Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
niasimas
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από niasimas »

Οι σχολές θέλουν αναβάθμιση, αξιωμτκών και υπ/κων. Οι κληρωτοί θέλουν αναβάθμιση. Οι έφεδροι θέλουν αναβάθμιση. Αυτό που λέει ο φίλος, είναι ότι, όσους και να πάρεις, αν δεν είναι σωστά εκπαιδευμένοι και να έχουν και μία ξεκάθαρη εικόνα για το μέλλον τους, το πρόβλημα της υποστελέχωσης, δεν θα λυθεί. Αν δεν υπάρχει οργάνωση, παντα θα κάποιοι θα φεύγουν και συνέχεια θα είσαι μείον. Είναι φαύλος κύκλος. Ακόμα και οι ειδικές, που αναφέρθηκαν, έχουν ελλέιψεις προσωπικού. Πρέπει να αλλάξουν άλλα πράγματα πρώτα, για να πούμε ότι θα πάρουμε 2000 ΕΠΟΠ και καθαρίσαμε. Πόσοι από αυτούς θα μείνουν, μία πενταετία, με τα τωρινά δεδομένα;
agn89

Δημοσίευση από agn89 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 10, 2025 8:57 am Υπηρέτησα στις ειδικές δυνάμεις και ως θητεία. Παρασκευή απολύθηκα, Δευτέρα ήμουν στο Κεεδ σαν ΟΒΑ. Έκατσα 2 χρόνια σαν Οβα στη 2α Μαλ. Είδα πολλά άτομα από πολλές διαφορετικές μονάδες. Το τι κάναμε και τι τραβήξαμε μόνοι όσοι ήμασταν εκεί γνωρίζουμε.
Μάλλον έπεσες έξω.
Αν δεν ήξερα δεν θα καθόμουν να γράψω για να εμψυχώσω τα παιδιά που περιμένουν. Οι ελλείψεις σε προσωπικό είναι τεράστιες δεν μου αλλάζει κανείς γνώμη, δεν ξεχνάω τις εικόνες που έβλεπα ειδικά τις Παρασκευές (πολλοί καταλαβαίνουν γτ λέω Παρασκευες). Τώρα τι μου λες εσύ που χωρίς να ξερεις είπεςμια αποψη για μενα που υπέθεσες ως σωστή, δεν μπαινω καν στη διαδικασία να ασχοληθώ
Όταν σε μια μονάδα Χ σχεδον το 90% του προσωπικού είναι από μη παραγωγική σχολή, και αυτό αντικατοπτρίζει τη πλειονότητα των μονάδων στις ειδικές δυνάμεις εκτός από μια συγκεκριμένη, το ποιανού η επιμόρφωση κ εκπαίδευση θα προσδόσει στο στράτευμα το λέει το ποσοστό. Και πάλι θέλω να μιλήσω γενικά για όλο το στρατευμα και όχι για ειδικές δυναμεις κλπ που όσοι τα έχουν φαει στη μάπα ξέρουν περί τίνος πρόκειται.
Το θεμα στο φόρουμ έχει σκοπό συζήτησης τη προκήρυξη εποπ για το 25.
Όσοι είστε μάντεις και σκανάρετε προσωπικότητες πίσω από πληκτρολόγια, άντε και στη λίτσα πατέρα.
Ζητώ συγγνώμη απ ολα τα υπόλοιπα παιδιά που θα το διαβάσουν
Και πολύ ωραία απάντησες.
Special

Δημοσίευση από Special »

Αφήστε το κράξιμο γιατί να μπούμε εποπ κτλ για τις κακές απολαβές και τα σχετικά όσοι θέλουν να μπούμε ξέρουμε ότι είναι δύσκολα και σίγουρα ειναι καλύτερα να βρεις μια δουλειά εξω αλλα σε εμάς ειναι το όνειρο μας να ακολουθήσουμε αυτό οπότε αφήστε το τρολ και την καυλαντα και ας ασχοληθούμε με το πως θα βοηθήσουμε τον καθένα που εχει απορίες για το πότε θα βγει και τα αθλήματα
Eleonora
Ανθυπολοχαγός
Ανθυπολοχαγός

Δημοσίευση από Eleonora »

Το γεγονός ότι σήμερα ο Δένδιας έδωσε εντολή για έκτακτες κρίσεις των ανωτάτων Αξιωματικών, αντί να περιμένει τον Μάρτιο που γίνονται κάθε χρόνο, πιστεύω ότι θα λειτουργήσει θετικά ως προς τον χρόνο έκδοσης της προκήρυξης. Δηλαδή, όταν θα ανακοινωθούν τα ονόματα των νέων, θα μπορέσει και να προχωρήσει η διαδικασία, γιατί τίθεται και ζήτημα αρμοδιοτήτων και υπογραφών των σχετικών αποφάσεων.
Styga
niasimas
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Οι κρίσεις, συνήθως στην Ελλάδα, γίνονται, για άλλους λόγους, από αυτούς που εξυπηρετούν το στράτευμα. Έτσι συνέβη και εδώ. Είναι καθαρά πολιτικές. Είτε κάποιοι δεν συμφωνούν, με αυτά που έρχονται, είτε δεν έχουν θέση στις ΕΔ, για κάποιο λόγο. Ακόμα και αυτό που είπε ο Δένδιας, περί λιγότερους αξιωματικούς, τι μήνυμα δίνει στους νέους αξιωματικούς των σχολών; Πάμε σίγουρα σε μικρότερες ΕΔ! Τώρα, αν αυτά επισπεύσουν την προκ, προσωπικά δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι, στον όποιο προγραμματισμό έχουν, για τους ΕΠΟΠ.
Special

