Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 34 3536 37 38 64> |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
νικολας ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Δηλαδη εγω που εχω παρει 3 μηνες λογο μεσης μπορω ν παρο 6 μηνες για ψυχολογικα?
|
|
![]() |
|
Giannhs ![]() Πολίτης ![]() |
Παιδιά καλησπέρα παρουσιάζομαι στις 5 Τ μήνα Θήβα... θελω να πάρω αναβολή με παρακολουθούσε ψυχολόγος σε νοσοκομείο για 6 μήνες αλλά λόγω οικονομικών δεν μπορώ να πάω εκεί γίνεται να πάρω αναβολή μέσω στρατολογιας; γτι δεν υπάρχει φρουραρχειο στην περιοχή Μ... Όποιος μπορεί ας βοηθήσει
|
|
![]() |
|
σακης ![]() Πολίτης ![]() |
Φιλε τελικα τι εκανες?
|
|
![]() |
|
κο ![]() Πολίτης ![]() |
Στο φρουραρχιο σε εξεταζουν>
|
|
![]() |
|
Νέος ![]() Πολίτης ![]() |
Καλησπέρα και πάλι. Ερώτηση για ndeep ή όποιος γνωρίζει. Εγώ θέλω αναβολή για ψυχολογικούς λόγους υγείας. Είναι δύσκολο να το κάνω κατευθείαν για 2 χρόνια και όχι 6μηνα; Και εάν το κάνω 6μηνα υπάρχει περίπτωση μετά από 2 χρόνια αναβολών και ας έχω χαρτί από γιατρό να με αναγκάσουν να κάνω τη θητεία μου κανονικά; Ευχαριστώ!
|
|
![]() |
|
Mantzos ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 26/Αυγούστου/2016 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 1 |
Οποιος απαντήσει ευχαριστώ εκ των προτέρων. Εχω παρει δύο μόνο ετης αναβολές με διαταραχή πανικου και 5 Σεπτεμβρίου μπαινω θεωρητικά . Το χαρτι μου είναι απο γιατρο δημοσίου νοσοκομείου μάλιστα δημοσιου ψυχίατρειου που με παρακολουθεί αυτα τα χρόνια. Υπάρχει περίπτωση να αρνηθουν απαλλαγή και αν ναι τι μπορώ να κανω;
|
|
![]() |
|
Μητσος ![]() Πολίτης ![]() |
Mantzo ξέρω άτομο που με αντίστοιχη αιτιολογία πήρε μόνιμη απαλλαγή. Πρέπει να το κυνηγήσεις λίγο. Γνώμη μου είναι πως εξ αρχής, αντί για προσωρινή, έπρεπε να ζητήσεις μόνιμη απαλλαγή. Καλή δύναμη!
|
|
![]() |
|
γιωργος ![]() Πολίτης ![]() |
Καλημερα ο γιατρος στην επιτροπη τι ακριβως σε ρωταει?
|
|
![]() |
|
σακης ![]() Πολίτης ![]() |
εχει αποριψει η επιτροπη ποτε αναβολη;
|
|
![]() |
|
παναγιωτης ![]() Πολίτης ![]() |
καλησπερα θα ηθελα να μαθω πως μπορω να παρω αναβολη για ψυχολογικους λογους την διαδικαδια δηλαδη.. η αναβολη μου λήγει 31 Δεκεμβρίου και θελω να παρω πριν παρουσιαστω στο στρατόπεδο μπορείτε να μου πείτε αναλυτικά τις λεπτομέρειες;
|
|
![]() |
|
Nassos ![]() Α/ΓΕΣ ![]() Μέλος από: 12/Νοεμβρίου/2005 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 10686 |
Τα προηγούμενα μηνύματα θα σε υπερκαλύψουν. Αφιέρωσε λίγο χρόνο.
|
|
![]() |
|
Γιαννης ![]() Πολίτης ![]() |
Καλησπερα συγνομι αν επαναλμβανομε αλλα θα ηθελα να σιγουρευτο το θεμα μου ειναι το εξης ειμουν καταδρομεας περασα τα τ/πεν με επιτιχεια αλλα με ετιχε ενα σοβαρο προβλημα και αναγκαστικα να φυγο διαβασα στις ποιο πισω σελιδες οτι γινεται να ξαναπαω ειδικες δυναμεις αν ειμαι Ι1 εγω παραμενω Ι1 και θα ηθελα με ολη μου την ψυχη να παω ειδικες δυναμεις παλι συγνωμη για τυχων ορθογραφικα λαθη
|
|
![]() |
|
γιωργος ![]() Πολίτης ![]() |
Το χαρτι της αναβολης συ ερχετε σπιτι; Μετα που περνας απο την επιτροπη?
|
|
![]() |
|
GRARMY_ ![]() Υποψήφιος Βαθμοφόρος ![]() Μέλος από: 05/Νοεμβρίου/2016 Θέση: ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛ Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 16 |
|
|
![]() |
|
GRARMY_ ![]() Υποψήφιος Βαθμοφόρος ![]() Μέλος από: 05/Νοεμβρίου/2016 Θέση: ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛ Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 16 |
|
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 34 3536 37 38 64> |