ΛΟΚ vs Πεζοναύτες |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 23 4 5> |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
||||
Deathdiver ![]() Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος ![]() ![]() Μέλος από: 03/Αυγούστου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 273 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Φιλε μου και στα ΛΟΚ δεν κανουν ασκησεις θαλασσιας?
|
|||||
![]() |
|||||
297ΙΜΑΚ ![]() Συνταγματάρχης ![]() Μέλος από: 28/Ιουνίου/2010 Θέση: Front Line Srg Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 1270 |
||||
αλλωστε γι αυτο εμας μας λενε αμφιβιους και τους αλλους ορεινους...
|
|||||
![]() |
|||||
Deathdiver ![]() Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος ![]() ![]() Μέλος από: 03/Αυγούστου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 273 |
||||
A οκ ρωτησα γιατι ενας γνωστος μου που υπηρετησε ΛΟΚ (με 12μηνο) μου ειπε οτι εκαναν ασκησεις θαλασσιας... Υπηρετησε Ναουσα(β μοιρα) και μετα πηγε ρεντινα(δ μοιρα) μεχρι που απολυθηκε...
|
|||||
![]() |
|||||
αντωνης ![]() Πολίτης ![]() |
||||
Φιλε και εγω 212 ημουν αλλα στο 575 χαλκιδα Και μοθ εκανε εντυποση ποθ καποιη μας συγκρινανε με τους καταδρομης θα τους στεναχωρησο αλλα δεν εχουμε καμια σχεσει με τους φλορους και το αποδιξαμε οταν το 92 μπικαμε στι προτι μαλ στι κριτι και τους δεσαμε οπος και στι κινι εκπεδευσι ποθ καναμε το 93 στιν αποωβασι στι καβαλα και παλι τοθς καναμε ρομπα για να μιν αναφερο οτι δεν εχουν καν τις μισες ασκισις ποθ εχουν ι πεζοναυτες οπος αποβασι εικοπτερα και πολλα αλλα Και μιν πεταχτοθν και πουν αλεξιπτοτα γιατι και αυτο το κανοθν ι περισοτερι πεζοναυτες γεια σου ρε σειρα Και σιγνομι για τιν ορθογραφια εχο προβλιμα με το πλικτρολογιο
|
|||||
![]() |
|||||
fideas emk ![]() Λοχαγός ![]() Μέλος από: 04/Δεκεμβρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 447 |
||||
Κοψε κατι παλια νεροκοτα
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Greek_Army ![]() Γενικός Επιθεωρητής Στρατού ![]() Μέλος από: 12/Οκτωβρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 15108 |
||||
αυτή την κόντρα που έχετε μερικοί μου την σπάει. |
|||||
![]() |
|||||
ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ ![]() Πολίτης ![]() |
||||
Οι αλεξιπτωστιτες κανουν εναριες αποβασεις παντου βουνα θαλασσα ειναι αμεσοι δραση συμβη ενας πολεμος μπαμ μπαμ θα πεταξουν αλεξιπτωτιστες οι αλλοι χρειαζονται μεσα για να μεταφερθουν πχ. οι πεζοναυτες ορεινοι και αμφιβιοι ενω οι αλλοι καταδρομεις αλεξιπτωτιστες βουτανε κατευθειαν στο χαος να σωσουν την κατασταση ασε που κανουν τα παντα ορεινα αμφιβια και αλεξιπτωτα extra! δεν εχει νοημα να συγκρινουμε ειμαστε οι καλυτεροι οι πεζοναυτες κανονικα δεν πρεπει να παρουν πρασινο μπερε διοτι ειναι σαν πεζικο απλα ειναι λιγο καλυτερο
|
|||||
![]() |
|||||
REPAINER ![]() Απολυμένος ![]() Μέλος από: 08/Σεπτεμβρίου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 397 |
||||
Τα ιδια ειναι. Τις ιδιες ασκησεις εχουν πανω κατω ολοι πεζοναυτες λοκ και μακ. Και κανουν που δεν παιρνουν μορια και οι πρωτοι. Δεν κανουν κατι παραπανω λοκ και μακ |
|||||
![]() |
|||||
sintoma lokatzis ![]() Ανθυπολοχαγός ![]() Μέλος από: 14/Ιανουαρίου/2010 Θέση: Επιθετικός χαφ Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 340 |
||||
Εγω δεν εχω παει καν στρατο οποτε πολλοι μπορει να με θεωρησετε απειρο για να μηλισω σχετικα με τετοια θεματα! Συνολικα εχω γνωρισει και εχω γινει καλος φιλος με 6 πρασινοσκουφηδες εως τωρα! Ο ενας αλεξιπτωτιστης ο αλλος πεζοναυτης κι ολοι οι υπολοιποι καταδρομεις (ορεινοι και αμφιβιοι) κι απ τους 6 εχω ξεχωρισει ως πιο μαχιμο τον πεζοναυτη και τον αελξιπτωτιστη! Ο αλεξ/της πηγε στρατο πριν καμια 30ρια χρονια και ηταν και ΕΛ. ΔΥΚαριος αν θυμαμαι καλα! Ολοι ξερουν πως τοτε οι καταδρομεις ηταν ακομα πιο σκληραγωγημενοι απο οτι ειναι τωρα... Οσον αφορα το πεζοναυτη πηγε στρατο πριν κανα δυο χρονια και ειναι πραγματικα μαχιμο το παλικαρι! Γυμνασμενος αρκετα, πολυ δυνατος και γενικα ηταν καλος στις βολες που κανανε εκει μεσα!
|
|||||
![]() |
|||||
sintoma lokatzis ![]() Ανθυπολοχαγός ![]() Μέλος από: 14/Ιανουαρίου/2010 Θέση: Επιθετικός χαφ Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 340 |
||||
Μην υποτιματε τους πεζοναυτες ειναι... Αν και δε γνωριζω τοσο καλα οσο πολλοι αλλοι εδω μεσα εγω κοβω τα @@ μου οτι ειναι το ιδιο μαχιμοι με τους καταδρομεις! Οσον αφορα εμενα εχω κανει περιοδευον και εχω δηλωσει καταδρομεις και ευχομαι να παω η ΛΟΚ η ΜΑΚ η αλεξιπτωτα... Οτι κατσει δε με πειραζει! Αλλα και πεζοναυτες να με στειλουν... ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΑΚΟ! Δε θα με χαλασει καθολου
|
|||||
![]() |
|||||
297ΙΜΑΚ ![]() Συνταγματάρχης ![]() Μέλος από: 28/Ιουνίου/2010 Θέση: Front Line Srg Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 1270 |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Σχετικα με το αν πηδαγε μπορει και να χεις δικιο! Ισως να ταν απλως λοκατζης! Εκτως κι αν παιζει το αλλο δηλαδη να εκανε βασικη εκπαιδευση ως αλεξιπτωτιστης στην ελλαδα και μετα να τον στειλανε κυπρο ως καταδρομεα... Οπως και να χει θα τον ρωτησω και θα σου πω! Εξαλου δε μενει μακρια... Στον απο πανω οροφο μενει
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Σαμ Γκαμγκι ![]() Πολίτης ![]() |
||||
Λοιπον για να τελειωνουμε. Υπηρετησα στο 575 ταγμα αμεσης επεμβασης πεζοναυτων με εδρα την αυλωνα. Ο μπερες ειναι πρασινος, παλια ηταν μπλε (μαλιστα εχουν στο διοκητηριο εναν μπλε σε βιτρινα τιμης ενεκεν). Οι πεζοναυτες αυτη τη στιγμη στην Ελλάδα ειναι ο, τι πιο μαχιμο στις ειδικες δυναμεις. Πολλες ασκησεις, αποβασεις, κλασικη 50αρα, αθαλασσία, κατοικιμενες περιοχες, αεραποβασεις, ριψεις αληθινων και οχι εκπαιδευτικων χειροβομβιδων, βολες με m16 (εννοείται!),f/ν minimi ανευ ειδικοτητος! Βολες με baret ανευ ειδικοτητος παλι! Ειμαστε μακραν μαχιμοτεροι απο αλεξιπτωτιστες και καταδρομεις (οι αλεξιπτωτιστες μονο το σχολειο αλεκιπτωτισμου περναν ΤΠτ αλλο το ιδιεταιρο). Πηρα μολύβι και χαρί και κάθισα να γράψω του πέζοναύτη τα βάσανα να σας περιγράψω...
|
|||||
![]() |
|||||
giwrgos19 ![]() Δεκανέας - Έφεδρος ![]() ![]() Μέλος από: 24/Ιανουαρίου/2011 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 57 |
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
Μόνο φτερά των 'αετών' βρίσκεις μετά τις μπόρες, γιατί εκείνα τα πουλιά πετούνε τέτοιες ώρες!
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Μα ποσο γελαω οταν βλεπω με τι σιγουρια βγαινει ενας πεζοναυτης και λεει οτι ειναι πιο μαχιμος απο ενα καταδρομεα η οτι ενας καταδρομεας ειναι πιο μαχιμος απο ενα πεζοναυτη...
|
|||||
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 23 4 5> |