Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Δεκ 13, 2024 10:41 am Μόλις τελειώσουν τα αθλήματα αν μπορεί καποιο παιδί που έδινε σήμερα να μας ενημέρωσει για τυχόν αποχή και κοψίματα!
+1
Επισκέπτης

Μου αρέσει που γράφουν διάφοροι για τα πτυχία που διαθέτουν που η συντριπτική πλειοψηφία είναι κάτοχοι πτυχίων ΤΕΙ ιχθυοκαλλιέργειας και γεωπονίας σε κάτι ξεχασμένα ΤΕΙ στην Πελοπόννησο καί στο Μεσολόγγι με βάση να κυμαίνεται από 8000 έως 10.000 μόρια. Ακόμη και αυτοί που έχουν περάσει σε κάτι σχολές του τύπου βιβλιοθηκονομία στο πανεπιστήμιο δυτικής Αττικής πρώην ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά που συγχωνεύτηκαν πρίν λίγα χρόνια. Οι περισσότεροι από εσάς δεν ξέρετε ορθογραφία ρε παιδιά και κρίνεται τούς άλλους που δεν έχουν πτυχίο τριτοβάθμιας πολλοί συνειδητά από επιλογή διότι πέρασαν και αυτοί σε παρόμοιες σχολές με εσάς και επέλεξαν να μην πάνε διότι θεώρησαν ανούσιο να πετάξουν 4-5 χρόνια από την ζωή τους ενώ αυτά τα χρόνια θα μπορούσαν να επενδύσουν κολλώντας ένσημα καί μαζεύοντας χρήματα. Οκ κάποιοι από εσάς ενδεχομένως πιέστηκαν από τους γονείς τούς να την βγάλουν την σχολή γιατί είναι της νοοτροπίας θέλω να κορνιζαρω το πτυχίου τών παιδιών μου στον τοίχο και να καυχιέμαι ότι το παιδί μου έχει πτυχίο γιατί εγώ δεν μπόρεσα για αυτό έχω αυτό το κόμπλεξ. Αλλά το 70% στην Ελλάδα έχει ένα πτυχίο ΤΕΙ-ΑΕΙ καί δεν δουλεύει πάνω σε αυτό που σπούδασε γιατί οι περισσότεροι από αυτούς έχουν φύγει εξωτερικό δηλαδή σχεδόν ένα εκατομμύριο από το πρώτο μνημόνιο μέχρι σήμερα. Για αυτό μη το παίζεται κάποιοι ξαναλέω οι περισσότεροι από εσάς δεν μπορείτε να αρθρώσετε ούτε μία πρόταση μιλάτε χειρότερα καί από τα παιδιά που είναι 15-23 χρόνων τώρα καί έχουν πρότυπα τους σκουπιδοτραπερ. Ακόμη και κάποιοι που είναι φιλόλογοι δηλαδή που είναι εξωφρενικό να είστε τόσο ξύλα απελεκητα.
guest3

Δημοσίευση από guest3 »

Καλησπέρα σε όλους,
Εδώ λένε για νέα προκήρυξη για 600. Τι ισχύει τελίκα έχουμε κάποια έγκυρη πληροφορία ; ΟΙ 600 θα είναι απο τη ίδια λίστα όπως λέει ο νόμος αν θέλουν η θα βγεί νέα ;
https://workenter.gr/eidikoi-frouroi-er ... iko-751337
Επισκέπτης

guest3 έγραψε: Παρ Δεκ 13, 2024 11:52 am Καλησπέρα σε όλους,
Εδώ λένε για νέα προκήρυξη για 600. Τι ισχύει τελίκα έχουμε κάποια έγκυρη πληροφορία ; ΟΙ 600 θα είναι απο τη ίδια λίστα όπως λέει ο νόμος αν θέλουν η θα βγεί νέα ;
Δεν θα είναι προκήρυξη θα τραβήξει από τους πίνακες της προκήρυξης των 300.
Επισκέπτης

Τους επιπλέον 600 από τις υπάρχουσες λίστες εννοούν στο site! Δεν πρόκειται να πάρει άλλους μέσα στο 25 είδη οι 900 είναι πολλοί.
guest3

Δημοσίευση από guest3 »

Εγώ πχ είμαι σε σειρά 650- 700 στην Α, οπότε καλό θα ήταν να το γνωρίζουμε να προετοιμαστούμε. Μην μείνουμε προ εκπλήξεως.
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Δεκ 13, 2024 11:59 am
guest3 έγραψε: Παρ Δεκ 13, 2024 11:52 am Καλησπέρα σε όλους,
Δεν θα είναι προκήρυξη θα τραβήξει από τους πίνακες της προκήρυξης των 300.
Ευχαριστώ πολύ. Εγώ πχ είμαι σε σειρά 650- 700 στην Α, οπότε καλό θα ήταν να το γνωρίζουμε να προετοιμαστούμε. Μην μείνουμε προ εκπλήξεως.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Δεκ 13, 2024 9:47 am
Ntino έγραψε: Πέμ Δεκ 12, 2024 5:25 pm Από Θεσσαλονίκη γράφω. Τα ψυχομετρικά ήταν ζόρικα και η επιτροπή του υγειονομικού πάρα πολύ χαλαρή. Με μανίκι μέχρι τον αγκώνα και πέρασα. Καλή επιτυχία σε όλους.
Καλημέρα φιλαράκι, στα αθληματα ηταν χαλαροι ή εκοβαν ας πουμε στο 4,21 ή στo 16,07;
+1
Επισκέπτης

