Ειδικοί φρουροί (ΕΦ) |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 5 67 8 9 29> |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
Hyper ![]() Συνταγματάρχης ![]() Μέλος από: 15/Ιουλίου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 1064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
lunadark ![]() Υποδεκανέας ![]() Μέλος από: 22/Αυγούστου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 33 |
Τι κανει ενας ειδικος φρουρος; τι καθηκοντα εχει ρε παιδια?
|
|
![]() |
|
Στέφανος ![]() Πολίτης ![]() |
Από την προκύρηξη.
Οι Ειδικοί Φρουροί εκτελούν καθήκοντα φύλαξης ευπαθών στόχων αστυνομικού ενδιαφέροντος ιδίως κτιρίων και εγκαταστάσεων, δημοσίων υπηρεσιών, δικαστικών Αρχών, Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας, Διπλωματικών Αντιπροσωπειών, κατοικιών κυβερνητικών αξιωματούχων και υπηρεσίες περιπολιών. Επίσης, δύναται να διατίθενται για τη στελέχωση Ειδικών Αστυνομικών Υπηρεσιών ή τη συγκρότηση Ειδικών Μονάδων Και Μεταβατικών Αποσπασμάτων Προς Αντιμετώπιση Ιδιαίτερων μορφών εγκληματικότητας και αναζήτησης διωκομένων ή εξαφανισθέντων προσώπων. Ακόμη Δύναται Να Διατίθενται Για Εκτέλεση Υπηρεσίας Φρούρησης Και Μεταγωγής κρατουμένων και φρούρησης αστυνομικών υπηρεσιών και κρατητηρίων αυτών. Κατά την Άσκηση Των Ανατιθεμένων Σ’ Αυτούς Καθηκόντων Έχουν Τις Ίδιες Εξουσίες, καθήκοντα Και Υποχρεώσεις Με Το Αστυνομικό Προσωπικό, Πλην Αυτών Που αναφέρονται στην άσκηση των προανακριτικών καθηκόντων. |
|
![]() |
|
lunadark ![]() Υποδεκανέας ![]() Μέλος από: 22/Αυγούστου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 33 |
Ευχαριστω στεφανε!
|
|
![]() |
|
Γιαννης ![]() Πολίτης ![]() |
Αιδια ξερετε αν ειναι υποχρεωτικο να εχεις παει φανταρος η αν μπορουν να εξομειωθουν τα χρονια υπηρεσιας με την στρατιοτικη θητεια αντε αυτου. ρωταο γιατη απο οτι ξερω απο ενα φιλαρακη που περασε σε αστυνομικη σχολη δεν παει φανταρος, ξερετε αν ισχυει το ιδιο με ε. φ η οχι
|
|
![]() |
|
Hyper ![]() Συνταγματάρχης ![]() Μέλος από: 15/Ιουλίου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 1064 |
|
|
![]() |
|
alexunder ![]() Πολίτης ![]() |
Οποιος χερει μπορει να μου απαντησει... Σε περιπτωση που μπει καποιος φρουρος μολις τελειωσει η διμηνη εκπαιδευση μπορει να ζητησει αποσπαση λογω σπουδων; Εγω σπουδαζω σε τει στο ιρακλειο κρητης παιζει να με κατεβασουν αν το ζητησω; Και κατι αλλο αν μπουν δυο αδελφια τι γινεται σε αυτη την περιπτωση σχετικα με τις μεταθεσεις τους, ο ενας μπορει να δηλωσει στο μερος που θελει?
|
|
![]() |
|
κέλλη ![]() Πολίτης ![]() |
Καλησπερα παιδια, ηθελα κι εγω με αφορμη την προκηρυξη να θεσω καποια ερωτηματα:
1. Γνωριζει κανεις ποια ειναι τα καθημερινα καθηκοντα των γυναικων; 2. Η εκπαιδευση στην αθηνα σε ποια περιοχη λαμβανει μερος κ ποσο ευκολο ειναι η διαμονη σε κοιτωνες για γυναικα; 3. Η στολη μιας γυναικας ειδικη φρουρου γνωριζετε ποια ειναι; (το τελευταιο ειναι γιατι εχω βαλει ενα στοιχημα) Ευχαριστω εκ των προτερων, Κελλη απο Θεσσαλονικη. ΥΓ. Καλη τυχη σε ολους! |
|
![]() |
|
Greek_Army ![]() Γενικός Επιθεωρητής Στρατού ![]() Μέλος από: 12/Οκτωβρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 15108 |
1. Τα ίδια με των αντρών 2. Η εκπαίδευση γίνεται 2 μήνες σε σχολή αστυφυλάκων (δεν υπάρχει στην αθήνα) και άλλοι 2 μήνες σε τμήμα 3. Η ίδια με των αντρών ... Επεξεργάστηκε από Greek_Army - 31/Αυγούστου/2010 ώρα 19:02 |
|
![]() |
|
Δημητρης Μ. ![]() Πολίτης ![]() |
Η σχολη ειναι 4 μηνες. Ρωτησα οταν πηγα να κανω τα χαρτια μου
|
|
![]() |
|
Greek_Army ![]() Γενικός Επιθεωρητής Στρατού ![]() Μέλος από: 12/Οκτωβρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 15108 |
2 μήνες είναι όπως κάθε χρόνο |
|
![]() |
|
Δημητρης Μ. ![]() Πολίτης ![]() |
Καλα και εκει γιατι μου ειπε η αξιωματικος οτι ειναι 4; Μου φενεται ουτε αυτοι
ξερουν τι τους γινετε |
|
![]() |
|
![]() ![]() η πρακτική κρατάει σύνολο 4 μήνες,2μήνες στην σχολή και 2μήνες στο τμήμα ... Επεξεργάστηκε από Greek_Army - 01/Σεπτεμβρίου/2010 ώρα 19:14 |
|
![]() |
|
γιωργος ![]() Πολίτης ![]() |
Καλησπερα! Μηπως γνωριζει καποιος το που γινεται η εκπαιδευση των Ειδικών Φρουρών.
|
|
![]() |
|
Για 5-6 μήνες θα σας κάνουνε κρατήσεις μετά θα πληρώνεστε κανονικά!
|
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 5 67 8 9 29> |