Σχολή Ικάρων - Τμήμα Ελεγκτών Αεράμυνας |
Απάντηση ![]() |
Σελ. 1 2 3 9> |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
Nontas ![]() Λοχίας ![]() ![]() Μέλος από: 28/Μαΐου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 94 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αποστολή: 15/Ιουνίου/2020 ώρα 16:38 |
MΠορεί κάποιος να μου εξηγήσει το αντικείμενο της σχολής, την εξελίξη του στελέχους και γενικά αν αξίζει σε σχέση με τα υπόλοιπα ΑΣΕΙ και ΑΣΣΥ;
|
|
![]() |
|
anonymous1 ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 15/Μαΐου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Για τις σχολές Ικάρων Ελεγκτών Αεράμυνας και Ικάρων μηχανικών αεροσκαφών Απαιτείται άριστη οπτική οξύτητα ; Δηάδή ένας υποψήφιος με μυωπία δεν θα γινόταν δεκτός ;
|
|
![]() |
|
GeoCommand ![]() Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός ![]() ![]() Μέλος από: 12/Μαρτίου/2019 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 162 |
Ναι θα είναι στο μηχανογραφικό αυτό το τμήμα.
Για τα αθλήματα διάβασε τη σχετική προκήρυξη.
|
|
Άμμες δέ γ' εσσόμεθα πολλώ κάρρονες
|
|
![]() |
|
ΣΟΦΙΑ ![]() Πολίτης ![]() |
Θα ηθελα να ρωτησω κατι. Θελω να περασω Ικαρων συγκεκριμενα ως ελεγκτης αεραμυνας. Το επιλεγω οταν θα δωσω εξετασεις; Ή δεν επιλεγω κατευθειαν αυτο; Επισης αν διαλεξω αυτο δινω τα ιδια αθληματα με καποιον αλλο υποψηφιο της σχολης;
|
|
![]() |
|
GeoCommand ![]() Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός ![]() ![]() Μέλος από: 12/Μαρτίου/2019 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 162 |
Αν το επιδιωξεις , μπορεις.
Δε γνωρίζω τα κριτήρια των εργαζομένων στην πολιτική αεροπορία. Η κάθε αεροπορική εταιρεία έχει δικούς της κανονισμούς. Πάντως η ΠΑ δεν σε στέλνει στην Πολιτική. Ο, τι κάνεις θα το κάνεις ως ιδιώτης. |
|
|
|
![]() |
|
Spectus ![]() Πολίτης ![]() |
Μπορώ μετά την αποφοίτηση ως μηχανικός ή ελεγκτής αεράμυνας να εργαστώ στην πολίτικη αεροπορία (αφού πρώτα συμπληρώσω τα απαραίτητα χρόνια υπηρεσίας στην πολεμική αεροπορία) ;
|
|
![]() |
|
Βάση 2019
Στα ύψη το τμήμα Ε. Α. Της ΣΙ φέτος: Γεν. Σειρά 18121 Ειδ. Κατηγορία (3648/α) 18067 Καλή σταδιοδρομία σε όλους! |
|
![]() |
|
Αντε με το καλό... Και να μας γράφεις :)
|
|
![]() |
|
Σωτήριος ![]() Πολίτης ![]() |
Σε 7 μέρες θα είμαι μέσα
|
|
![]() |
|
Μάγκες το μόνο που έχω να πω είναι ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ
Αααα και μην μας ξεχνατε , μόλις μαθετε ή μπείτε με το καλό γράψτε μας Άντε να ακολουθούμε εμείς φέτο..
|
|
|
|
![]() |
|
Αν οι υποψήφιοι δεν γνωρίζουν από στρατιωτικές σχολές, μπορεί και να φτάσει στα ύψη. Μπορεί όμως και να μπούμε αν δεν το έχουν δηλώσει αρκετοί υποψήφιοι μιας και είναι κάτι καινούργιο για τα τελευταία χρόνια. Θα δείξει γιατί αν κ Στρατηγάκης έχει πέσει στο περίπου μέσα, τότε έχουμε ελπίδες
|
|
![]() |
|
Γιωργος ![]() Πολίτης ![]() |
Σιγουρα φιλε μου, υψηλοβαθμη σχολη ακομη και φετος
|
|
![]() |
|
Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά κι εγώ είμαι τριτεκνος καί εχω επιλέξει αυτή την σχολή. Βέβαια μην νομίζεις ότι κι εγώ θα την πιάσω εφόσον πρόκειται για ένα μόνο άτομο. Όλο και κάποιος θα έχει γράψει καλύτερα...
|
|
![]() |
|
Γιωργος ![]() Πολίτης ![]() |
Ωραια φιλε, σε ευχαριστω. Ευελπιδων σωματα τουλαχιστον το εχουμε
![]() |
|
![]() |
|
Τι να σου πω αδερφέ δεν ξέρω
. Αλλού βλέπω ;εκτιμήσεις για 17.500 αλλού για 18000+ Καλή επιτυχία!
|
|
|
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. 1 2 3 9> |