Μέλος από: 09/Αυγούστου/2019
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 46
Αποστολή: 27/Αυγούστου/2019 ώρα 23:36
Spyros D αυτό ακριβώς έκανε η κοπέλα μου. Κάνει τις μεταφράσεις με υπόδειγμα που έχουν στο γραφείο και η σφραγίδα είναι από τον δικηγόρο που έχει το γραφείο. Με ένα γραμματόσημο πάνω από τον δικηγορικό σύλλογο. Τίποτα άλλο. Φωτοτυπια και γειά σας!
Ούτε φωτοτυπίες πτυχίο και μετά να το μεταφράσει ο δικηγόρος και να το καταθέσεις με μπλε σφραγίδα ούτε τίποτα. Τουλάχιστον αυτό διαβάζω εγώ ρε μάγκες στην παράγραφο που έβαλα πιο πάνω!
Όσοι εχουμε 1900 να μην ελπίζουμε σε ένα θαύμα δλδ ; Αν υποθέσουμε ότι έχουν. γινει 11000 αιτήσεις και οι 8 χιλιάδες είναι στην α και οι υπόλοιποι 3 χιλιάδες στην β !! Εμείς με τα 1900 να μην ελπίζουμε καν ;
Μέλος από: 19/Ιουλίου/2019
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 878
Αποστολή: 27/Αυγούστου/2019 ώρα 23:39
Spyros D. Έγραψε:
Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά αυτό που λέω είναι πως δεν είναι υποχρεωτικό πως ο δικηγόρος που επικυρώνει τον τίτλο, να είναι αυτός που θα κάνει και τη μετάφραση. Μπορείς πχ να πας σε έναν δικό σου ξέρω γω μεταφραστή (μη-δικηγόρο) αν σου καπνίσει, και σε δικηγόρο μετά για την επικύρωση. Τέλος, προς Λευτέρη, υπάρχουν φεκ που ορίζουν τις λεπτομέρειες γι'αυτά τα πράματα. Πχ ο Commando γράφει ακριβώς το εδάφιο επί του θέματος από την δικιά μας προκήρυξη, από πουθενά δεν προκύπτει αυτό με τις σφραγίδες του δικηγορικού συλλόγου κλπ αν είναι να το πάμε έτσι !
Ναι οκ απλά συνήθως όλοι τ πάνε σε μεταφράστηκα κέντρα όπου έχουν δικηγόρο π κάνει κ καλά αυτός την μετάφραση κ την επικύρωση..