Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Έχω άτομο που είναι μέσα στη σχολή αυτή τη στιγμή και είπε πως στην Αθήνα ήταν ελαστική η επιτροπή. Η Επιτροπή στη Θεσσαλονίκη σήμερα είπε πως ακολουθείται διαφορετική διαδικασία από αυτή της Αθήνας. Στα 1000 μέτρα, σε ένα από τα γκρουπ, κράτησαν τον χρόνο του πρωτου 4.40 και του τρίτου 4.35 🙃.
Επισκέπτης

Καθόμαστε μετά εμείς οι χαζοί και περιμένουμε να φτάσει η σειρά μας ενώ τους περνάνε αέρα πατέρα ότι νάνε...
Επισκέπτης

Καλησπέρα σας παιδιά ο αρχιφύλακας είμαι μπήκα πάλι για λίγο γιατί είμαι υπηρεσία τώρα. Έμαθα ότι οι 600 θα αρχίσουν να παίρνουν καρτέλες από τη Δευτέρα 13: Ιανουαρίου και μετά. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα θα αρχίσουν να σας καλούν για τις ΠΚΕ. Αυτό μέχρι στιγμής ότι νεότερο έχω θα σας ενημερώσω καλό σας βράδυ.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Δεκ 14, 2024 1:02 am Κύριε αρχιφύλακα μπορείτε σας παρακαλώ πολύ να μάθετε αν αυτή η αστυνομία τών Σιδηροδρόμων θα είναι ειδικοί φρουροί και θα πάρει από τούς ήδη υπάρχοντες πίνακες; Και πόσους θα πάρει;
Ειδικοί φρουροί θα είναι το είπε ο υφυπουργός μεταφορών. Θα είναι κομμάτι της ΕΛ. ΑΣ. Λογικά θα μάθουμε περισσότερα από Ιανουάριο αφού μέσα στο 2025 θα λειτουργήσει η υπηρεσία όπως λέει.(όχι δεν είμαι ο αρχιφύλακας)
Επισκέπτης

Παιδια καλημερα, ο αρχιφυλακας ειμαι που μπαινω συχνα και σας γραφω οτι νεα μαθαινω, μπηκε καποιος 1 τη νυχτα και εγραψε οτι ειμαι ο αρχιφυλακας και οτι εχω βαρδια τωρα και σας γραφω οτι μετα τις 13 γεναρη θα γινουν τα κπε, να ξερετε οτι δεν ειμαι εγω, δεν ξερω ποιος ειναι, αν ειναι καποιος αλλος συναφελφος με το βαθμο του αρχιφυλακα να μας ξεκαθαρισει γιατι τοσο καιρο δεν υπηρχε αλλος αρχιφυλακας που να μπαινει να απανταει στα παιδια οτι ξερει και να ενημερωνει. να ξερετε οτι δεν ειμαι εγω. τα κπε οπως σας εχω πει θα γινουν μεσα στο διαστημα 7 με 31 γεναρη. για να ξερετε οτι ειμαι εγω απο εδω και περα οταν σας γραφω θα λεω οτι ειμαι ο αρχιφυλακας απο το αρχηγειο για να με ξεχωριζεται. καλο θα ειναι αν το αλλο παιδι που λεει οτι ειναι αρχιφυλακας να γραφει κατι αλλο διπλα στην λεξη αρχιφυλακα πχ ενα ψευδωνυμο για να μας ξεχωριζεται.
Επισκέπτης

Ας γράψει ρε παιδιά κάποιος που έδινε χτες αθλήματα να μας πει πόσο αποχή είχε και αν έκοβαν! Λέτε να κλείσουν τους 300 οι χθεσινόι η θα καλέσουν κιαλους?
Επισκέπτης

Καλημερα παιδια ο αρχιφυλακας ειμαι και παλι.13 Γεναρη θα παρετε καρτελες. Μου το ξανα ειπαν απο το αρχηγειο.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Δεκ 14, 2024 11:27 am Καλημερα παιδια ο αρχιφυλακας ειμαι και παλι.13 Γεναρη θα παρετε καρτελες. Μου το ξανα ειπαν απο το αρχηγειο.
Όλοι αρχιφύλακες είμαστε εδώ.
Επισκέπτης

Αρχιφυλακα ειμαι ο αρχιφυλακας απο το αρχηγειο, υπηρετεις και συ στο αρχηγειο; Ειτε ναι ειτε οχι χρησιμοποιησε καποιο αλλο ονομα η ψευδωνυμο για να μη μας μπερδευουν τα παιδια σε παρακαλω, εμενα με ξερουν ως αρχιφυλακα απο το αρχηγειο.
Επισκέπτης

Εγώ νομίζω μας δουλεύουν ψιλό γαζί οι « αρχιφύλακες » εδώ. Περιμένετε επίσημες ανακοινώσεις και μη πρήζετε μπάλες.
Επισκέπτης

Οκ συναδελφε, απλα επειδη εδω και μηνες γραφω στα παιδια οτι μαθαινω και οτι ξερω και με γνωριζουν ως αρχιφυλακα απο το αρχηγειο αν μπορεις να μπαινεις ως αρχιφυλακας με καποιο ονομα η ψευδωνυμο η σκετο αρχιφυλακας για να μη μας μπερδευουν. Εμενα με ξερουν ολους τους μηνες ως ο αρχιφυλακας απο το αρχηγειο. Σε ευχαριστω πολυ.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Δεκ 14, 2024 11:56 am Οκ συναδελφε, απλα επειδη εδω και μηνες γραφω στα παιδια οτι μαθαινω και οτι ξερω και με γνωριζουν ως αρχιφυλακα απο το αρχηγειο αν μπορεις να μπαινεις ως αρχιφυλακας με καποιο ονομα η ψευδωνυμο η σκετο αρχιφυλακας για να μη μας μπερδευουν. Εμενα με ξερουν ολους τους μηνες ως ο αρχιφυλακας απο το αρχηγειο. Σε ευχαριστω πολυ.
Ό, τι πεις φίλε, αφού λες ότι είσαι αρχιφύλακας να σε πιστέψουμε χωρίς αμφισβήτηση. Τα « νέα » που δίνεις τα δίνεις μόλις δεις συνδέσμους που αναρτούν άλλοι. Αρκετή προσοχή σου έχουν δώσει σε αυτό το νήμα. Αρχιφύλακας είμαι κι εγώ ρε πιστέψτε με.
Επισκέπτης

Αρχιφύλακα από το αρχηγείο σε παρακαλώ πολύ αν γνωρίζεις πες μας αν κλεισαν τους 300 χθες με τις πκε η αν καλέσουν κιαλους!
Επισκέπτης

Παιδια γεια σας, ο αρχιφυλακας του αρχηγειου ειμαι, μετα απο αρκετη σκεψη αποφασισα να μην ξαναμπω στο φορουμ, ειναι το τελευταιο μηνυμα που σας γραφω, ξερω οτι θα στεναχωρησω πολλα παιδια που καθε φορα περιμεναν νεα μου, αν εμφανισθει καποιος αλλος δηθεν για μενα να ξερετε οτι δεν θα ειμαι εγω. Επισης ο τυπος που πιστευει οτι δηθεν ειμαι αστυνομικος και δηθεν ειμαι στο αρχηγειο ελπιζω να διαβασε τα παλια μηνυματα μου και να ειδε οτι πολλες φορες εγραψα πραγματα πρωτος που ειχα μαθει και εγιναν. Γιατι λεω αληθεια φιλε μου. Δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου. Επειδη παιδια ειναι το τελευταιο μηνυμα θελω να σας δωσω μια συμβουλη για κατι τελευταιο που εμαθα. Να υπενθυμισω πρωτα οτι οι 600 θα μπουνε απο την προκηρυξη των 300 και τα πκε θα γινουν μεσα στο διαστημα 7 με 31 γεναρη. Η συμβουλη μου ειναι η εξης, επειδη θα γινουν μαθηματα οδηγησης μοτ/τας και αυτοκινητου και στην δικη σας σχολη οπως στην αμυγδαλεζα να ξερετε οτι οσοι δεν τα καταφερουν στις εξετασεις δυστυχως θα κοπουν και ας περασουν τα αλλα μαθηματα, οποτε οσοι δεν εχετε διπλωμα η εχετε και δεν ξερετε καλη οδηγηση καλο ειναι μεχρι να μπειτε στην σχολη να πατε σε δασκαλο να σας δειξει μερικα μαθηματα για να εχετε μια εμπειρια μεχρι να μπειτε στην σχολη. Αυτα απο μενα. Να ειστε ολοι καλα ευχομαι και εσυ που δεν με πιστευεις πραγματικα ευχομαι να εισαι καλα και καποια στιγμη να καταλαβεις πως εκανες λαθος. Καλη επιτυχια σε ολους. Γεια σας. Ο αρχιφυλακας απο το αρχηγειο.
Unbroken

Δημοσίευση από Unbroken »

Κυριε αρχιφύλακα λυπάμαι πολύ για αυτό που συνέβη ειλικρινά είναι πολύ στενάχωρο όλο αυτό δεν θέλω με τίποτα να αποχωρήσετε γιατί πράγματι η πληροφορίες σας είναι πολύτιμες για εμάς όλους που αγωνιούμε καθημερινά όπως και να έχει η επιλογή είναι δίκη σας και απολύτως σεβαστή πάντως αν αλλάξετε γνώμη θα χαρούμε πολύ και θα σας παρακαλούσα αν μάθετε κάτι πολύ τρανταχτό που θα πρέπει να το μάθουμε σχετικά με νέα για την προκήρυξη θα θέλαμε πολύ να τα ακούσουμε. Να είστε πάντα καλά σας ευχαριστούμε για όλα!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες