Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο άτομο απο εδω μέσα το οποίο θα παραιτηθεί απο δημόσιο φορέα για να μπει ειδικός φρουρός γιατί θα ήθελα κάποιες συμβουλές καθώς σκέφτομαι να μπω και γω αλλά είμαι ήδη σε σώμα του δημοσίου
guest2

Δημοσίευση από guest2 »

Καλησπέρα σε όλους,
Μήπως υπάρχει κάποια νεότερη έγκυρη πληροφορία περίπου πότε θα ξεκινήσουν οι κλήσεις των 600 νέων ατόμων ; Και πότε περίπου θα γίνουν οι ΠΚΕ;
Επισκέπτης

Οι 600 θα περάσουν ΠΚΕ τον Ιανουάριο αρχές Ιανουαρίου οι καρτέλες
Επισκέπτης

Είναι έγκυρο αυτό για το Ιανουάριο;
Επισκέπτης

Ξέρεις να μας πει κάποιος που το έχει ψάξει μέχρι ποια σειρά θα είναι ο τελευταίος διοριστέος στην Β κατηγορία με βαση πάντα τα τωρινά δεδομένα. Για τους 600 εννοώ
Επισκέπτης

Μαζί με τις τελευταίες αποχώρησεις από την σχολή ο τελευταίος που θα θεωρείται επιτυχών πριν τα ΠΚΕ θα είναι κοντά στο 220, από κει κ πέρα κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, κάποιοι λένε μέχρι 250 άλλοι μέχρι 330. Θα δούμε όταν έρθει η ώρα υποθέτω
episkeptis

Δημοσίευση από episkeptis »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 09, 2024 3:16 pm Μαζί με τις τελευταίες αποχώρησεις από την σχολή ο τελευταίος που θα θεωρείται επιτυχών πριν τα ΠΚΕ θα είναι κοντά στο 220, από κει κ πέρα κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, κάποιοι λένε μέχρι 250 άλλοι μέχρι 330. Θα δούμε όταν έρθει η ώρα υποθέτω
Φύγαν και άλλοι από μέσα; Έχετε κάποιο νέο;
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2024)

Κάποιο από τα παιδιά που έδωσαν χτες και σήμερα ΠΚΕ να μας ενημερώσουν τι τους ζητήθηκε στα ψυχοτεχνικά και τι ρωτήθηκαν στην συνέντευξη. Επίσης όταν δώσετε αθλήματα, αν μπορείτε να μας πείτε, αν είναι ελαστικοί. Έχω χτυπήσει το πόδι μου στην προπόνηση και βγάζω το 100 σε 16,5 και το 1000 σε 4,50 με το ζόρι, γιατί πονάω. Πραγματικά το έχω ζορίσει πολύ το πόδι μου και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να ρίξω το χρόνο μου στα όρια που ζητάνε. Έχω απογοητευτεί και σκέφτομαι ότι ίσως χάσω την ευκαιρία μου να μπω.: |
Επισκέπτης

Καλησπέρα, κανένα νέο σήμερα από Θεσσαλονίκη
Επισκέπτης

Καλησπέρα! Ξέρουμε αν υπάρχει καμία παραίτηση απο τη σχολή ;
Επισκέπτης

Με τους 600 τι γίνεται ; Πάει για το Ιανουάριο; Έχουμε κάποια εξέλιξη
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 10, 2024 7:06 pm Με τους 600 τι γίνεται ; Πάει για το Ιανουάριο; Έχουμε κάποια εξέλιξη
Ακόμα τίποτα, ποιος ξέρει ίσως πουν τίποτα αυτήν την εβδομάδα ή max την επόμενη αλλιώς ναι μάλλον από Ιανουάριο το βλέπω.
Ssssjjs

Δημοσίευση από Ssssjjs »

Ποτέ τελειώνει η θεωρητική για 300;
Επισκέπτης

Από την υπάρχουσα λίστα;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 4 επισκέπτες