Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
-
- Στρατιώτης
- Ενδιαφέροντα: Στρατός
- Επάγγελμα: Μαθητής
Γεια σας υπάρχει κανένας που να γνωρίζει αν θα βγει προκήρυξη για εποπ το 2025
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Στις επόμενες μέρες μέσα με τέλος Νοεμβρίου προσέξτε μακριά από ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ... Σας το λέω εκ πείρας μου το έχω σκυλομετσνιωσει παλεύω να φύγω χωρις να πληρώσω
Καλησπέρα. Έχεις πηγή μέσα από το πολεμικό ναυτικό που είσαι ότι θα βγεί τις επόμενες ημέρες η προκήρυξη; Πόσους θα πάρει στο πολεμικό ναυτικό?
καλησπέρα φίλε, γιατί το μετάμιωσες το πολεμικό ναυτικό; Λίγη βοήθεια γιατί ενδιαφέρομαιΕπισκέπτης έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 17, 2024 1:47 am Στις επόμενες μέρες μέσα με τέλος Νοεμβρίου προσέξτε μακριά από ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ... Σας το λέω εκ πείρας μου το έχω σκυλομετσνιωσει παλεύω να φύγω χωρις να πληρώσω
Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω το παιδί που λέει ότι είναι στο ναυτικό και θέλει να φύγει. Σας έχουν πει ότι θα βγεί αυτή την εβδομάδα ή την επομένη η προκήρυξη πρώτον. Και δεύτερον ξέρεις περίπου πόσα άτομα θα πάρει για πολεμικό ναυτικό φέτος?
Το ναυτικό ειναι ανάλογα σε ποιο πλοίο είσαι γιατί το πλοίο ειναι το αντίστοιχο στρατόπεδο του στρατού ξηράς οπότε μην αγχώνεστε ολα τα ίδια είναι απλά στο ναυτικό έχει περισσότερα λεφτά
Επισκέπτης έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 17, 2024 1:47 am Στις επόμενες μέρες μέσα με τέλος Νοεμβρίου προσέξτε μακριά από ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ... Σας το λέω εκ πείρας μου το έχω σκυλομετσνιωσει παλεύω να φύγω χωρις να πληρώσω
Απο που το ξερεις αυτο; Ειναι σιγουρο γιατι τα σαιτ αλλα λενε
Μαγκες ιανουαριο 1000% εγκυρη πηγη! Προετοιμαστειτε για τα αθληματα
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Αν όντως βγει Ιανουαρίο και μας πετάξουν έξω για λίγες μέρες εμάς τους 97αριδες τι να πω πραγματικά. Τους εύχομαι τα χειρότερα...
Οχι ότι κατηγορώ εσένα, εγώ δε το πιστεύω. Πετάχτηκαν κάτι άλλοι και λέγανε Πάσχα σίγουρη πηγή και καλοκαίρι σίγουρη πηγή οπότε ας το αφήσουμε να πάει μόνο του άμα θέλει να βγει, άκρη δε βρίσκουμε τπτ σίγουρο δεν ειναιglx9 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 08, 2024 6:51 pm Μαγκες ιανουαριο 1000% εγκυρη πηγη! Προετοιμαστειτε για τα αθληματα
Αυτο ακριβώς! Τις είδαμε τις πηγές σας 5 μήνες περιμένουνε και ακόμα ίχνος για την προκήρυξηUshehdndn έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 08, 2024 9:02 pmΟχι ότι κατηγορώ εσένα, εγώ δε το πιστεύω. Πετάχτηκαν κάτι άλλοι και λέγανε Πάσχα σίγουρη πηγή και καλοκαίρι σίγουρη πηγή οπότε ας το αφήσουμε να πάει μόνο του άμα θέλει να βγει, άκρη δε βρίσκουμε τπτ σίγουρο δεν ειναιglx9 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 08, 2024 6:51 pm Μαγκες ιανουαριο 1000% εγκυρη πηγη! Προετοιμαστειτε για τα αθληματα
Παιδιά καλημέρα μια ερώτηση. Έχουμε εικόνα πόσα άτομα έχουν παραιτηθεί από τις τελευταίες σειρές; Γτ αν πχ το ναυτικό έχει πάρει 1500 άτομα αλλά έχουν μείνει 500 εεε δεν το λες και ενίσχυση προσωπικού. Ή αν στο στρατό έχει πάρει 3000 άτομα και έχουν μείνει 1000 για παράδειγμα
Παιδια σιγουρη πηγη θα βγει καποια στιγμη στο μελλον μια προκηρυξη εποπ να ξερετε...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης