Συγγραφέας |
Μήνυμα
Θέμα Αναζήτηση Επιλογές θέματος
|
|
|
πολιτης
Πολίτης
|
Αποστολή: 03/Φεβρουαρίου/2011 ώρα 19:41 |
moikanosEdessa Έγραψε:
Δηλαδη οι πολυτεκνοι αλλοδαποι θα ανοικουν και στην ειδική κατηγορία για τους πολυτεκνους; | εσενα μονο αυτο σε ενοχλησε ε; Για το αν οι πολυτεκνοι αλλοδαποι θα ανηκουν στην ειδικη κατηγορια;
|
 |
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Μέλος από: 26/Μαΐου/2010
Θέση: υψηλη :P
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 528
|
Αποστολή: 03/Φεβρουαρίου/2011 ώρα 19:48 |
πολιτης Έγραψε:
moikanosEdessa Έγραψε:
Δηλαδη οι πολυτεκνοι αλλοδαποι θα ανοικουν και στην ειδική κατηγορία για τους πολυτεκνους; | εσενα μονο αυτο σε ενοχλησε ε; Για το αν οι πολυτεκνοι αλλοδαποι θα ανηκουν στην ειδικη κατηγορια; | οχι δε πιστευω οτι τον ενοχλησε μονο αυτο. Μια ερωτηση εκανε !
|
Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
|
 |
πολιτης
Πολίτης
|
Αποστολή: 03/Φεβρουαρίου/2011 ώρα 19:51 |
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 Έγραψε:
πολιτης Έγραψε:
moikanosEdessa Έγραψε:
Δηλαδη οι πολυτεκνοι αλλοδαποι θα ανοικουν και στην ειδική κατηγορία για τους πολυτεκνους; | εσενα μονο αυτο σε ενοχλησε ε; Για το αν οι πολυτεκνοι αλλοδαποι θα ανηκουν στην ειδικη κατηγορια; | οχι δε πιστευω οτι τον ενοχλησε μονο αυτο. Μια ερωτηση εκανε ! | και γω μια ερωτηση τον εκανα για να μας πει και τι αλλο τον ενοχλησε.
|
 |
Greek_Army
Γενικός Επιθεωρητής Στρατού
Μέλος από: 12/Οκτωβρίου/2009
Πόντοι: 15109
|
Αποστολή: 03/Φεβρουαρίου/2011 ώρα 20:04 |
Λοιπόν για να τελειώνει αυτό το θέμα... Από την στιγμή που θα εχουνε δικαίωμα να δίνουνε θα ισχύει για όλους τα ίδια. Σε όλες τις κατηγορίες, εκτός και αν κάνουνε ξεχωριστή κατηγορία για τους αλλοδαπούς και τους δίνουνε συγκεκριμένο αριθμό εισακτέων.
|
 |
πολιτης
Πολίτης
|
Αποστολή: 03/Φεβρουαρίου/2011 ώρα 20:12 |
Ελα που το θεμα δεν θα τελειωσει εδω οσο θα υπαρχουν αλλοδαποι Στον ελληνικο στρατο. Εκει ειναι το ρεζουμε. Γνωστο οτι θα εχουν τα ιδια δικαιωματα με μας. Το θεμα ειναι να σταματησει αυτο να γινεται.
|
 |
Greek_Army
|
Αποστολή: 03/Φεβρουαρίου/2011 ώρα 20:17 |
Τι να σταματήσει. Τώρα αρχίζει. Τελοσπάντων. Ανούσιο να μιλάμε για κάτι που δεν το καθορίζουμε εμείς.
|
 |
billaras
Υπολοχαγός
Μέλος από: 19/Μαρτίου/2009
Θέση: Greece
Πόντοι: 354
|
Αποστολή: 03/Φεβρουαρίου/2011 ώρα 21:29 |
Να θυμησω οτι υπαρχουν τα ψυχοτεχνικα-τα συμπερασματα δικα σας
|
 |
moikanosEdessa
Υποδεκανέας
Μέλος από: 27/Αυγούστου/2010
Πόντοι: 28
|
Αποστολή: 03/Φεβρουαρίου/2011 ώρα 21:32 |
Απλα ρωτησα επιδη ανηκω στην κατηγορία πολυτεκνων, και η βαση αυτης της κατηγορίας εχει αυξηθεί Αρκετα με την εισαγωγή των τριτέκνων, τωρα Φαντάζομαι θα αυξηθεί ακομα πιο πολυ.
|
 |
moikanosEdessa
Υποδεκανέας
|
Αποστολή: 03/Φεβρουαρίου/2011 ώρα 21:35 |
Παντως εψαξα λιγο στο internet, και κανενα σαιτ ενημερωσης δεν αναφερει κατι, ουτε καν στο υπουργείο αμυνας.
|
 |
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Μέλος από: 26/Μαΐου/2010
Θέση: υψηλη :P
Πόντοι: 528
|
Αποστολή: 03/Φεβρουαρίου/2011 ώρα 22:32 |
moikanosEdessa Έγραψε:
Απλα ρωτησα επιδη ανηκω στην κατηγορία πολυτεκνων, και η βαση αυτης της κατηγορίας εχει αυξηθεί Αρκετα με την εισαγωγή των τριτέκνων, τωρα Φαντάζομαι θα αυξηθεί ακομα πιο πολυ. | πλακα πλακα εγω αυτο δε το σκεφτηκα.  να και κατι που μπορει να βοηθησει. Τεσπα. Οτι ειναι να γινει θα γινει. 
|
Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
|
 |
moikanosEdessa
Υποδεκανέας
|
Αποστολή: 03/Φεβρουαρίου/2011 ώρα 23:56 |
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 Έγραψε:
moikanosEdessa Έγραψε:
Απλα ρωτησα επιδη ανηκω στην κατηγορία πολυτεκνων, και η βαση αυτης της κατηγορίας εχει αυξηθεί Αρκετα με την εισαγωγή των τριτέκνων, τωρα Φαντάζομαι θα αυξηθεί ακομα πιο πολυ. | πλακα πλακα εγω αυτο δε το σκεφτηκα.  να και κατι που μπορει να βοηθησει. Τεσπα. Οτι ειναι να γινει θα γινει.  | σε τι θα μπορουσε να βοηθήσει δηλαδη;
|
 |
lefterisg
Λοχαγός
Μέλος από: 03/Σεπτεμβρίου/2009
Πόντοι: 441
|
Αποστολή: 04/Φεβρουαρίου/2011 ώρα 02:35 |
billaras Έγραψε:
Να θυμησω οτι υπαρχουν τα ψυχοτεχνικα-τα συμπερασματα δικα σας |
Θα τους πετσοκόβουν εκεί λες... ;
|
 |
roverr24
Αντισυνταγματάρχης
Μέλος από: 25/Ιουλίου/2009
Πόντοι: 920
|
Αποστολή: 04/Φεβρουαρίου/2011 ώρα 05:07 |
Δε θα τους πετσοκοψει κανεις γιατι θα βγουν στα καναλια και θα ξηλωθουν οι αξιωματικοι ψυχολογοι ψυχιατροι κτλ και θα φανει το στρατευμα ρατσιστικο με συνεπεια να πληγει η εικονα του, αυτο δε παιζει που λετε απλα
|
 |
Greek_Army
|
Αποστολή: 04/Φεβρουαρίου/2011 ώρα 05:15 |
Πόσο δίκιο έχεις...
|
 |
roverr24
Αντισυνταγματάρχης
Μέλος από: 25/Ιουλίου/2009
Πόντοι: 920
|
Αποστολή: 04/Φεβρουαρίου/2011 ώρα 05:41 |
Αν το καλοσκεφτειτε, το 95 τοις εκατο των Αλβανων μαθητων δε φτανει καν στις πανελληνιες, οσοι δωσουν το 90 τοις εκατο θα παει σε αλλες σχολες και οσοι καταφερουν να μπουνε τελικα θα ειναι λιγοτερα απο 10 ατομα το χρονο
|
 |