Προσωπικά πιστεύω πως οι 600 είναι από τους ίδιους πίνακες καθώς και ο υπουργός επιβεβαίωσε. Το άρθρο μιλάει για νέα προκήρυξη καθώς αναφέρει ότι δεν είναι ακόμα γνωστές προϋποθέσεις, όρια ηλικίας κλπ. Καθώς θα με συνέφερε να μιλάμε για νέα προκήρυξη είναι σίγουρο πως οι 600 θα είναι από τον υπάρχων πίνακα ανεξάρτητα από το τι γράφει το κάθε σάιτ
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Δεκ 13, 2024 12:53 pm Προσωπικά πιστεύω πως οι 600 είναι από τους ίδιους πίνακες καθώς και ο υπουργός επιβεβαίωσε. Το άρθρο μιλάει για νέα προκήρυξη καθώς αναφέρει ότι δεν είναι ακόμα γνωστές προϋποθέσεις, όρια ηλικίας κλπ. Καθώς θα με συνέφερε να μιλάμε για νέα προκήρυξη είναι σίγουρο πως οι 600 θα είναι από τον υπάρχων πίνακα ανεξάρτητα από το τι γράφει το κάθε σάιτ
Από τον υπάρχων είναι. Δεν υπάρχει αμφιβολία.
guest3

Δημοσίευση από guest3 »

Πάντως το work enter δεν θεωρείτε σάιτ το οποίο δίνει πληροφορίες που δεν ισχύουν. Μένει να καθοριστεί το πως και τι αλλά οσο νάναι οταν βλέπεις νέα έκδοση προκήρυξης σε κάνει να προβήματίζεσαι.:P
yefkk2023

Δημοσίευση από yefkk2023 »

Οι 600 θα ειναι απο τον υπαρχοντα πινακα, επιλαχοντες δηλαδη.
Για την Αστυνομια Σιδηροδρομων ισως βγει αλλη προκηρυξη!
Kwlotoumpas

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

guest3 έγραψε: Παρ Δεκ 13, 2024 1:05 pm Πάντως το work enter δεν θεωρείτε σάιτ το οποίο δίνει πληροφορίες που δεν ισχύουν. Μένει να καθοριστεί το πως και τι αλλά οσο νάναι οταν βλέπεις νέα έκδοση προκήρυξης σε κάνει να προβήματίζεσαι.:P
Το λέει ο ίδιος ο υπουργός ότι θα είναι από τον υπάρχων και έχει βγει και ρύθμιση που λέει ότι οι πίνακες οι τωρινοί θα είναι ενεργοί για 24 μήνες. Άσε τι λέει το workenter. Κι εγώ προβληματίστηκα αλλά δεν ξέρουν καλύτερα αυτοί από τον υπουργό. Πάμε παρακάτω.
Επισκέπτης

guest3 έγραψε: Παρ Δεκ 13, 2024 1:05 pm Πάντως το work enter δεν θεωρείτε σάιτ το οποίο δίνει πληροφορίες που δεν ισχύουν. Μένει να καθοριστεί το πως και τι αλλά οσο νάναι οταν βλέπεις νέα έκδοση προκήρυξης

Μακάρι να βγει νέα προκηρυξη για να μπουν λογικά άτομα μέσα όχι καυλωμενα παιδακια
Επισκέπτης

Επίσης και για την αστυνομία σιδηροδρόμων θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο για να μην χρειάζεται να βγάλουν πάλι προκήρυξη. Γιατί να το κάνουν για 24 μήνες άλλωστε. Είπαμε. Πόσοι θα παραιτηθούν; Παρ’ όλ’ αυτά κι εγώ πιστεύω πιο πιθανό είναι να βγάλουν νέα προκήρυξη αλλά ποιος ξέρει. Θα μάθουμε το επόμενο διάστημα είπε ο οικονόμου.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Δεκ 13, 2024 1:18 pm Επίσης και για την αστυνομία σιδηροδρόμων θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο για να μην χρειάζεται να βγάλουν πάλι προκήρυξη. Γιατί να το κάνουν για 24 μήνες άλλωστε. Είπαμε. Πόσοι θα παραιτηθούν; Παρ’ όλ’ αυτά κι εγώ πιστεύω πιο πιθανό είναι να βγάλουν νέα προκήρυξη αλλά ποιος ξέρει. Θα μάθουμε το επόμενο διάστημα είπε ο οικονόμου.
Εχει βγει ΦΕΚ για 24 μήνες
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες