Αθλήματα για κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις |
Απάντηση ![]() |
Σελ. 1 2 3 37> |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
PAD ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αποστολή: 09/Ιανουαρίου/2011 ώρα 18:53 |
Γεια σε ολους σας, αν εισαι σε καποιο κεντρο πεζικου και θες να πας ειδικες δυναμεις, τα αθληματα τα κανεις στο στρατοπεδο που εισαι; Και κατι ακομα, εστω και παιρνας σε ολα τα αθληματα και στις καμψεις αντι να κανεις 20 κανεις 15, υπαρχει περιπτωση αν βαλεις βυσμα να σε περασουν; Γιατι τον αδερφο μου που τα περασε τον κοψανε ενω καποιον αλλο που δε τα περασε τον περασανε. Ευχαριστω
|
|
![]() |
|
Greek_Army ![]() Γενικός Επιθεωρητής Στρατού ![]() Μέλος από: 12/Οκτωβρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 15169 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Με το βύσμα όλα γίνονται δυστυχώς... ![]() |
|
![]() |
|
nikos ![]() Πολίτης ![]() |
Ευχαριστω πολυ, και κατι τελευταιο, τα αθληματα για να μπουμε στις ειδικες δυναμεις τα κανουμε στο κεντρο που βρισκομαστε?
|
|
![]() |
|
D.Y.K ![]() Α/ΓΕΝ ![]() Μέλος από: 03/Φεβρουαρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 11976 |
Ναι αγορίνα εκεί θα τα δώσετε.
![]() |
|
![]() |
|
Hyper ![]() Συνταγματάρχης ![]() Μέλος από: 15/Ιουλίου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 1064 |
|
|
![]() |
|
ΝΙΝΙΣ ![]() Πολίτης ![]() |
Παιδια 1 χλμ σε 7 λεπτα η 1 μιλι γιατι εχει διαφορα το ενα με το αλο |
|
![]() |
|
Greek_Army ![]() Γενικός Επιθεωρητής Στρατού ![]() Μέλος από: 12/Οκτωβρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 15169 |
Δεν έχει διαφορά μεγάλε αν δεν μπορείς να βγάλεις 1 μίλι σε 7 λεπτά τι να πας να κάνεις στις ειδικές δυνάμεις |
|
![]() |
|
ΝΙΝΙΣ ![]() Πολίτης ![]() |
Ναι ρε μεγαλε το μιλι 1642 μετρα. Πρωτον δεν ειπα οτι δεν μπορω να τα βγαλω και δευτερον δεν ειπα οτι θα παω ε. Δ απλως ρωταω για να ξερω. |
|
![]() |
|
D.Y.K ![]() Α/ΓΕΝ ![]() Μέλος από: 03/Φεβρουαρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 11976 |
1 μίλι αδερφέ.
Το 1 KM είναι συνήθως σε 4.20! ![]() |
|
![]() |
|
Spectre ![]() Υποδεκανέας ![]() Μέλος από: 30/Ιανουαρίου/2010 Θέση: Πεζοναυτης Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 39 |
Αληθευει οτι αν παρουσιαστεις σε αλλο κεντρο ειδικων δυναμεων δεν δινεις τα αθληματα; Απλα παρουσιαζωμαι ΚΕΤΘ πεζοναυτες...
|
|
![]() |
|
Aν παρουσιαστείς σε άλλο κέντρο δίνεις τα αθλήματα απλά εσύ είσαι ήδη στις ειδικές δυνάμεις (πεζοναύτης) και δεν θα χρειαστεί να δώσεις για να πας πεύκο |
|
![]() |
|
Spectre ![]() Υποδεκανέας ![]() Μέλος από: 30/Ιανουαρίου/2010 Θέση: Πεζοναυτης Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 39 |
Ευχαριστω Greek_Army!
|
|
![]() |
|
Νεος ![]() Πολίτης ![]() |
Καλησπερα σας. Παρουσιαζομαι 7/2 Μεσολογγι, Θελω να παω ε. Δ και συγκεκριμενα Λ. Ο. Κ. 181 cm/68 kg κανω 25-30 καμψεις (δεν τις εχω δουλεψει πολυ) Τα 1000 μετρα σε 4:14:18 (εκανα τεστ στο γηπεδο) Και κανω 14-15 ελξης (αυτες τις εχω δουλεψει) Οποτε τα πρωτα αθληματα τα περναω --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Με αυτο το βιογραφικο ως αρχη πιστευεται οτι σωματικα θα καταφερω να ανταπεξελθω; Και αν ναι σε τι επιπεδο μπορει να φτασω (Σε αυτο θελω να μου πει καπιος την διαφορα καπιου που οταν μπηκε π. Χ εκανε 30 καμψεις και οταν βγηκε;) |
|
![]() |
|
Μητσεας ![]() Πολίτης ![]() |
Αγωνίσματα δίνουν όσοι πάνε αλεξιπτωτιστές και ΗΕΑ. Ολοι οι άλλοι αμφιβιοι, λοκ περνάνε με την ορκομωσία ΠΕΝ. Που και εκεί για να κοπείς πρέπει να τους πείς κόβομαι δεν την παλευω.
|
|
![]() |
|
Νικόλας ![]() Πολίτης ![]() |
Καλημέρα παίδες, είμαι 21 ετών, έχω αναβολή μέχρι το Δεκέμβρη του 2013 για σπουδές, στο Περιοδεύον έκανα τη μ****ία και δήλωσα στρατό ξηράς αλλα θελω να κοψω την αναβολη και να καταταγω στις Ειδικες Δυναμεις.
Σ. Ο. Σ. Καμια ιδεα-βοηθεια ; (συγγνωμη αν ακουγομαι χαζος, απλα εχω την απορια) Ευχαριστω παλληκαρια εκ των προτερων
|
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. 1 2 3 37> |