Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 23 2425 26 27 101> |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
|
pro777 ![]() Δεκανέας - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 04/Σεπτεμβρίου/2019 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Μετά από 3 χρόνια αναβολες στο σύνολο παίρνεις απαλλαγή
|
||
![]() |
||
BigSoldier ![]() Αρχιλοχίας ![]() ![]() Μέλος από: 04/Απριλίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 132 |
|
2 χρόνια φίλε.
|
||
![]() |
||
Grteo ![]() Δεκανέας - ΕΠΟΠ ![]() Μέλος από: 30/Αυγούστου/2019 Θέση: Glyfada, Ελλάδα Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 68 |
|
Εγώ τώρα μπαίνω τον Ιούνιο
Ποια διαδικασία χρειάζεται για αναβολή ;
|
||
![]() |
||
milos ![]() Υποψήφιος Βαθμοφόρος ![]() Μέλος από: 09/Ιανουαρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 11 |
|
εγω πχ π εχω αναβολη λογω σπουδων μεχρι το μαρτιο του 21, αλλες δυο αναβολες μπορω να παρω αν θελησω για μεταπτυχιακο;
|
||
![]() |
||
op84 ![]() Πολίτης ![]() |
|
Γειά σου φίλε! Αυτή την 6μηνη αναβολή είχαν προτείνει και στο φρουραρχείο όταν είχες πάει; Σε ευχαριστώ και καλή δύναμη.
|
||
![]() |
||
Prodromoss ![]() Δεκανέας - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 09/Απριλίου/2020 Θέση: Stais Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 52 |
|
Αν έχεις ένα παθολογικο πρόβλημα με ολα τα χαρτιά υπάρχει πιθανότητα να σου κάνουν εξετάσεις;
|
||
![]() |
||
antreas606 ![]() Υποδεκανέας ![]() ![]() Μέλος από: 04/Ιανουαρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 22 |
|
Το χαρτί από το φρουραρχείο έγραφε "πάνω από 4 μήνες" επομένως θα μπορούσε να αποφασίσει ότι ήθελε η επιτροπή απαλλαγών |
||
![]() |
||
antreas606 ![]() Υποδεκανέας ![]() ![]() Μέλος από: 04/Ιανουαρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 22 |
|
Στο φρουραρχείο άφησα φωτοτυπία, στην στρατολογία άφησα το πρωτότυπο. Φαντάζομαι σε 6 μήνες που θα ξανακάνω την διαδικασία θα πάω για νέα γνωμάτευση
|
||
![]() |
||
Γιωργος ![]() Πολίτης ![]() |
|
Παιδιά όταν δεν παρωΑναβολή ενώ εχω χαρτι γιατρού τι μπορώ να κάνω μετά; Γνωριζει κάποιος σετι γίνεται αυτήν. Την. Περίπτωση; Αυτό δηλαδη. Μπορεί να. Αλλάξει με κάποιον τρόπο. μου είπαν από τώρα ότι δεν θα δώσουν αναβολή. Δεν ξέρω τι να κάνω. Οποιος μπορείς ας βοηθήσει παιδιά.
|
||
![]() |
||
Grteo ![]() Δεκανέας - ΕΠΟΠ ![]() Μέλος από: 30/Αυγούστου/2019 Θέση: Glyfada, Ελλάδα Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 68 |
|
Το χαρτί έχεις Γιώργο;
Και γιατί δεν έδωσαν αναβολή?
|
||
![]() |
||
BigSoldier ![]() Αρχιλοχίας ![]() ![]() Μέλος από: 04/Απριλίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 132 |
|
Καλησπέρα. Μπορώ πιο εύκολα να πάρω αναβολή από το στρατόπεδο; Και αν ναι θα χρειαστεί να μείνω μέσα ή θα φύγω μέσα στην ίδια μέρα; Χωρίς χαρτί. Η αναβολή μου θα βγει πιο άμεσα ή θα είναι όπως στο φρουραρχείο που καθυστέρησε; Ευχαριστώ.
|
||
![]() |
||
|
Δεν ξέρω γιατί δεν. Έδωσαν. Για ψυχολογικούς λόγους οι. Οποίοι ισχύουν μάλιστα. απλα. Δεν ήταν. Φορτωμένο. Με.1002 θέματα. μαλλον γι'αυτό. Από. Εδώ και. Πέρα. Τι γίνεται;
|
||
![]() |
||
Pro ![]() Πολίτης ![]() |
|
Δεσ την πάθηση σου στους κωδικούς τι τους βγάζουν
|
||
![]() |
||
|
Τι εννοείς;
|
||
![]() |
||
Pro ![]() Πολίτης ![]() |
|
Η πάθηση που σου γράψει το χαρτί είδες στο φεκ του 2014 και γράφει όλες τις παθήσεις για το τι αναβολή παίρνουν αν παίρνουν και τι Ι βγαίνουν μπορεί αυτό που έχεις να μην δικαιούσαι αναβολή βάση φεκ
|
||
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 23 2425 26 27 101> |