Πάμε για πόλεμο; |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 13 1415 16 17 23> |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
Nassos ![]() Α/ΓΕΣ ![]() Μέλος από: 12/Νοεμβρίου/2005 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 10629 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Καμμένος: Από τουρκικές ΝΟΤΑΜ περιμέναμε θερμό επεισόδιο στην Κύπρο την Πρωτομαγιά |
|
![]() |
|
Nassos ![]() Α/ΓΕΣ ![]() Μέλος από: 12/Νοεμβρίου/2005 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 10629 |
Το Barbaros απαντά με οθωμανικά εμβατήρια στις κλήσεις των Κυπρίων να απομακρυνθεί |
|
![]() |
|
George ![]() Πολίτης ![]() |
Εσύ φώναζε πρωί-βράδυ ότι ευδοκιμούμε και ευημερεύουμε και βλέπετε ΤΑ ΠΆΝΤΑ άσπρα. Εγώ σου λέω ότι η Ελλάδα δεν έχει πάνω από 10-20 χρόνια ζωής. |
|
![]() |
|
Jim447 ![]() Υποδεκανέας ![]() ![]() Μέλος από: 18/Ιουλίου/2016 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 26 |
Εσύ φώναζε πρωί-βράδυ ότι ευδοκιμούμε και ευημερεύουμε και βλέπετε ΤΑ ΠΆΝΤΑ άσπρα. Εγώ σου λέω ότι η Ελλάδα δεν έχει πάνω από 10-20 χρόνια ζωής.[/QUOTE] " Ό, τι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο είναι και η Ελλάδα για την οικουμένη " -Γκαίτε Η Ελλάδα και οι Έλληνες δεν μπόρουν να εξαφανιστούν έτσι απλά, έχει χυθεί πολύ ηρωικό αίμα και θα χυθεί και άλλο όταν χρειαστεί. _________________________________________________________________________________________________ " Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει δεν τη σκιάζει φοβέρα καμιά μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά " _________________________________________________________________________________________________ |
|
🇬🇷 ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ🇬🇷
|
|
![]() |
|
Έσω έτοιμοι...
|
|
![]() |
|
Godrego ![]() Υποψήφιος Βαθμοφόρος ![]() Μέλος από: 19/Μαρτίου/2018 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 18 |
Παιδιά, σε περίπτωση πολέμου με Τουρκία τι πιστεύετε θα έχουν ως κύρια αποστολή η κάθε μια Ε. Δ.Μιλάω φυσικά για όσους πάνε για επιστράτευση ΌΧΙ για μόνιμους. Θα με ενδιέφερε αρκετά να ακούσω τις απόψεις σας με βάση την εκπαίδευση που έχουν τους μήνες της θητείας τους.
Π. Χ. Πιστεύετε πως προς πλειοψηφία οι ΤΠΝ, ΛΟΚ και οι ΜΥΚ θα είναι κυρίως επίθεση και οι ΜΑΚ και αλεξίπτωτα κυρίως άμυνα; Θέλω να μάθω κυρίως τι ρόλο πιστεύεται πως θα έχουν οι ΤΠΝ γιατί έχω ακούσει πως δυστυχώς είναι προορισμένοι για θάνατο κατά μεγάλο ποσοστό, μάλιστα ένας γνωστός μου μου είπε πως οι πεζοναύτες κατά 90% θα Φύγουν πρώτοι.
|
|
![]() |
|
Νίκος ΜΑΚ ![]() Πολίτης ![]() |
Κρέας για πολυβόλα γίνονται οι πεζοναυτες μεγάλε. Δεν είναι για όλους. Θαρσειν Χρη
|
|
![]() |
|
Godrego ![]() Υποψήφιος Βαθμοφόρος ![]() Μέλος από: 19/Μαρτίου/2018 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 18 |
Ευχαριστώ Νίκο, θα ήθελα να ακούσω και άλλες έμπειρες απόψεις, όποιος θέλει να μου πει την άποψή το είναι πέρα από ευπρόσδεκτος.
|
|
![]() |
|
samloxias ![]() Υπολοχαγός ![]() ![]() Μέλος από: 12/Φεβρουαρίου/2013 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 360 |
Εσύ μεγάλε πού βρίσκεσαι; Στην απόβαση της νορμανδίας ακόμη;
|
|
![]() |
|
Πιστεύω 10 χρόνια αναμονής έφτασαν στο τέλος...
|
|
![]() |
|
giannismar ![]() Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός ![]() Μέλος από: 28/Οκτωβρίου/2015 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 163 |
Τι εννοεις Νασσο?
|
|
![]() |
|
10 χρόνια όλο για πόλεμο και για πόλεμο με τη Τουρκία στο θέμα της υφαλοκρηπίδας-ΑΟΖ-αιγιαλίτιδας ζώνης άκουγα και τίποτα δεν γινόταν.
Φαίνεται τώρα ότι μπήκαμε σε πολύ επικίνδυνη περίοδο. Και είναι τρομακτικό γιατί τέτοια εποχή το 1995 ξεκίνησαν τα επεισόδια πέριξ των Ιμίων με τη γνωστή κατάληξη της 31ης Ιανουαρίου 1996. |
|
![]() |
|
Η σημερινή δήλωση του Α/ΓΕΕΘΑ εκτός από αυτονόητη νομίζω ήταν και προειδοποίηση ότι δεν θα έχουμε ήρεμο 2019.
|
|
![]() |
|
JimA ![]() Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός ![]() ![]() Μέλος από: 29/Ιουνίου/2018 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 165 |
Συμφωνω μαζι σου και ο Αποστολακης τονισε ξεκαθαρα οτι σε ενδεχομενη τριβη με τους απεναντι θα σταθουμε μονο οι Ελληνες οπως παραδοσιακα δηλαδη. Βλεπετε ο ανοητος ο τραμπ πως προδωσε τους κουρδους αδιστακτοι οι αμερικανοι δεν κοιταν συμμαχους.
|
|
![]() |
|
Νομίζω και με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο η Τουρκία θέλει πόλεμο, στέλνοντας το γεωτρύπανο Fatih για "drilling operations" έξω από την Πάφο.
TURNHOS N/W :0560/19 ![]() |
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 13 1415 16 17 23> |