ANONYMOUS έγραψε:Παιδιά έχω απελπιστεί είμαι στον βόλο στις ειδικές δύναμης στο 505 έχω χαλάσει του κόσμου τα λευτα και θέλω μια μετάθεση για λαμία άμεσα οποιος θέλει να βοηθήσει το AΣΜ μου είναι 103/00000/114
Δυστυχώς απο τον Βόλο θα απολυθείς λόγω πλήρους θητείας. Προσπάθησε να κάνεις οικονομία. Αυτό είναι δικό σου θέμα.
ANONYMOUS έγραψε:Παιδιά έχω απελπιστεί είμαι στον βόλο στις ειδικές δύναμης στο 505 έχω χαλάσει του κόσμου τα λευτα και θέλω μια μετάθεση για λαμία άμεσα οποιος θέλει να βοηθήσει το AΣΜ μου είναι 103/00000/114
Μπορείς να δηλώσεις παραμένοντας και να απολυθείς απο κύπρο αλλά δεν νομίζω να το πράξεις. Σε αντίθετη περίπτωση κατά πάσα πιθανότητα επαναπατρίζεσαι ώς εκπαιδευτής στο Μ. Πεύκο.
Παιδια εχω μια αποροια... Αν υπαρχει καπου απαντημενη στειλτε μου το λινκ σας παρακαλω.(δεν εκατσα να ψαξω). Λοιπον παρουσιαζομαι σις 10-9 στο Πευκο... Η αποροια μου η εξης : Υπαρχει περιπτωση να μεινω στο Μ. Πευκο ; Ή δεν γινεται αυτο; ... Μετα... Οτι και να γινει θα σε στειλουν σε μοναδα. Ευχαριστωω
Μια ερώτηση περι κατανομής των φαντάρων μετα το ΚΕΕΔ. Αυτοί που δηλώνουν ΜΑΚ (αμφιβιοι) και είναι απο Μακεδονία λογικά τους στέλνουν σε βόρειο νησί π. Χ Μυτιλήνη όπως τους ΛΟΚ που τους στέλνουν κυρίως Δράμα; Η είναι τυχαίο και μπορεί να βρεθείς Κως
Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση πηρα μεταθεση για την 1 μαλ ξερεις κανεις αν θα με πανε αργοτερα στην 2 μαλ ασπροπυργο και αν ναι μετα απο ποσο καιρο; Ευχαριστω!
Τυπε, εισαι αμεταθετος στη 1η ΜΑΛ, με λιγα λογια θα απολυθεις απο εκει και τη 2α ΜΑΛ θα τη δεις μονο οταν περασεις ΣΒΕΑ επειδη η σχολη και η μοιρα συστεγαζονται στο ιδιο στρατοπεδο.