Δημοσίευση από Special »

Ρε παιδιά αλλο οι ανώτεροι αξιωματικοί και αλλο οι εποπ έχουμε υπερβολικά πολλούς ανώτερους αξιωματικούς χωρίς λόγω ενω υπαξιωματικούς κτλ ειναι οριακα πιο λίγοι
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Διαβάζω συνέχεια ότι παραιτήθηκαν τόσοι από το ΠΝ άλλοι τόσοι από τον στρατό ξηράς και ρωτώ ωραια αφού βλέπετε ότι έχετε παραιτήσεις βγάλτε την ***** την προκήρυξη άμαν πια
niasimas
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Special έγραψε: Παρ Ιαν 10, 2025 9:16 pm Ρε παιδιά αλλο οι ανώτεροι αξιωματικοί και αλλο οι εποπ έχουμε υπερβολικά πολλούς ανώτερους αξιωματικούς χωρίς λόγω ενω υπαξιωματικούς κτλ ειναι οριακα πιο λίγοι
Δεν έχουμε υπ/κους και τώρα δεν θα έχουμε και αξ/κους. Και μετά από χρόνια, που δεν θα πηγαίνουν στις σχολές, δεν θα έχουμε τίποτα από τα δύο! Θα λειτουργεί στο αυτόματο, ο στρατός!
Special

Δημοσίευση από Special »

niasimas έγραψε: Παρ Ιαν 10, 2025 11:07 pm
Special έγραψε: Παρ Ιαν 10, 2025 9:16 pm Ρε παιδιά αλλο οι ανώτεροι αξιωματικοί και αλλο οι εποπ έχουμε υπερβολικά πολλούς ανώτερους αξιωματικούς χωρίς λόγω ενω υπαξιωματικούς κτλ ειναι οριακα πιο λίγοι
Δεν έχουμε υπ/κους και τώρα δεν θα έχουμε και αξ/κους. Και μετά από χρόνια, που δεν θα πηγαίνουν στις σχολές, δεν θα έχουμε τίποτα από τα δύο! Θα λειτουργεί στο αυτόματο, ο στρατός!
Είμαστε μια χώρα που δεν έχουμε φιλικές σχέσεις με τους γείτονες δεν γίνεται να μην έχουμε αξ/κους και υπ/κους απλά παίζει να το είπαν σαν δικαιολογία για να καλύψουν το γεγονός ότι οι νέοι έχουν εγκαταλείψει τις στρατιωτικές σχολές κτλ
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Αν δεν αυξήσουν τους μισθούς κάθε χρόνο και χειρότερα θα είναι με τους νέους υποψήφιους, κανείς δεν θέλει να παίρνει 900 ευρώ και να παίρνει μεταθέσεις ανά 3 χρόνια με ότι αυτό συνεπάγεται. Αυτά τα δήθεν επιδόματα των 100 160 ευρώ δεν θα πείσουν κανέναν Έλληνα να ενταχθεί στις ένοπλες δυνάμεις
Guest123

Δημοσίευση από Guest123 »

Καλησπέρα.
Ειμαι στο ναυτικό και ακούγεται από αρκετά καλές πηγές ότι θα βγει προκήρυξη μέχρι τέλη Φεβρουαρίου αλλά κατά 90% θα κατέβει το ηλικιακό όριο στα 25
Επισκέπτης

Με έχουν καλέσει για ειδικό φρουρό αλλά θέλω ΕΠΟΠ αλλά φοβάμαι μήπως χαμηλώσουν το ηλικιακό όριο τι κάνω?
Επισκέπτης

Εννοειται οτι πας για φρουρος διοτι εχεις ηδη κατι χειροπιαστο. Εδω ειμαστε εντελως στο σκοταδι και δεν ξερουμε καθολου τι μας ξημερωνει.
Dimitris2005

Δημοσίευση από Dimitris2005 »

Ρε παιδιά να λέμε την αλήθεια και εγώ προτιμώ ειδικός φρουρός παρά εποπ αλλά τι ελπίδες έχω να με πάρουν. Έχω 15 απολυτήριο Λυκείου αγγλικά προφισενσι (c2) δίπλωμα για μηχανή αμάξι και φορτηγό νομίζω δεν έχω ελπίδες είναι λίγα τα μόρια που συγκεντρώνω εσείς τι λέτε θέλω την γνώμη σας ευχαριστώ πολύ από τώρα σε όπιο τσακάλι απάντηση ??
Επισκέπτης

Παιδιά καλησπέρα πιστεύετε θα βγει τώρα η προκήρυξη ή πάλι θα μας κοροϊδεύουν όπως κάνουν;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες