Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Άμα γίνει αυτό με τα όρια τεράστιο σκάνδαλο 3 σειρές ΕΠΟΠ χαμένες και ενώ λένε όλοι δεν υπάρχουν άτομα εντωμεταξυ αν γίνει θα γίνει τελευταία στιγμή.
Μπορεί και να πρόκειται για δόλωμα εκ μέρους του ΥΠΕΘΑ. Σε φάση ας τους φοβησω λίγο με πιθανή αλλαγή των ορίων για να δηλώσουν περισσότεροι. Δεν θα μου έκανε εντύπωση πλέον αφού πέρυσι στους ΕΠΟΠ αν ζητούσε 10 άτομα πήρε 7 του έφυγαν οι 4 και από τους 3 που έμειναν οι 2 στα 3 χρόνια θα φύγουν.
Και τους 98ρηδες μπορεί και τους 97ρηδες, τα περισσότερα που βγάζουν. Στα σαιτ αλλάζουν όλη την ώρα
Τα ηλικιακά όρια μπορεί να αλλάξουν μόνο για τις ειδικές δυνάμεις όχι για τα υπόλοιπα εγώ έτσι πιστεύω και έτσι είναι το λογικό … δεν γίνεται να μην έχει κόσμο να θέλει άτομα και να κάθεται να μειώνει ηλικιακά όρια …
Μακάρι να πάρει και τους 97
Μη μείνουν έξω τα παιδιά για τις βλακείες τους
Μη μείνουν έξω τα παιδιά για τις βλακείες τους
Παιδιά εδώ λέει ότι το όριο ηλικίας από εδώ και πέρα στις προκηρύξεις ΕΠΟΠ θα είναι 25. Πολύ φοβάμαι ότι είναι οριστικό γιατί 25+35=60 και μετά σύνταξη
https://www.facebook.com/share/v/19hcDx2urb/
https://www.facebook.com/share/v/19hcDx2urb/
Αυτός όντως είπε ότι το όριο από 28 πήγε στα 25.
Οπότε καληνύχτα μας
Οπότε καληνύχτα μας
Σκατα τά έκανε η ΠΟΜΕΝς, πήγε και καλά να φτιάξει το ένα πρόβλημα και άφησε εκτός όλα τά παιδιά από τό 97 έως και τό 99 και μέχρι νά βγεί η προκήρυξη μπορεί να είναι καί εκτός και τού 2000.
Ρε μάγκες δεν έχει λογική στο να βγάλουν τόσες χρονιές έξω, με το ζόρι μαζεύονται τα άτομα,2000 λέει θα πάρουν αν βγάλουν 97 98 99 έξω πως θα μαζευτούν οι αίτησης;
Παιδιά εγώ είμαι γεννημένος το 2000 αν βγει η προκήρυξη αρχές του 25 θα μπορώ να καταθέσω χαρτιά;
Δεν είναι σίγουρο αρχικά το υπουργείο για το σχέδιο έως το 30 δεν ανέφερε κάτι τέτοιο αν γίνει είναι άδικο πολύ σκάνδαλο.Επισκέπτης έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 29, 2024 5:34 pm Σκατα τά έκανε η ΠΟΜΕΝς, πήγε και καλά να φτιάξει το ένα πρόβλημα και άφησε εκτός όλα τά παιδιά από τό 97 έως και τό 99 και μέχρι νά βγεί η προκήρυξη μπορεί να είναι καί εκτός και τού 2000.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Ενδιαφέροντα: Γυμναστικη ζωγραφική φωτογραφία
- Επάγγελμα: Νοσηλευτικη
Τώρα πάει για Ιανουάριο - Φλεβάρη ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες