Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Φιλε δεν εφυγε απο σενα, εφυγε απο εκεινο το ζωο που εγραφε για ντροουν και εκανε οτι ειναι ο αρχιφυλακας. Επειδη παρακολουθουσα αποτην αρχη τον αρχιφυλακα του αρχηγειου που εγραφε για τους 300 και μετα για εμας τους 600 που αναμενουμε ο ανθρωπος επεσα σε ολα μεσα γιατι προφανως θα ειναι σε καποιο ποστο που μαθαινει. Και ενα ζωο μας τον εδιωξε που γραφει για ντροουν και βλακειες και παριστανει εκεινον.
Παιδια γεια σας, ειμαι ο Υπαστυνομος απο το Στρατηγειο, αυτο με το ντροουν ισχυει, οσοι δε μπορουν να το χειριστουν θα αποβαλλονται απο τη σχολη και πληρωνουν και προστιμο!
Γεια σας κύριε αρχιφύλακα μου σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τίς συμβουλές σας. Να ξέρετε ότι σας στηρίζουμε και είμαστε μαζί σας κατά του εμπάργκο που σας κάνουν και σας βρίζουν τα αχάριστα εκτρώματα εδώ μέσα. Να είστε καλά και εγώ σας το είπα από βδομάδα θα πάω να γραφτώ σε σχολή όπως μας συμβουλέψατε.
Εσυ που λες για ντροουν κλπ πρέπει να τρως πολύ φάπα γενικά για να γράφεις τέτοια και να βγάζεις τετοιο κόμπλεξ... Και είσαι πολύ τυχερός που δεν φαίνεται το όνομα σου αδερφέ
Τι γίνεται ρε, έχουμε κανέναν άλλον Υπαστυνόμο εδώ;:lol:
Ειμαι ταξιαρχος, αληθεια λεω. Μαθετε ολοι ντροουν, λεει αληθεια αυτος που τρολαρει τον αρχιφυλακα. Θα μαθετε ντροουν ολοι. Αληθεια λεωωωω... Φυγε ρε ζωο απο το φορουμ, μας ζαλισες ζωο, εδιωξες που εδιωξες τον αρχιφυλακα σταματα να γραφεις και να συνεχιζεις να τρολαρεις.
Εσύ μόνο από το drone βλέπεις γυναίκα.Επισκέπτης έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 15, 2024 12:59 pm Ειμαι ταξιαρχος, αληθεια λεω. Μαθετε ολοι ντροουν, λεει αληθεια αυτος που τρολαρει τον αρχιφυλακα. Θα μαθετε ντροουν ολοι. Αληθεια λεωωωω... Φυγε ρε ζωο απο το φορουμ, μας ζαλισες ζωο, εδιωξες που εδιωξες τον αρχιφυλακα σταματα να γραφεις και να συνεχιζεις να τρολαρεις.
Δεν θα τους πετύχεις είναι παιδάκια που δεν έχουν τι να κάνουν και τους πονάει που είναι 3000 θέσηΕπισκέπτης έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 15, 2024 1:11 pm Εύχομαι να μπω και να σας πετύχω εσάς που μας σπάτε τις μπάλες με τις ***** σας. Θα σας ταράξουμε στις φαπες κωλοπαιδα
Αλλά και αν είναι μέσα δεν πρόκειται να βγουν και να το πουν γιατί δεν έχουν τα @@
Φιλε με ονομα ρεζο εχεις μπερδευτει, διαβασε ολο το μηνυμα μου, αδικα τα βαλες με μενα, τρολαρω το ζωο που μπαινει και γραφει για ντροουν και παριστανει τον αρχιφυλακα. διαβασε ολο το μηνυμα.
LmaoStali7 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 15, 2024 2:18 pm Να σας καλησπερισω και εγώ με τη σειρά μου.
Είμαι ο ανθυπαστυνομος του Τμήματος Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών Λίστας Χ (Τ. Α. Ε. Ε. Λ. Χ) και θέλω να σας ενημερώσω ότι μέσα στη σχολή υπάρχει μάθημα ιππασίας για το λόγο ότι κάποιοι από τους 600 (και όχι από τους 300) θα στελεχώσουν το έφιππο τμημα της αστυνομίας που βρίσκεται ήδη στα σκαριά. Προτεινω να ξεκινήσετε μαθηματα ιππασίας όσοι μπορείτε γιατί μέσα σε λίγες ημέρες μεσα στη σχολή δεν πρόκειται να μάθετε να ιππευετε και αν αποτύχετε στο μάθημα θα θεωρηθειτε αποτυχοντες.
Αυτα απο μενα και οτι άλλο μάθω θα σας κρατάω ενήμερους!
Με εκτίμηση
... Ο ανθυπαστυνομος του Τ. Α. Ε. Ε. Λ. Χ
Ο διαχειριστής φτάιει που τους κρατάει. Χαλασε τελείως το forum
Καλησπέρα γνωρίζετε πότε θα θα αρχίσουν να δίνουν καρτέλες
Καλησπέρα παιδιά, μήπως ξέρει κανένας αυτοί που περάσαμε τώρα πκε πως θα μας με ενημερώσουν για να παρουσιαστούμε στην Αμυγδαλέζα και αν ναι, πότε;
Καλησπέρα φίλε/η μου! Καλή σταδιοδρομία!Artemios έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 15, 2024 8:20 pm Καλησπέρα παιδιά, μήπως ξέρει κανένας αυτοί που περάσαμε τώρα πκε πως θα μας με ενημερώσουν για να παρουσιαστούμε στην Αμυγδαλέζα και αν ναι, πότε;
Τέλος της εβδομάδας θα σας καλέσουν λογικα να Ορκιστείτε
Κράτα ένα μικρό καλάθι ωστόσο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες