Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος πως μπορούμε να δούμε την σειρά μας σε αυτούς που κάλεσαν τώρα για υγειονομικές εξετάσεις; Γιατί σκέφτομαι αν είμαι προς το τέλος να μην ασχοληθώ. Στα προσωρινά είχα σειρά 3300-3400. Τώρα είμαι στη λίστα αλλά δεν γνωρίζω τη σειρά μου. Ευχαριστώ.
Αποτελέσματα για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Re: Αποτελέσματα για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Εδώ βλέπουμε ανόητους σαν εσένα να θέλουν να γίνουν αστυνομικοί μόνο και μόνο για να κάνουν κατάχρηση εξουσίας... Μάθε να διαβάζεις και να κατανοείς αυτά που γράφει ο κόσμος και άσε το υφάκι τύπου τικ-τοκ. Πλίνθε!
Θα δω μήπως τις κάνω εκεί κοντά προς το τέλος, κι αν δεν με καλέσουν, σιγά, θα είναι σαν να έκανα ένα check-up.pariszisis έγραψε: Δευ Σεπ 15, 2025 9:31 amΦιλε μ σου απαντω βαση οτι εκαναν ΠΕ και ΤΕ πο οτι δεις αν κανεις τον κοπο να δεις ανακοινωσεις δινουν 3 εβδομαδες προθεσμια συν 1 παραταση για ΠΕ και 2 παραταση για τους ΤΕ. Οι εξετασεις ηταν εγκυρες αν ειχαν γινει 3 μηνες πριν απο την τελικη προθεσμια αναρτησης... Τωρα κανε οτι σε φωτισει ο θεοςNiko5 έγραψε: Κυρ Σεπ 14, 2025 8:28 pm Πάντως στην προκήρυξη της Δικαστικής Αστυνομίας, όταν μου ήρθε ειδοποίηση, είχα στη διάθεσή μου 2 μέρες να κάνω 8 εξετάσεις σε ιατρούς και να ετοιμάσω τα χαρτιά που ζητούσαν, και έπεφτε Παρασκευοσαββατοκύριακο όπου τα μαγαζιά, ιατρεία κλπ., είναι κλειστά από το Σάββατο το μεσημέρι μέχρι ολόκληρη την Κυριακή, και έπρεπε να παρουσιαστώ την Κυριακή, τέλος πάντων καταλαβαίνετε... Επίσης οι προσκλήσεις των επιλαχόντων ήταν με 2-3 ημέρες διαφορά, ελπίζω να μην είναι κι εδώ ανοργάνωτοι. Θα δω μήπως τις κάνω εκεί γύρο στις 6 Οκτώβρη.
![]()
Θα μπεις ΑΣΕΠ αποτελεσματα καταταξη θα συνδεθεις με τους κωδικους σου και θα επιλεξεις την προκυρηξη μας. Εκει θα σου λεει σε ποια σειρα εισαι ανα θεση...Για να σε καλεσουν πιστευω καπου εισαι ειτε πρωτος επιλαχων η ο δευτερος. Γτ καλουνε 787 επι 3 αρα??? για να σε καλεσουν πιστευω αν κοπει η απεχει ο διορισταιος φυσικα και εχεις πιθανοτητες. Αν τα πιανεις ελα..... Εξαλλου σου ειπα το 50% μονο απο διορισταιους βρισκονταν στην λιστα με τουςεπιτυχοντες...οι υπολοιποι 80-85 ατομα στους επιτυχοντες των αθληματων ηταν επιλαχοντες, οπου αρκετοι θα μπουν....ρισκαραν και πετυχαν...Επισης αν δεις απο 600 ατομα π καλεστηκαν ΠΕ και ΤΕ πηγαν περιπου οι 200-250 εννοω εμφανιστηκαν στα υγειονομικα (δες τις λιστες π εβγαλε ο ΑΣΕΠ που ελεγε ποιοι ουσιαστικα δεν κατεθεσαν δελτιο υγειας) και θα δεις την αποχη...Βαλε και ενα ποσοστο που οκ τα παιδια θα κοπουν δυστυχως...γτ αν τα πιανεις να μην το προσπαθησεις....Αν σε καλεσαν εισαι ειτε ο 1ος ειτε ο 2ος αναπληρωματικος...Εγω αυτο καταλαβαινω....Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 15, 2025 2:58 pm Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος πως μπορούμε να δούμε την σειρά μας σε αυτούς που κάλεσαν τώρα για υγειονομικές εξετάσεις; Γιατί σκέφτομαι αν είμαι προς το τέλος να μην ασχοληθώ. Στα προσωρινά είχα σειρά 3300-3400. Τώρα είμαι στη λίστα αλλά δεν γνωρίζω τη σειρά μου. Ευχαριστώ.
κοιτα αν θες κανε τες αλλα επειδη και εγω υπεθεσα ως ΔΕ θα μας καλουσαν αμεσω ςμετα τους ΤΕ τον Ιουνιο τις εκανα...Αλλα δυστυχως εληξαν... οκ κανεις το τσεκ απ σου , αλλα εγω το λεω απο οικονομικης αποψης...Αν δεν εισαι στο εξελ στην θεση σ θα περιμενα....Γτ παει να πει οτι θα εισαι στον δευτερο γυρο....Τωρα εγω λειτουργησα ετσι γτ των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν και επειδη δουλευω λεω θα αγχωθω μολις βγουν και πιστευα αντε ΙΟΥΛΙΟ θα καλουσαν για υγειονομικα αρα θα μετρησαν μεσα σε ενα διαστημα Απριλιο με ΙΟυλιο ξερω εγω..Αλλα δεν καλεσαν...Τωρα θα τις κανω γτ ειμαι στο εξελ...Καταλαβες? Πχ ο δευτερος κυκλος πε και τε ειδες δεν εχουν καλεστει ...αν καποιος πχ ειχε κανει απο ΤΕ σ λεω εγω τωρα τις εξετασεις του ΜΑΙΟ τωρα θα εχουν "ληξει"...Αν εχεις ομως χρονο Free κανε τα...Αν δεν εχεις μην πας τσαμπα ακομα....αποψη μου φιλε:-)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες