Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου
Αποστολή: Σήμερα - ώρα 16:37 από Νεκτάριος
Καλησπέρα παιδιά, καινούργιος και εγώ εδώ και θα ήθελα αν γίνεται να με βοηθήσει κάποιος.
Για την ιστορία λοιπόν, πριν δυο χρόνια είχα παρουσιαστεί στη Σάμο. Εκεί είχα πάει να κάνω κανονικά τη θητεία μου να τελειώνω. Καθώς λοιπον περναω από το γιατρό να με εξετάσει με έκανε διάφορες ερωτήσεις και εντέλει του είπα πως θέλω να υπηρετήσω. Μέτα με εξέτασε με ακουστικά κτλ και διαπίστωσε πως έχω άσθμα και είδε νοσηλείες, υπό αγωγή στο βιβλιάριό κτλ και να μην τα πολυλογώ μου λέει δεν υπηρετείς! Παρόλο που έφερα αντιρρηση τότε πέρασα από μια συνέντευξη με έναν συνταγματαρχη εκεί και μου λέει δε γίνεται και μπλα μπλα και δεν θα έχω επιπτώσεις και ότι μόλις περάσουν τα δυο χρόνια θα μου δώσουν απαλλαγή κατευθείαν και να πάω να ξεκινήσω τη ζωή μου (ακριβως τα λόγια του).'Εχοντας λοιπον στο νου μου όλα αυτά ξεκίνησα μια σχολή οπού πληρώνω κιόλας, δουλειά και ειδικά τώρα το καλοκαίρι καθώς από αυτό βγάζω χρήματαγια να περάσω όλο το χρόνο καθησυχαστηκα ότι θα πάρω απαλλαγή.
Τώρα μου ήρθε να καταταγώ στη θηβα και μου λένε να πάω φρουραρχείο και μετά 401. Μαζεύω λοιπόν όλα μου τα χαρτιά, Υπό παρακολουθηση γιατρο, εξετάσεις από νοσοκομεία και ένα σορό και πάω στο 401. Με το με βλέπει εκεί η γιατρός μου λέει μια χαρά μου φαίνεσαι εντάξει βροχικο ασθμα δεν είναι και τίποτα. Και με έβγαλε λοιπόν ι4 όπου στο χαρτί που μου έδωσε γράφει: Αγωγή, παρακολουθηση, χωρίς να κάνω άσκηση στο στρατόπεδο, να μην κουράζομαι και να μην είμαι παρών σε δύσκολους περιβαλλοντικα χώρους και επανεξέταση σε 30 μέρες! Μάλιστα μου είπε η γιατρός επειδή είχα εκείνη την ώρα δύσπνοια ότι και με φορείο να ήμουν πάλι δε μου την έδινε την απαλλαγή.

Τώρα εγώ τι μπορώ να κάνω; Πραγματικά μου καταστρέφει όλη τη Ζωή, δουλειά που έχω ρίξει να περάσω όλα τα μαθήματα, δουλείες, κτλ.