592 Μ/Κ ΤΠ ΕΚΕ "Μπαλανίκα" - Λιτόχωρο |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 12 |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
Sage ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Μαγκες μπαινω και εγω 22/1 απο Αθηνα, ξερει κανεις τι θα συναντησουμε?
|
|
![]() |
|
dpat ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 19/Φεβρουαρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 1 |
Καλησπέρα.
Παρουσιάζομαι στις 10/03 στο Λιτόχωρο στο στρατόπεδο Έφεδρου Ανθλγού (ΠΖ) Μπαλανίκα Νικολάου» Στο υγειονομικό τμήμα (ως γιατρός). Καταρχάς, θα ήθελα να ρωτήσω αν εκεί πραγματοποιείται ολόκληρη η βασική εκπαίδευση ή μας στέλνουν αλλού μετά από κάποιες μέρες; Επίσης, θα εκτιμούσα αν μπορούσε κάποιος να μοιραστεί εμπειρίες/εντυπώσεις από το κέντρο π. Χ. Πόσο αυστηροί είναι με τα μοντέρνα κινητά και ότι άλλο θέλει να μοιραστεί κάποιος. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
|
|
![]() |
|
jimis ![]() Πολίτης ![]() |
Εχει πεζικο?
|
|
![]() |
|
Χ ![]() Πολίτης ![]() |
2 εβδομάδες Μέχρι ορκομωσια.10 ημέρες άδεια και επιστροφή 3 εβδομάδες για βασική εκπαιδευση
|
|
![]() |
|
Άγιος ![]() Πολίτης ![]() |
ΣΟΣ Παίδες μας στείλανε αμέσως μετά τον Κορονοϊο για βοήθεια στο στρατόπεδο Μπαλανίκα στο Λιτόχωρο για λάτζα και κυλικείο (στις ασκήσεις που κάνουν εκεί) και δεν μας δίνουν καμία άδεια! Έχουμε να γυρίσουμε σπίτια μας ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ! ΣΟΣ
|
|
![]() |
|
Mparmpas ![]() Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός ![]() Μέλος από: 04/Δεκεμβρίου/2017 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 192 |
Θεωρειται η πιο δυσκολη μοναδα του στρατοπεδου αυτου. Αυτο ομως εχει να κανει με οσους υπηρετουν μετα την ορκομωσια, εσας δεν σας αφορα. Το στρατοπεδο εχει υπεροχη θεα στα βουνα, το Λιτοχωρο σαν πολη πολυ ομορφη!
|
|
![]() |
|
Petran ![]() Πολίτης ![]() |
Γειά σας, μάλλον θα παρουσιαστώ στο 592 μ/κ (υγιεινομικο). Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει αν είναι καλά, αν περνάνε κινητά με κάμερα, συμπεριφορές κλπ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
|
|
![]() |
|
mitsos13 ![]() Υποψήφιος Βαθμοφόρος ![]() Μέλος από: 14/Οκτωβρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 16 |
Κινητό περναςς με κλειστά μάτιαα, δεν ελεγχαν ουτε καν βαλιτσες (ΣΤ ΕΣΣΟ 2020)
|
|
![]() |
|
Geotex ![]() Πολίτης ![]() |
Ποσό καιρό περίπου καθόμαστε εκεί πριν πάμε μονάδα;2021 α εσσο
|
|
![]() |
|
petran ![]() Πολίτης ![]() |
Φίλε μου μπορείς να μας πεις πως ήταν οι εγκαταστάσεις και η συμπεριφορά των στελεχών; Εσύ είσαι ακόμα εκεί ή έφυγες;
|
|
![]() |
|
Χάρης ![]() Πολίτης ![]() |
Καλησπέρα παιδιά παρουσιάζομαι και εγώ Λιτόχωρο στις 19/1 υλικού πολέμου. Ξέρουμε τι παίζει γενικά εκεί;
|
|
![]() |
|
GUEST ![]() Πολίτης ![]() |
Παιδιά θα ήθελα να μάθω αν το κψμ στο στρατόπεδο Μπαλανίκα είναι ιδιωτικό η του στρατού... Επίσης έχω πτυχίο νοσηλευτικής καί επειδή δήλωσα ότι εκεί θέλω να παρουσιαστώ (έχω βεβαίωση νοσηλευτικής σχολής) θα ήθελα να μάθω αν έχουν υγειονομικό κέντρο και ποιες είναι οι υπηρεσίες που κάνουν όι υγειονομικοί
|
|
![]() |
|
Guest ![]() Πολίτης ![]() |
Καλησπέρα παιδιά. Μου έχει έρθει η φόρμα υποβολής προτίμησης Σημείου Υποδοχής Οπλιτών. Μία απο τις επιλογές είναι και το στρ. Μπαλανικα στο Λιτόχωρο. Υπάρχει τρόπος να πάω στις διαβιβάσεις εκει; Αν ναι, γνωρίζετε μηπως αν θα μπορω να παω Αθηνα μετα την βασικη εκπαιδευση (μονιμος κατοικος Αθηνας) ;
|
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 12 |