Το επιβεβαιώνω και εγώ από το δικό μου αξιόπιστο βύσμα. Τους επόμενους μήνες θα βγει προκήρυξη ΕΠΟΠ, να είστε έτοιμοι...Επισκέπτης έγραψε: ↑Δευ Δεκ 09, 2024 3:15 pm Παιδια σιγουρη πηγη θα βγει καποια στιγμη στο μελλον μια προκηρυξη εποπ να ξερετε...
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
5Η παραγραφος δλδ ρωταω εγω τωρα επειδη καποιοι δεν θελουν να μπουν και θα χει χαμηλη απειχηση θα την ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ οι υπολοιποι ΣΟΒΑΡΑ μιλανε ρε; Τι σκατα παιρνουν οι μαλακοπιτουρες ρε. Ειναι λεει μεγαλυτερος ο μισθος στον ιδιωτικο, εκτος απο οτι εγω προσωπικα δεν μπορω να βρω δουλεια στον ιδιωτικο και η πρωτη μου δουλεια ηταν κακη εμπειρια ας τους πει καποιος οτι ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ= μη μονημοτητα. Καπου ελεεος δηλαδη
Δηλαδη τοσους μηνες που περιμεναμε να βγει η προκυρηξη για 1600 ατομα δεν ηξεραν απο αλλες χρονιες οτι θα εχει χαμηλη απηχηση. Επρεπε να φτασει το τελος της χρονιας για να μας το πουνε ενω ειχαν ποσο χρονο. Ειναι η απηχηση και οι πολλες παραιτησεις λογοι για να δινουν ψευτικες ελπιδες σε παιδια που θα καναν τα χαρτια τους δευτερη φορα (εγω) και σε παιδια που ειναι στο οριο αν εβγαινε;. Το μονο που εχω να πω ειναι να ψαξουν να βρουν στο λεξικο λεξεις να περιγραψουν τα ***** τους αν υπαρχουν. Ενα μεγαλο ΧΦΤΟΥ απο μενα στους αναρχοαπλυτους.
-
- Συνταγματάρχης
Τα προβλήματα των ΕΠΟΠ, είναι πολλά και γνωστά. Οι πάντες στο υπουργείο ξέρουν ότι ο θεσμός δεν πείθει πλέον. Έχει πάψει να πείθει εδώ και δύο με τρία χρόνια. Ίσως τους συμφέρει κιόλας, μιας και το φινλανδικό μοντέλο, στηρίζεται σε ελάχιστους μόνιμους. Πιο πολύ την δουλειά την κάνουν, οι κληρωτοί και οι έφεδροι, που δεν κοστίζουν πολύ. Έτσι θα πηγαίνει το πράγμα, από εδώ και στο εξής. Θα σκάμε ένα σκασμό λεφτά, σε εξοπλισμούς, που δεν χρειαζόμαστε και θα βάζουμε ρομπότ, να τους χειρίζονται, αφού θα έχουν παραιτηθεί όλοι! Εκτός και αν πιστεύουν, ότι θα βγει η δουλειά, με τους κληρωτούς μας, που μόνο να πλένουν ξέρουν και τους εφέδρους μας, που έχουν να δουν όπλο δέκα χρόνια και αν!
Μέσα στο 2025 από τις τάξεις του πολεμικού Ναυτικού αποστρατεύονται περί τους 700 ΕΜΘ (σειρά 1990) εκ τών οποίων τουλάχιστον 450 υπηρετούν σε μονάδες του στόλου. Πιστεύετε ο στόλος θα συνεχίσει να υπάρχει μετά από αυτό το χτύπημα αν δεν πάρει ΕΠΟΠ;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Ενδιαφέροντα: Γυμναστικη ζωγραφική φωτογραφία
- Επάγγελμα: Νοσηλευτικη
νομίζω βαρεθήκαμε να το ακούμε:/
διάβασε το τότε και όταν βαρεθείς να διαβάζεις ξανά άκουσε το
Δεν ξερω ποιο ακριβως ειναι το προβλημα σου αγορινα εσυ που σβηνεις τα μυνηματα αλλα δεν κερδιζεις κατι με αυτο. Εγω πρoσωπικα και θα κανω τα χαρτια μου και θα λεω και οτι θελω. Γι αυτους τωρα που αρχισαν παλι τα δηθεν εχω εγκυρη πηγη κτλ αφηστε μας στην ησυχια μας τους υπολοιπους και οταν εχετε στοιχεια για τα λεγομενα σας ΤΟΤΕ ξαναγραψτε σε αυτο το φορουμ μεχρι τοτε συνεχιστε να παιζετε με lego και διαφορα αλλα μωρουδιστικα παιχνιδακια. Καλη συνεχεια και καλες γιορτες
Αρχικα ο λόγος που δεν βγάζουν την προκήρυξη και αργεί είναι ότι γίνονται μαζικές παρατήσεις και αλλάζουν τα άτομα και οι ανάγκες σε κάθε ειδικότητα αυτό γίνεται, η προκήρυξη θα βγει, δεν γίνεται να μην βγει πως να το κάνουμε δεν αλλάζει σε εναν χρόνο όλη η νοοτροπία του στρατού, καλός ή κακός θέλουν άτομα απλά δεν είναι σταθερές οι ειδικότητες και άτομα γιαυτό υπομονή και όλα θα γίνουν υγεία να έχουμε και όλα καλά!
-
- Συνταγματάρχης
Με τις αλλαγές που ετοιμάζουν στον στρατό, το τελευταίο που τους νοιάζει είναι η προκήρυξη των ΕΠΟΠ.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Ενδιαφέροντα: Γυμναστικη ζωγραφική φωτογραφία
- Επάγγελμα: Νοσηλευτικη
ΕντάξειΕπισκέπτης έγραψε: ↑Τρί Δεκ 10, 2024 1:15 pmδιάβασε το τότε και όταν βαρεθείς να διαβάζεις ξανά άκουσε τοmaritinaliarou1 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 10, 2024 12:58 pmνομίζω βαρεθήκαμε να το ακούμε:/Επισκέπτης έγραψε: ↑Δευ Δεκ 09, 2024 3:37 pm
Το επιβεβαιώνω και εγώ από το δικό μου αξιόπιστο βύσμα. Τους επόμενους μήνες θα βγει προκήρυξη ΕΠΟΠ, να είστε έτοιμοι...
Δεν ξέρω ρε παιδιά πάντως εγώ δεν βλέπω φως με την προκυρηξη, ότι νανε ξεφτιλιστικαν ολα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης