Ψυχοτεχνικά για επαγγελματίες οπλίτες |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 9 1011 12 13 17> |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
|
V@SILIS ![]() Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 01/Ιανουαρίου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 274 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Εσυ μακ περασες?
|
||
![]() |
||
kat ![]() Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός ![]() Μέλος από: 01/Φεβρουαρίου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 185 |
|
ΜΑΚΑΡΙ ΒΡΕ ΜΑΚ! ΜΑΚΑΡΙ!
|
||
![]() |
||
kat ![]() Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός ![]() Μέλος από: 01/Φεβρουαρίου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 185 |
|
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΗ!
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
V@SILIS ![]() Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 01/Ιανουαρίου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 274 |
|
|
||
![]() |
||
matma ![]() Δεκανέας - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 22/Νοεμβρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 14 |
|
Εγω στις 23 έχω ακόμα αλλα πρώτη φορά θα ναι και λίγο άγχος το έχουμε
![]() |
||
![]() |
||
|
λογικο ειναι να εχεις λιγο αγχος. απλα προσπαθησε να το περιορισεις! ναι αυτο ειναι το ματριχ τεστ!
|
||
![]() |
||
matma ![]() Δεκανέας - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 22/Νοεμβρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 14 |
|
Οκ κατάλαβα ευχαριστώ.
![]() |
||
![]() |
||
Ελευθερία ![]() Πολίτης ![]() |
|
Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζει κανείς ας απαντήσει ή όποια παιδιά έδωσαν αυτές τις μέρες.
Υπάρχει περίπτωσει στα ψυχοτεχνικά να έχουν βάλει και μαθηματικά προβλήματα; Ή ερωτήσεις που έχουν σχέση με χημεία; Εγώ ήμουν από ΤΕΕ και είμαι τελείος άσχετη με την χημεία. Ρωτάω γιατί έχω ένα βιβλίο ψυχοτεχνικών που έιναι όμως για Ευελπίδων Ικάρων ΣΜΥΝ κτλ κτλ και έχει μέσα αρκετά πράγματα... Αν ξέρει κανείς ας μας δώσει τα φώτα του! Μην διαβάζω σαν την χαζή άκυρα! |
||
![]() |
||
stavrakas ![]() Επιλοχίας ![]() Μέλος από: 20/Οκτωβρίου/2009 Θέση: 92 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 48 |
|
Οχι ελευθερια δεν εχει τετοιες ερωτησεις. Οι ερωτησεις εχουν σχεση μοναχα για την προσωπικοτητα μας! Πως βλεπουμε την ζωη και αλλα... Ειναι πολυ ευκολα! Τοσο που θελει προσπαθεια για να κοπεις... |
||
![]() |
||
Ελευθερία ![]() Πολίτης ![]() |
|
ΟΚ σε ευχαριστώ Σταύρακα. Ούτε ματριχ έχει με σχήματα; Και καλά να βρούμε ποιο σχήμα ακολουθεί;
Αν όχι τότε πιστεύω να πάνε όλα καλά. Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια! ![]() |
||
![]() |
||
guest ![]() Πολίτης ![]() |
|
έχει κανείς κανα μέσον να δώσει; ... Ή λέτε να τα καταφέρουμε απο μόνοι μας; |
||
![]() |
||
ΟΑΑΕΕ02 ![]() Ταγματάρχης ![]() Μέλος από: 06/Φεβρουαρίου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 741 |
|
|
||
![]() |
||
guest ![]() Πολίτης ![]() |
|
επειδη έχω ξαναπεράσει δε γουστάρω να μπαίνουν κάτι τύποι ή τύπισσες με ύφος κιόλας και εγώ να είμαι απέξω! Για αυτό ρώτησα αν κανείς μοιράζεται το μέσον του Με μένα |
||
![]() |
||
Πέγκυ ![]() Πολίτης ![]() |
|
«Πρέπει να έχετε θάρρος, γιατί το αύριο ίσως είναι καλύτερο. » Θεόκριτος φίλε guest
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 9 1011 12 13 17> |