Ειδικοί φρουροί (ΕΦ) |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 21 2223 24 25 29> |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
abc ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 28/Ιουλίου/2016 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Γεια σας! Γνωριζετε ποια είναι η διαδικασια παραίτησης ειδικου φρουρου που έχει 7 χρόνια υπηρεσίας;
|
|
![]() |
|
AlexG7 ![]() Ανθυπασπιστής ![]() Μέλος από: 21/Φεβρουαρίου/2013 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 217 |
Φανταζομαι ζηταει να παραιτηθει
|
|
![]() |
|
Terminator ![]() Α/ΓΕΑ ![]() Μέλος από: 11/Ιουλίου/2011 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 1892 |
Ρώτα την υπηρεσία σου ρε φίλε δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε εμείς τι χαρτιά πρέπει να συμπληρώσεις. Πάρε αύριο το πρωί στην ΓΑΔΑ ή κάνε μια βόλτα απο εκεί να σου πούν οι ανώτεροι σου σχετικά με την παραίτηση και την διαδικασία που ακολουθείς
|
|
![]() |
|
JohnTehGreek ![]() Λοχαγός ![]() ![]() Μέλος από: 05/Δεκεμβρίου/2015 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 457 |
Φίλε θα σου έλεγα να το σκεφτείς πάρα πολύ σοβαρά. Έξω υπάρχει ξηρασία και τα σίγουρα λεφτά που έχεις τώρα δεν θα τα ξαναβρεις. Δεν μου πέφτει και λόγος βέβαια απλά θα σου έλεγα εκτος αν έχεις κάτι 100% σίγουρο μην φύγεις από το σώμα γιατί είναι πολύ πιθανό να ο μετανιώσεις.
|
|
![]() |
|
wolver ![]() Συνταγματάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 25/Ιουλίου/2016 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 1104 |
Καλησπερα παιδια εγω θελω να μαθω αν τα 2750 μορια που βγαζω ειναι καλα ή χρειαζεται να τα ανεβασω κ αλλο; Επισης ειμαι μολις 19,5 γ αυτο ελπιζω για καποια προκηρυξη στο μελλον :)
|
|
![]() |
|
D.Y.K ![]() Α/ΓΕΝ ![]() Μέλος από: 03/Φεβρουαρίου/2009 Κατάσταση: Online Πόντοι: 10502 |
Είναι καλά τα μόριά σου σε περίπτωση που βγει προκήρυξη και αν (κυρίως) Ανήκεις στην Α κατηγορία.
|
|
![]() |
|
wolver ![]() Συνταγματάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 25/Ιουλίου/2016 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 1104 |
Στην α κατηγορια ανηκω :)
|
|
![]() |
|
Falcon21 ![]() Στρατιώτης ![]() ![]() Μέλος από: 12/Αυγούστου/2016 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 3 |
Ρε φίλε τρέλα πουλάς; Με τόσα μόρια και α κατηγορία σημαίνει πως βγάζεις αρκετά δυνατό απολυτήριο. Γιατι δεν δίνεις για αξιωματικών ή αστυφυλάκων να ξεμπερδεύεις που κάθεσαι και περιμένεις εαν και εφόσον βγει Προκυρηξη ειδικών φρουρών;
|
|
![]() |
|
Καλησπερα falcon21 δινω φετος πανελληνιες το θεμα ειναι οτι ειναι πολυ δυσκολα και το απολυτηριο μου δεν ειναι τοσο καλο 16.5 εβγαλα απλα ειμαι πολυτεκνος και θα υπηρετησω στις ειδικες δυναμεις! Απλα το εχω στο μυαλο μου σαν εναλλακτικη αν δεν περασω απο πανελληνιες γιατι ειναι ονειρο ζωης :)
|
|
![]() |
|
ΔΕΑ_2αμαλ ![]() Λοχαγός ![]() Μέλος από: 15/Φεβρουαρίου/2014 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 487 |
Δεν υφισταται ως εναλλακτικη η προσληψη Ε. Φ, σε αυτη τη φαση, εκτος αν γινουν κοσμογονικες αλλαγες στην κοινωνια και την οικονομια μας. Υπαρχει εστω και μια ισχνη πιθανοτητα να γινει κατι τετοιο ; Προφανως και οχι. Οποτε κατσε διαβασε απο τωρα, το εχουν κανει και αλλοι πριν απο σενα, θα θα το κανουν και αλλοι μετα απο σενα. Αυτη τη στιγμη ειναι ο μονος τροπος για προσβαση σε αστυνομικες σχολες. Η παραδοχη "δε μπορω να διαβασω" με τα τωρινα δεδομενα, ισοδυναμει με παραδοχη ακαταλληλοτητας για ενταξη στο σωμα. Αποκλειστε τα εναλλακτικα σεναρια γιατι τροφοδοτουν θανασιμες ελπιδες. Φιλικα
|
|
![]() |
|
Falcon21 ![]() Στρατιώτης ![]() ![]() Μέλος από: 12/Αυγούστου/2016 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 3 |
Έδωσες φέτος θελεις να πεις οχι θα δώσεις, τελειώσανε οι πανελλήνιες! Μια χαρά ειναι το 16.5 για αστυνομία πας οχι για Ιατρική, μπαίνεις με τα μπουνιά αστυφυλάκων και Στο εύχομαι γιατι απ οτι φαίνεται το αγαπάς το επάγγελμα!!! Το ξέρω οτι ειναι δύσκολο αλλα εκμεταλλεύσου τις καταστάσεις και Στρώσε κωλο κατω και διάβασε αδερφε, ο χρόνος πίσω δε γυρνά και μην ελπίζεις στον άγιο Βασίλη για Ε. Φ. Η γενιά μου οταν έδινε δεν έβγαζε απολυτήριο εαν δεν δίναμε Πανελλήνιες (9-14 μαθήματα) που σημαίνει ο βαθμός απολυτήριο ηταν ο ίδιος με τον βαθμό πρόσβασης (νόμος Αρσένη). Παρ οτι τελείωσα με 17 ο βαθμός απολυτηρίου μου έλεγε 11... Καταλαβαίνεις λοιπόν ποσο μας χαντάκωσε τη ζωή αυτος ο ανεπανάληπτος υπουργός, οταν στις προκυρηξεις θεωρούσε ισότιμα τα δικά μας απολυτήρια με αυτα των παιδιών που δεν δίνανε πανελλήνιες... Τελείωσα δόκιμος, έβγαλα ολα τα διπλώματα, πήρα και proficiency με τα χίλια μυρια αλλα δυστιχως μεγάλωσα και τα 3 τελευταια χρονια που με έπαιρνε ηλικιακά δεν έβγαλε ποτε, γι αυτο η συμβουλή μου ειναι σου λεω δώστα ολα στις Πανελλήνιες μικρέ να μην εχεις ανάγκη κανέναν... |
|
![]() |
|
Αυτο το ξερω Φιλε και μ το λεει και ο πατερας μ που ειναι αστυνομικος. Γ αυτο τα δινω ολα φετος και οτι καταφερω γιατι δεν με περνει να ξαναδωσω λογο χρηματων. Αν και ο πατερας μ ο οποιος ειναι πολυ ρεαλιστης και απαισιοδοξος μου εχει πει οτι προσληψεις στα σωματα ασφαλειας θα κανει παντα ασχετα αν εχει να παρει εδω και 5 χρονια. Πιστευει πως στην επομενη προκηρυξη θα μπορεσω να μπω αν δν εχω περασει ηδη αστυφυλακων που ειναι πολυ καλυτερα απο οτι ε. Φ
|
|
![]() |
|
Το ξερω πως ειναι ετσι απλα οταν θες κατι παρα πολυ και τα δινεις ολα αμα λεμε αμα δεν μπορεσεις να το καταφερεις ελπιζεις σε κατι αλλο στο κατω κατω η ελπιδα πεθαινει τελευταια...
|
|
![]() |
|
JohnTehGreek ![]() Λοχαγός ![]() ![]() Μέλος από: 05/Δεκεμβρίου/2015 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 457 |
Άρα δεν έχεις 2750 μόρια πιστεύεις ότι θα έχεις στο μέλλον 2750 μόρια... Έχει τεράστια διαφορά. Γιατί παράδειγμα ειδικές δυνάμεις δεν σημαίνει ότι θα πας μόνο και μόνο επειδή θες.
|
|
![]() |
|
johnny13 ![]() Λοχαγός ![]() ![]() Μέλος από: 13/Αυγούστου/2016 Θέση: Θεσσαλονικη Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 443 |
Δηλαδη τερμα οι Ειδικοι Φρουροι; Οσοι μπηκαν, μπηκαν?
|
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 21 2223 24 25 29> |