Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Ανυπότακτοι εξωτερικού


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Ανυπότακτοι εξωτερικού
Αποστολή: Σήμερα - ώρα 03:46 από Nikolas86
Αρχικά αποστάλθηκε από Heraldic

Ευχαριστώ, αυτό θέλω κυρίως να μάθω.
Δεν σχεδιάζω να επιστρέψω στην Ελλάδα, αλλά επειδή δεν είμαι πολίτης της χώρας που διαμένω επί του παρόντος, θα χρειαστεί να πάρω το διαβατήριό μου κάθε πέντε χρόνια και να ζητήσω ποινικό μητρώο μέσω της πρεσβείας για κάποια χαρτιά που σχετίζονται με τις θεωρήσεις κάποια στιγμή.

Θα υπήρχαν προβλήματα κατά τη διαδικασία αίτησης αυτών των εγγράφων;

Ρε συ,Heraldic, είναι σοβαρές ερωτήσεις τώρα αυτές; ’λλοι μέσα σε 15-20 ημέρες βρέθηκαν να χρωστάνε 6000 στην εφορία, ενώ πριν χρωστούσαν μόνο τον εξτρά μήνα θητείας, ως ανυπότακτοι. ’λλος, μέσα σε 5-10 χρόνια από βασιλεύς των Ελλήνων με παλάτια και λούσα, βρέθηκε ημιεξόριστος και να μην έχει καν την ελληνική υπηκοότητα (τα λούσα τα ψιλοκράτησε, αλλά έχασε τα παλάτια). Και συ με/μας ρωτάς, αν με χρέος στην εφορία 6000 να τοκίζεται κάθε μήνα θα μπορείς εσαεί να βγάζεις διαβατήριο ανά 5 χρόνια και να έχεις καθαρό ποινικό μητρώο;

Ε, τι απάντηση μπορεί να σου δώσει κανείς;

’λλωστε, η απάντηση είναι διαφορετική και ανάλογα με το ποιος είσαι. Γνωστή και μη εξαιρετέα ομάδα χρωστούσε άπειρα λεφτά στο δημόσιο και κάπως μέναν παγωμένα, μέχρι να την πάρει κάποιος με λεφτά, οπότε και ξεπάγωσαν τα χρέη, αλλά χρειάστηκε τελικά να πληρωθεί το αρχικό χρέος και όχι οι τόκοι. Για την ίδια ομάδα, όταν είχε καταπέσει η εγγυητική της, άνοιξε τράπεζα ημέρα Κυριακή για να δοθεί νέα εγγυητική. Για την ίδια ομάδα, πρόσφατα που ήταν να πέσει, άλλαξε ο νόμος με τροπολογία, δύο μέρες μετά την απόφαση που μπορεί να την ρίξει κατηγορία. Ολικοί αρνητές στράτευσης δικάστηκαν και πήγαν φυλακή, αλλά τουλάχιστον ένας αρνητής στράτευσης έφτασε να δικάζεται έχοντας φτάσει τα 45, οπότε δεν είχε πια υποχρέωση στράτευσης και αθωώθηκε. Ένας τέτοιος έτυχε να είναι ο κύριος Καρανίκας, ο σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού μας.

Οπότε, έχεις εσύ κάποιον τρόπο να παγώσεις τα χρέη σου μέχρι να βρεις κάποιον να σου δώσει τα λεφτά; Έχεις τις άκρες άμα χρειαστείς λεφτά να ανοίγουν οι τράπεζες την Κυριακή για σένα; Έχεις τις άκρες άμα πας για καταδίκη, να αλλάξει η κυβέρνηση τον νόμο για σένα; Έχεις τις άκρες, άμα βρεις λεφτά να πληρώσεις, να σου διαγράψουν όλους τους τόκους και να πληρώσεις μόνο τα 6000; Έχεις την τύχη να σε δικάζουν μέχρι να φτάσεις 45, ώστε μετά να σε αθωώσουν για την ανυποταξία;

Εάν ναι, συγχαρητήρια, δεν θα έχεις ποτέ κανένα πρόβλημα. Εάν όχι, καλώς ήρθες στο φρενοκομείο / οίκο ανοχής που εδρεύει στην χώρα μας.