Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Καλά κάτσε να μας πιάνει το όριο ηλικίας πρώτα και μετά ασχολούμαστε και με τις ειδικότητες.
Αντε να βγει τώρα τον Δεκέμβριο η προκήρυξη να τελειώνουμε…
Επισκέπτης έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 01, 2024 9:12 pm Αντε να βγει τώρα τον Δεκέμβριο η προκήρυξη να τελειώνουμε…
***** ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ αμα δεν την βγαλουν και αυτον τον μηνα εγω μονο αυτο θα πω και ας κανουν οτι θελουν. Βαλαν τον Δενδια υπουργο που ειναι τελειως ασχετος και με αυτα που γινονται με τα νοσοκομεια και με ολα που σχολιαζε και ενας σε ενα σαιτ. Αντι να ασχοληθουν με το προσωπικο και να βγαλουν καμια επισημη ανακοινωση ασχολουνται με τον να παρουν καραβια και με το να φταιξουν mobile app λες και αυτα μας ελειπαν. Μπας και τα εχουν κανει πλακακαι δενδιας μητσοτακης και γινεται τιποτα απο πισω ***** τα υπουργεια τους ***** στο διαλο ανερουβαλοι.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Ενδιαφέροντα: Γυμναστικη ζωγραφική φωτογραφία
- Επάγγελμα: Νοσηλευτικη
Που είναι όσοι ξέρουν πότε θα βγει ; Είπαν πριν τον Ιανουάριο του 2025 δε γίνεται να βγει. Άρα τέλη ή Φλεβάρη ;
Καλημέρα στον φίλο Ψινάκη!
Εχει καμία έμπνευση για σήμερα ;
Γιατί όταν του λέω κάποια πραγματάκια αυτός μας αναφέρει τα όνειρα που θέλει και όπως τα θέλεις..
Εχει καμία έμπνευση για σήμερα ;
Γιατί όταν του λέω κάποια πραγματάκια αυτός μας αναφέρει τα όνειρα που θέλει και όπως τα θέλεις..
Φίλη μαριτινα κανένας δεν ξέρει πότε θα βγει μην ακούς τις αερολογίες του καθενός …
maritinaliarou1 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 02, 2024 12:37 am Που είναι όσοι ξέρουν πότε θα βγει ; Είπαν πριν τον Ιανουάριο του 2025 δε γίνεται να βγει. Άρα τέλη ή Φλεβάρη ;
Καλησπέρα μαρίνα μου.
Αν δεν αλλάξει κάτι αρχές Μαρτίου με μέσα Φλεβάρη.
Φέτος ξέχασε το
Maritina *Diagonismos έγραψε: ↑Δευ Δεκ 02, 2024 2:45 pmmaritinaliarou1 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 02, 2024 12:37 am Που είναι όσοι ξέρουν πότε θα βγει ; Είπαν πριν τον Ιανουάριο του 2025 δε γίνεται να βγει. Άρα τέλη ή Φλεβάρη ;
Καλησπέρα μαρίνα μου.
Φέτος ξέχασε το
εσυ που τα ξερεις ολα με τα ορις τι θα γινειDiagonismos έγραψε: ↑Δευ Δεκ 02, 2024 2:45 pmmaritinaliarou1 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 02, 2024 12:37 am Που είναι όσοι ξέρουν πότε θα βγει ; Είπαν πριν τον Ιανουάριο του 2025 δε γίνεται να βγει. Άρα τέλη ή Φλεβάρη ;
Καλησπέρα μαρίνα μου.
Φέτος ξέχασε το
ορια*Diagonismos έγραψε: ↑Δευ Δεκ 02, 2024 2:45 pmmaritinaliarou1 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 02, 2024 12:37 am Που είναι όσοι ξέρουν πότε θα βγει ; Είπαν πριν τον Ιανουάριο του 2025 δε γίνεται να βγει. Άρα τέλη ή Φλεβάρη ;
Καλησπέρα μαρίνα μου.
Φέτος ξέχασε το
Λοιπόν θα το πω μια φορά και δεν θα με απασχολήσει καθόλου τι θα βγει και θα πει ο κάθε ένας εδώ μέσα.Επισκέπτης έγραψε: ↑Δευ Δεκ 02, 2024 4:05 pmεσυ που τα ξερεις ολα με τα ορις τι θα γινειDiagonismos έγραψε: ↑Δευ Δεκ 02, 2024 2:45 pmmaritinaliarou1 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 02, 2024 12:37 am Που είναι όσοι ξέρουν πότε θα βγει ; Είπαν πριν τον Ιανουάριο του 2025 δε γίνεται να βγει. Άρα τέλη ή Φλεβάρη ;
Καλησπέρα μαρίνα μου.
Φέτος ξέχασε το
Ισως πάει το ηλικιακό όριο στα 25 έτη (παλιά κάποτε πριν γεννηθείτε εσείς ήταν στα 23 ένα φεγγάρι) όλα αυτά είναι ακόμα μέσα σε ένα καζάνι και γυρνάνε.
Δηλαδή θες να μου πεις για ειδικότητα που θέλει ΑΕΙ προλαβαίνεις μέχρι τα 25 να κάνεις θητεία προϋπηρεσία ένα χρόνο και να πάρεις το πτυχίο σου;Diagonismos έγραψε: ↑Δευ Δεκ 02, 2024 4:13 pmΛοιπόν θα το πω μια φορά και δεν θα με απασχολήσει καθόλου τι θα βγει και θα πει ο κάθε ένας εδώ μέσα.
Ισως πάει το ηλικιακό όριο στα 25 έτη (παλιά κάποτε πριν γεννηθείτε εσείς ήταν στα 23 ένα φεγγάρι) όλα αυτά είναι ακόμα μέσα σε ένα καζάνι και γυρνάνε.
Γιαυτο είναι ακόμα στον αέρα αν αλλάξει ή όχι.Επισκέπτης έγραψε: ↑Δευ Δεκ 02, 2024 4:28 pmΔηλαδή θες να μου πεις για ειδικότητα που θέλει ΑΕΙ προλαβαίνεις μέχρι τα 25 να κάνεις θητεία προϋπηρεσία ένα χρόνο και να πάρεις το πτυχίο σου;Diagonismos έγραψε: ↑Δευ Δεκ 02, 2024 4:13 pmΛοιπόν θα το πω μια φορά και δεν θα με απασχολήσει καθόλου τι θα βγει και θα πει ο κάθε ένας εδώ μέσα.
Diagonismo έγραψε: ↑Δευ Δεκ 02, 2024 6:24 pmΓιαυτο είναι ακόμα στον αέρα αν αλλάξει ή όχι.Επισκέπτης έγραψε: ↑Δευ Δεκ 02, 2024 4:28 pmΔηλαδή θες να μου πεις για ειδικότητα που θέλει ΑΕΙ προλαβαίνεις μέχρι τα 25 να κάνεις θητεία προϋπηρεσία ένα χρόνο και να πάρεις το πτυχίο σου;Diagonismos έγραψε: ↑Δευ Δεκ 02, 2024 4:13 pm
Λοιπόν θα το πω μια φορά και δεν θα με απασχολήσει καθόλου τι θα βγει και θα πει ο κάθε ένας εδώ μέσα.
Tι εννοεις για αυτο ειναι στον αερα; Προσωπικα δεν με κοφτει ουτε το οριο ουτε η ειδικοτητα που χω βαλει στο ματι απαιτει πτυχιο. Εννοεις οτι αργουν να την βγαλουν γι αυτο τον λογο; Ξερεις πραγματα και δεν τα λες;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες