 10:24 am Καλημέρα σε όλους.
Για τα παιδιά που ρωτάνε στην σχολή είμαστε 233 την πέμπτη έφυγε ένας ακόμα.
Επίσης για το δίπλωμα στο μηχανάκι μας είπαν είναι υποχρεωτικό να μάθουν όλοι και βαθμολογείται.
Για το ντροουν που είπε ένας έξυπνος απλά δεν το σχολιάζω.
Η σχολή μας είναι 3 μήνες μαθήματα έχει βγει πρόγραμμα δεν ισχύει αυτά που λένε 2 μήνες ή 50 μέρες και τέτοια.
Επίσημα είναι 3 μήνες μαθήματα με εξετάσεις και μετά ένας μήνας πρακτική.
Για την σειρά που θα τραβήξουν κόσμο μην ρωτάτε συνέχεια πάτε να δείτε πόσους έχουν καλέσει μέχρι στιγμής και κάντε υπολογισμούς απλά είναι τα πράγματα. Δεν γίνεται να ρωτάτε τέτοια.
Κάτι τελευταίο που το είδα εδώ για την αστυνομία σιδηρόδρομος απλά γελάω φούσκα σαν την πανεπιστημιακή θα είναι.
Τώρα αν θα πάρει κόσμο για αυτό είδωμεν.
Βρε ας πάρει κι ας είναι φούσκα. Να είναι μικρή και να μεγαλώσει σιγά σιγά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες