Μεταβίβαση του Emb-135BJ στην Κυπριακή Δημοκρατία

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για την πρόληψη αυτοματοποιημένων υποβολών φόρμας από κακόβουλη χρήση.
Εικονίδια smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Το BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [img] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΑΝΟΙΧΤΑ

Περίληψη Θέματος
   

Αναπτυγμένη προβολή Περίληψη Θέματος: Μεταβίβαση του Emb-135BJ στην Κυπριακή Δημοκρατία

Μεταβίβαση του Emb-135BJ στην Κυπριακή Δημοκρατία

από Togo » Παρ Σεπ 02, 2022 11:10 pm

Νομίζω ότι και εμείς τα ERJ-135 τα είχαμε πάρει απο τη Βραζιλία ώς "αντισταθμιστικό όφελος". Δέν τα πληρώσαμε. Γιατί άν ήταν να πάρουμε και VIP αεροσκάφος θα πέρναμε λογικά ERJ-145 για λόγους ομοιοτυπίας. Συνεπώς για μιά ακόμα φορά στέλνουμε στη Κύπρος αχρειάστο υλικό.

Να βάλουν πάνω τη σημαία του έθνους τους και αυτοί συμβολικά για να θυμίζουν στους Ευρωπαίους πόσο υποκριτές είναι.

Μεταβίβαση του Emb-135BJ στην Κυπριακή Δημοκρατία

από yandr » Παρ Σεπ 02, 2022 6:25 pm

Παραδόθηκε το αεροσκάφος που δώρισε η ελληνική κυβέρνηση προς την Κυπριακή Δημοκρατία σε επίσημη τελετή που έγινε στην 112 Πτέρυγα Μάχης Ελευσίνας, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, και θα είναι πλέον στη διάθεση της Κύπρου.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που είμαστε σε θέση να προβούμε σε αυτή την κίνηση αλληλεγγύης προς την Κύπρο.H Κύπρος στάθηκε πάντα δίπλα στο πλευρό της πατρίδας μας όταν δοκιμαστήκαμε πρόσφατα, σε μεγάλες φυσικές καταστροφές. Να ευχαριστήσω ακόμα μια φορά για την πολύ γενναιόδωρη δωρεά σας που αφορά την περιοχή του Ματιού, μία φυσική καταστροφή που τόσο μας πόνεσε και συγκλόνισε τον Ελληνισμό. Θα βρεθούμε σύντομα στη θεμελίωση των κατοικιών που θα καλύψουν τις ανάγκες συμπολιτών μας που έχασαν το σπίτι τους εκείνη τη φρικτή βραδιά», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Πηγή


Μεταβίβαση του Emb-135BJ στην Κυπριακή Δημοκρατία

από alan723 » Τετ Αύγ 24, 2022 2:22 pm

Το άρθρο δεν τα γράφει σωστά. Το αεροπλάνο στην φωτογραφία και το αεροπλάνο που δωρίσαμε είναι το Embraer135LR.

Μεταβίβαση του Emb-135BJ στην Κυπριακή Δημοκρατία

από yandr » Τρί Αύγ 23, 2022 9:10 pm

Η Ελληνική Κυβέρνηση μεταβίβασε στην Κύπρο το Προεδρικό Αεροσκάφος Gulfstream, μετά την απόκτηση του Falcon-7X, που ήρθε μαζί με τα Rafale.

Πρόκειται για ένα αεροσκάφος VIP με δυνατότητα μεταφοράς 12 υψηλών προσώπων και 4 άτομα πλήρωμα.2 στο πιλοτήριο (κυβερνήτης συγκυβερνήτης) και 2 ως βοηθητικό προσωπικό (μηχανικός - φροντιστής).

enikos.gr


Κορυφή