Αποτελέσματα για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Αποτελέσματα για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Κύριε αρχιφύλακα μπορείτε σας παρακαλώ πολύ να μάθετε αν αυτή η αστυνομία τών Σιδηροδρόμων θα είναι ειδικοί φρουροί και θα πάρει από τούς ήδη υπάρχοντες πίνακες; Και πόσους θα πάρει?
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Λέτε να πάρει αυτούς τους 600 που θα πάρει τώρα να τούς να βάλει στους σιδηροδρόμους?
Καλημέρα συνάδελφε. Ναι είμαι από το αρχηγείο και εγώ
Οσο για ενα παιδακι αμυαλο που εγραψε οτι σας δουλευουμε ψιλο γαζι να μπει απο σεπτεμβριο και οκτωβριο που ξεκινησα να σας γραφω ως αρχιφυλακας του αρχηγειου μηνυματα για τους 300 φρουρους να δει αν επεσα σα κατι εξω! Δεν μπαινω φιλε ουτε για πλακα να γραψω ουτε για μα περασει η ωρα. Ξεκινησα απο ε. Φ και καταλαβαινω την αγωνια σας και επειδη ειμαι σε ποστο του αρχηγειου που μαθαινω διαφορα μπαινω να σας ενημερωνω! Ντροπη σου!
Παιδιά καλησπέρα σας ο αρχιφύλακας είμαι. Ένα τελευταίο μήνυμα θέλω να σας πω για αυτό δώστε πολύ βάση. Μόλις με πληροφόρησαν ότι θα γίνουν και μαθήματα χειρισμού ντροουν στις σχολές οπότε θα σας παρακαλούσα πάρα πολύ για δικό σας καλό φυσικά να ξεκινήσετε οπωσδήποτε μαθήματα σε κάποιον πού έχει ντροουνς, διότι αν δεν περάσετε με επιτυχία αυτή την εξέταση θα σας κόψουν από τη σχολή. Καλή συνέχεια να έχετε.
Παιδια καλησπερα, αναγκαζομαι να μπω για τελευταια φορα, αφου σας ειπα οτι δεν θα ξαναγραψω, γιατι πιστευεται δυστυχως το παλιοπαιδο που μπαινει και λεει οτι ειμαι εγω; Ντροουν και βλακειες. Σας ειπα δεν θα ξαναγραψω και οτι οποιος λεει οτι ειμαι εγω δεν ειμαι. Στο τελευταιο μου μηνυμα σας λεω να πατε σε δασκαλο οδηγησης οσοι δεν ξερετε οδηγηση. Καλο θα ειναι γιατι θα κοπουν ατομα μεσα στην σχολη. Σε αυτα να μεινετε. Ηταν το τελευταιο μου μηνυμα. Δεν θα ξαναγραψω, μην ξαναπιστεψετε το παλιοπαιδο που κανει οτι ειμαι εγω! Δεν θα ξαναμπω στο φορουμ. Γεια σας. Ο
αρχιφυλακας του αρχηγειου. Α και για τον φιλο που με ευχαριστησε να ειναι καλα.
αρχιφυλακας του αρχηγειου. Α και για τον φιλο που με ευχαριστησε να ειναι καλα.
Τους 600 θα τους πάρει από τους ίδιους πίνακες αλλά λογικά θα βγει σύντομα και προκήρυξη για την αστυνομία των σιδηροδρόμων. Τώρα για τα μόρια σου παίζουν πολλά ρόλο. Κανείς δεν ξέρει τι μοριοδοτηση θα έχει και πόσες θέσεις οπότε εσύ αν μπορείς να τα αυξήσεις λίγο ακόμα προσπάθησε το.Ethelontis123123 έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 14, 2024 7:43 pm Ρε παιδιά ότι είναι να γίνει θα γίνει. Παντως ξέρουμε αν θα βγάλει νέα προκυρηξη για να μπουν άτομα καινούργια όχι από τους προηγούμενους πινακες; Αν ναι πότε περίπου και πόσα άτομα θα πάρει. Επισης εγώ έχω περίπου 2140 μόρια πιστεύετε θα μπω ή θα με φάνε;
Οχι μονο τον εδιωξε με τις βλακειες που εγραψε αλλα ξαναμπηκε μετα το ζωο και εκανε οτι δηθεν ειναι ο αρχιφυλακας. για τοσο ζωο μιλαμε. κυριε αρχιφυλακα σε ευχαριστουμε για ολα, για ολο τον χρονο σου που μας αφιερωσες.
- panic2
- Δεκανέας - Έφεδρος
Καλημέρα σε όλους.
Για τα παιδιά που ρωτάνε στην σχολή είμαστε 233 την πέμπτη έφυγε ένας ακόμα.
Επίσης για το δίπλωμα στο μηχανάκι μας είπαν είναι υποχρεωτικό να μάθουν όλοι και βαθμολογείται.
Για το ντροουν που είπε ένας έξυπνος απλά δεν το σχολιάζω.
Η σχολή μας είναι 3 μήνες μαθήματα έχει βγει πρόγραμμα δεν ισχύει αυτά που λένε 2 μήνες ή 50 μέρες και τέτοια.
Επίσημα είναι 3 μήνες μαθήματα με εξετάσεις και μετά ένας μήνας πρακτική.
Για την σειρά που θα τραβήξουν κόσμο μην ρωτάτε συνέχεια πάτε να δείτε πόσους έχουν καλέσει μέχρι στιγμής και κάντε υπολογισμούς απλά είναι τα πράγματα. Δεν γίνεται να ρωτάτε τέτοια.
