Devilangel έγραψε:Καλησπέρα παιδια έχω διαγνωστεί με μεικτή αγχωδης και καταθλιπτική διαταραχή από ιδιώτη γιατρό.
Ο συγκεκριμένος μου συνταγογράφησε cipralex 10mg/μερα για ένα μήνα και μετά βλέπουμε. Λογικά θα τα συνεχίσω.
Στο ζουμί, είναι να παρουσιαστω και δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα κάνω την διαδικασία μέσω φρουραρχειου ή μέσω της μονάδας.Είμαι στη πρώτη αναβολή για λόγους υγείας. Που θεωρείτε οτι ειναι πιο άμεσο;
Έχω κάποιες απορίες
1) μπορουν να δουν αν εργάζεται κάποιος ή όχι; Η λογική λέει όχι γιατί μπαίνεις με τους κωδικους σου στο taxis net.
2) υπάρχει περίπτωση να μην μου δώσουν αναβολή και να με κρατήσουν παρα το ότι έχω δώσει γνωμάτευση και έχω δηλώσει ότι λαμβάνω αγωγή;
3) εγώ δεν έχω πλεον την συνταγή διότι την έδωσα στο φαρμακείο για να παρω τα φάρμακα, όταν δηλώσω ότι λαμβάνω αγωγή αρκεί να έχω μόνο τα φάρμακα μαζί μου; Εφόσον την συνταγή την έδωσα στο φαρμακείο.
4) έχει κάνει κανένας είτε την διαδικασία του φρουραρχειου είτε της μονάδας; Αν ναι ας πει την εμπειρία τώρα που υπάρχει covid.
Ευχαριστώ!
Αν δεν έχεις πρόβλημα να μετακινηθείς στο στρατόπεδο πήγαινε εκεί με σύνοδο και θα έχεις τελειώσει την ίδια μέρα αλλιώς φρουραρχειο
1) Δεν μπορούν να το δουν ούτε να το συμπεράνουν γιατί και οι άνεργοι ασφαλιζονται ώστε να παίρνουν φάρμακα.
2) Εξαιρετικά δύσκολο, στην Αθήνα που έχω πάρει 3 αναβολές δεν είχα κάποιο θέμα.
3) Συνήθως σε ρωτάνε τι φάρμακα παίρνεις. Πολλές φορές ο γιατρός στη γνωμάτευση γράφει τι φάρμακα παίρνεις. Τα φάρμακα να τα έχεις μαζί σου μόνο αν πας μέσω στρατοπέδου, στο φρουραρχειο απλώς θα σε ρωτήσουν.
4) Είχα κάνει το Μάιο μέσω φρουραρχειου, είχε λίγο κόσμο και ξεμπέρδεψα σε μια ώρα. Επίσης πήγα και στις 11 του μήνα φρουραρχειο για την απαλλαγή. Είχε απειροελαχιστο κόσμο, στις 7.30 είχε γύρω στα 15 άτομα. Πιο πολύ περιμέναμε να έρθει ο γιατρός και μόλις ήρθε είχα τελειώσει μέσα σε 5 λεπτά. Επίσης ήρθε ακριβώς την επόμενη μέρα το χαρτί απτην στρατολογια που με καλεί για παρουσίαση στην επιτροπή απαλλαγών μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου. Απλώς περιμένω να περάσουν κάποιες μέρες για να κλείσω ραντεβού