Εισαγωγή στις ΑΕΝ μέσω απολυτηρίου ΓΕΛ |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 12 |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
death4glory ![]() Λοχίας - Έφεδρος ![]() ![]() Μέλος από: 30/Μαρτίου/2015 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 77 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Αν οχι για πλοιαρχων τοτε μηχανικος περνας σιγουρα σχεδον. Ναι περσι πηραν ακομα 300 ατομα νομιζω στην μεση του εξαμηνου. Δεν ξερω αν γινει και φετος
|
|
![]() |
|
SpirosV ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 30/Ιουνίου/2018 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 4 |
Μακαρι, εβαλα πρωτη επιλογη πλοιαρχος γιατι μενω Κεφαλλονια και εχουμε στο Αργοστολι πλοιαρχων και γι αυτο προσανατολιζομαι προς τα εκει, αλλα και η μηχανικων δεν με πειραζει καθολου.
|
|
![]() |
|
death4glory ![]() Λοχίας - Έφεδρος ![]() ![]() Μέλος από: 30/Μαρτίου/2015 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 77 |
Καλη επιτυχια
|
|
![]() |
|
μαριος καραβανα ![]() Πολίτης ![]() |
Απο επαλ?
![]() |
|
![]() |
|
JimA ![]() Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός ![]() ![]() Μέλος από: 29/Ιουνίου/2018 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 165 |
Γεια σας παιδια, ονομαζομαι Δημητρης και ειμαι υποψηφιος με απολυτηριο μονο. Εχοντας βγαλει 16.800 + proficiency πιστευετε οτι εχω πιθανοτητες να περασω απο ειδικη κατηγορια (κοινωνικα κριτηρια); Ευχαριστω.
|
|
![]() |
|
D.Y.K ![]() Α/ΓΕΝ ![]() Μέλος από: 03/Φεβρουαρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 10502 |
Κατά την γνώμη μου έχεις πιθανότητες ναι.
|
|
![]() |
|
JimA ![]() Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός ![]() ![]() Μέλος από: 29/Ιουνίου/2018 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 165 |
ΔΥΚ ευχαριστω πολυ. Μακαρι να περνουσε ο καθενας εκει οπου ανηκει η του ταιριαζει.
|
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 12 |