Κάτι τελευταίο που το είδα εδώ για την αστυνομία σιδηρόδρομος απλά γελάω φούσκα σαν την πανεπιστημιακή θα είναι.
Τώρα αν θα πάρει κόσμο για αυτό είδωμεν.
Για τα παιδιά που ρωτάνε στην σχολή είμαστε 233 την πέμπτη έφυγε ένας ακόμα.
Επίσης για το δίπλωμα στο μηχανάκι μας είπαν είναι υποχρεωτικό να μάθουν όλοι και βαθμολογείται.
Για το ντροουν που είπε ένας έξυπνος απλά δεν το σχολιάζω.
Η σχολή μας είναι 3 μήνες μαθήματα έχει βγει πρόγραμμα δεν ισχύει αυτά που λένε 2 μήνες ή 50 μέρες και τέτοια.
Επίσημα είναι 3 μήνες μαθήματα με εξετάσεις και μετά ένας μήνας πρακτική.
Για την σειρά που θα τραβήξουν κόσμο μην ρωτάτε συνέχεια πάτε να δείτε πόσους έχουν καλέσει μέχρι στιγμής και κάντε υπολογισμούς απλά είναι τα πράγματα. Δεν γίνεται να ρωτάτε τέτοια.
Κάτι τελευταίο που το είδα εδώ για την αστυνομία σιδηρόδρομος απλά γελάω φούσκα σαν την πανεπιστημιακή θα είναι.
Τώρα αν θα πάρει κόσμο για αυτό είδωμεν.
Βασικά εγώ που του είπα ότι δεν τον πιστεύω δεν έχω καμία απολύτως σχέση με αυτούς που έκαναν τους αρχιφύλακες και αυτόν που μιλούσε για ντροουν. Επειδή δεν τον πιστεύω πρέπει να εξαφανιστεί από το φόρουμ; Τον πιστεύετε εσείς ας καθίσει αν θέλει εγώ απλά του είπα θα περιμένω επίσημες ανακοινώσεις. Τώρα αν είναι να θίγεται τόσο μου φαίνεται περίεργο.
Καλησπέρα είμαι ο υπαστυνόμος Α του υπουργείου προστασίας του Πολίτη. Επιβεβαιώνω και εγώ αυτό που είπε ο αξιότιμος αρχιφύλακας του υπουργείου και παλιός μου φίλος. Θα γίνει κανονική εκπαίδευση ντροουν παιδιά μην κοροϊδεύετε γιατί θα βρεθείτε προ εκπλήξεων ειδικά αυτοί που βρίζετε και το παίζετε εξυπνακηδες.
Εύχομαι να μπω και να σας πετύχω εσάς που μας σπάτε τις μπάλες με τις ***** σας. Θα σας ταράξουμε στις φαπες κωλοπαιδα
Να σας καλησπερισω και εγώ με τη σειρά μου.
Είμαι ο ανθυπαστυνομος του Τμήματος Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών Λίστας Χ (Τ. Α. Ε. Ε. Λ. Χ) και θέλω να σας ενημερώσω ότι μέσα στη σχολή υπάρχει μάθημα ιππασίας για το λόγο ότι κάποιοι από τους 600 (και όχι από τους 300) θα στελεχώσουν το έφιππο τμημα της αστυνομίας που βρίσκεται ήδη στα σκαριά. Προτεινω να ξεκινήσετε μαθηματα ιππασίας όσοι μπορείτε γιατί μέσα σε λίγες ημέρες μεσα στη σχολή δεν πρόκειται να μάθετε να ιππευετε και αν αποτύχετε στο μάθημα θα θεωρηθειτε αποτυχοντες.
Αυτα απο μενα και οτι άλλο μάθω θα σας κρατάω ενήμερους!
Με εκτίμηση
... Ο ανθυπαστυνομος του Τ. Α. Ε. Ε. Λ. Χ
Είμαι ο ανθυπαστυνομος του Τμήματος Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών Λίστας Χ (Τ. Α. Ε. Ε. Λ. Χ) και θέλω να σας ενημερώσω ότι μέσα στη σχολή υπάρχει μάθημα ιππασίας για το λόγο ότι κάποιοι από τους 600 (και όχι από τους 300) θα στελεχώσουν το έφιππο τμημα της αστυνομίας που βρίσκεται ήδη στα σκαριά. Προτεινω να ξεκινήσετε μαθηματα ιππασίας όσοι μπορείτε γιατί μέσα σε λίγες ημέρες μεσα στη σχολή δεν πρόκειται να μάθετε να ιππευετε και αν αποτύχετε στο μάθημα θα θεωρηθειτε αποτυχοντες.
Αυτα απο μενα και οτι άλλο μάθω θα σας κρατάω ενήμερους!
Με εκτίμηση
... Ο ανθυπαστυνομος του Τ. Α. Ε. Ε. Λ. Χ
Πραγματικά δεν έχουν να κάνουν τίποτα καλύτερο στην ζωή τους, επέλεξαν να κάνουν ***** μπαίνουν στο φόρουμ και λένε ότι χαζομάρα, και τι καταλαβαίνουν γελάνε μετά, από τέτοιους ***** θα αποτελείται το σώμα
Λέτε να καλύφθηκαν οι θέσεις με τα παιδιά που έδιναν τις προάλλες η θα καλέσουν και άλλους?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες